Şimdi Ara

Sony Yeni Oyun Konsolu İçin Tester Alıyor (PSP2 mi Geliyor?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sony Yeni Oyun Konsolu İçin Tester Alıyor (PSP2 mi Geliyor?)

Arkadaşlar Bugün Çıkan Bi Habere Göre Sony Firması Yeni Oyun Konsolu İçin Tester Alıyormuş...

PSPhone veya PSP 2 İlhimalleri Üzerinde Duruluyor. PSP2 Çok Daha Akla Yatkın Geliyor.

Çok Yakında Çıkıcak Kokusu...

Kaynak :http://uk.gamespot.com/news/6205018.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Şubat 2009; 15:15:11 >

• Hadi hayırlısı bakalım. PSP2 gelecekse eğer umarım köklü değişilikler yaparlar. Mesela;

* Dokunmatik ekran
    * L2 ve R2 tuşları
    * Dahili hafıza

vs. vs. ...
  • + 2.anolog
  • Hala hayal peşindesiniz...
  • daha guzel grafikli daha akici oyunlar icin makinayi biraz gelistirmek sart acikcasi sizde farkindasiniz yillardir psp de pek gelisme yok fat slim 3000 ama ayni alet cok bi atak olmadi iphone da quek2 oynuyoruz arkadaslarla benzer sekilde oynabilsek psp de oyunlari cok super olur
  • Haftada ortalama 3-4 kez çıkıyor bu söylentiler.

• hergün çıkıyor haftadanda geçti artık x)
  • Söylenti olduğunu sanmıyorum ki Sony nin kendi sitesindede vardı bu duyuru benim aklıma PS3 slim geliyor ama hadi hayırlısı
  • Kanaatimce psp2 2011de çıkar bu yüzden heveslenmek boşa gibime geliyor
  • Orjinalden alıntı: margornn

Kanaatimce psp2 2011de çıkar bu yüzden heveslenmek boşa gibime geliyor
    [/qu

Yani mantıken daha 3000'ün yeni piyasaya sürmüşler hemen ardından tekrar bi psp ile insanlara sürekli aynı ürünün farklı versionlarını bi firma sunmak istemez.
    Başka bi alanda ürün yapmak yada geliştirmek ister.
    Psp önümüzde ki senelerde çok daha iyi bi şekilde geleceği gün gibi aşikâr ama bu aralar bence zor gibi geliyor x)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

daha guzel grafikli daha akici oyunlar icin makinayi biraz gelistirmek sart acikcasi sizde farkindasiniz yillardir psp de pek gelisme yok fat slim 3000 ama ayni alet cok bi atak olmadi iphone da quek2 oynuyoruz arkadaslarla benzer sekilde oynabilsek psp de oyunlari cok super olur

Arkadaşım psp'nin akıcılığıda ne varmış? Diğer konsollar gibi o da 60 fps veriyor.Ama umd'den oynarsan.Hafıza kartıyla oynarsan tabiki alamazsın 60 fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensenturk1990 -- 24 Şubat 2009; 20:58:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

daha guzel grafikli daha akici oyunlar icin makinayi biraz gelistirmek sart acikcasi sizde farkindasiniz yillardir psp de pek gelisme yok fat slim 3000 ama ayni alet cok bi atak olmadi iphone da quek2 oynuyoruz arkadaslarla benzer sekilde oynabilsek psp de oyunlari cok super olur

Arkadaşım psp'nin akıcılığıda ne varmış? Diğer konsollar gibi o da 60 fps veriyor.Ama umd'den oynarsan.Hafıza kartıyla oynarsan tabiki alamazsın 60 fps.

Alakası yok. UMD'yi sen çok hızlı mı sanıyorsun? UMD'nin saniyede okuma hızı 1.37 MB'dır. Bende orjinal sandisk ultra II hafıza kartı var. Ve saniyede okuma hızı 15 MB. Ama oyunlarda FPS hızı aynı. Ne eksik ne fazla. FPS düşüşleri kartların okuma hızından değil işlemcinin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Bunu böyle bil

• Delinin biri kuyuya taş atmış.. sony de bunu yapıyor millet hemen oltaya geliyor.
    Adamlar en az 2 yıl sonra çıkaracakları ürün üzerinde çalışmak için bu testerları işe alıyor bence.
    Zaten linkteki haber ile bu dedikodu 1 yıl daha ertelenmiş oldu..
    http://forum.donanimhaber.com/m_30019857/tm.htm
    yine sağ gösterip sol vurdun sony..helal olsun sana...
  • yenı psp yı bılmıyorumda gow 3 cıkmadan gow cof oynamak ıcın 1 adet psp almam farz
  • Bu PSP 2 en sonunda çıkacak orası kesin ama ne zaman.SONY bu kadar çok sattığı bir aletten vazgeçmez
  • Beklemeye devam edin,daha çok beklersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Söylenti olduğunu sanmıyorum ki Sony nin kendi sitesindede vardı bu duyuru benim aklıma PS3 slim geliyor ama hadi hayırlısı

Kulağa mantıklı geliyor çünkü bunu daha önce ben de duymuştum
    Zaten sony yeni üreteceği ps3 modellerinde kullanacağı çipin boyutlarını küçülterek cihazın maliyetinde bir miktar tasarruf sağlayacak diye duymuştum
    belki bu ps3 te ufak bir fiyat indirimi olarak bize dönebilir diyicem ama iş İstanbul Blişim A.Ş. gibi açgözlü bir distribütör firmada bittiği sürece fiyat indirimi diye bişeyden söz etmek bile İMKANSIZ!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Söylenti olduğunu sanmıyorum ki Sony nin kendi sitesindede vardı bu duyuru benim aklıma PS3 slim geliyor ama hadi hayırlısı

Kulağa mantıklı geliyor çünkü bunu daha önce ben de duymuştum
    Zaten sony yeni üreteceği ps3 modellerinde kullanacağı çipin boyutlarını küçülterek cihazın maliyetinde bir miktar tasarruf sağlayacak diye duymuştum
    belki bu ps3 te ufak bir fiyat indirimi olarak bize dönebilir diyicem ama iş İstanbul Blişim A.Ş. gibi açgözlü bir distribütör firmada bittiği sürece fiyat indirimi diye bişeyden söz etmek bile İMKANSIZ!!!

istanbul bilişim gelen oynasın die teşhir ürünü olan ps3 slimleri bile kutulayıp satar valla. dikkatli olmak lazım

• Sony'nin birçok yabancı ülkede online satış mağazası var "direk Sony'den alın" sloganıyla çalışan.
    Bizde ise hala bakkal mantığıyla çalışıyo maalesef.Bu gidişle daha çoook ezilicez bu fiyatların altında..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.