Şimdi Ara

Sony Z mi alayım yoksa X mi alayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doctac60

ankamall de sony de peşin 4000 fiyat verdıler bana dostum. .

X4500 İçinmi Geçerli Bu Fİyat???
  • evet hocam 40x4500 için

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

ankamall de sony de peşin 4000 fiyat verdıler bana dostum. .

X4500 İçinmi Geçerli Bu Fİyat???
  • Çok İii Bi Fiyat Almışın Bu HIGH-END Seri İçin
  • Ankarada mavibilgisayar çukurambar magazasında Z ve X serisini yanyana görene kadar bende burada fikir beyan edenler gibi düşünüyordum.
    mavi bilgisayarda iki televizyonda yakın yerlere asılı ve tüm televizyonlar gibi aynı kaynağa bağlıydı.
    Bağlantı hdmi çoklayıcı ile oradaki tüm televizyonlara dağıtılmıştı.
    O sırada oynayan sahne spiderman 3 filminin blueray menü sahnesi idi ,bu sahnede özellikle ev içinde kamera sagdan sola doğru hızlı çok hızlı olmadan dönüyordu.Bu sahnede 46X3500 dahil tüm tv ler objeleri silik bir şekilde gösteriyordu.Gözünüzle bir objeyi yakalayıp sahneden çıkıncaya kadar net biçimde takip edemiyordunuz.Ama sadece bir tv de kameranın hareketine ragmen objeler sanki hareket etmiyormuş gibi netti.O tv Z serisi. Fark okadar belirginki .
    X3500 kullanıcısı olarak canım sıkıldı tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Çok İii Bi Fiyat Almışın Bu HIGH-END Seri İçin

+1
    kesinlikle çok iyi bir fiyat.
    ben de mart ayı içinde bu tv'lerden birisini almayı düşünüyorum, ankarada en iyi fiyatı veren yeri bu başlıkta belirtmekte yarar var bence. ankamall'de öylesine sorduğumda 4300TL demişlerdi, 4000TL'ye veerceklerini tahmin etmiyordum. Armada'da da 4200TL demişlerdi. başka yere henüz sormadım ben de.
  • dostum bana da farklı zamanlarda yine 4000 ve 4200 4300 fiyatlarını çekt,ler. . sanırım müşteriyi ciddi alacak gibi gördüklerinde biraz düşürüyolar. yani en azından bana öle oldu. . işte haftaya alacağım falan filan diye muhabbete girdiğimde 4100 demişti daha düşük olmazmı deyince de en son oluru peşinden 4000 veriririz demişti ankamall sony. . armadada 4300 fiyat almıştım. . sony euroasia değil ama mavi bilgisayar fiyatını da merak ettim şuanda doğrusu. . tabi bir de sony gayem var. . cepa ve optimumdaki sony mağazalarındna da düşük fiyat alma ihtimali yüksek. . sormak lazım aslında. .
  • evet haklısın, ciddiyetine göre davranıyorlar bence de :)
    optimum ile cepa'daki sony mağazaları aynı firmaya ait sanırım, tıpkı armada ile necatibey'dekinin aynı kişilere ait olması gibi.
    ankamall'deki ile de meşrutiyetteki aynı kişilerin. tabi bu aynı fiyatı verecekleri anlamına gelmez :)
    araştırmak lazım, ben de yeni fiyatlar öğrenirsem bu başıltan paylaşırım ankaradaki merak eden arkadaşlar ile.

mavi bilgisayar taksit yaptığı için peşin fiyatının avantajlı olmayacağını tahmin ediyorum ama sadece tahmin bu :) zaten senin de dediğin gibi sony euriasia olmamasından dolayı baştan kaybediyor diyebilirim.

bu arada x ya da z serisine karar verebildiniz mi? ben değişik kaynaklardan ikisini beraber görme şansını elde edemedim ne yazık ki..
  • optimumdaki ve cepadakinin aynı olduğunu biliyorum ama bana en çok güven veren bayi açıkçası oradakiler. .fiyat olarak da ankamall ve necatibeydekilere göre çok az daha fazla sölüyolar genelde. . ama yine de tv de bir düşüş yaşandı sanırsam . (özellikle z serisini optimum ve cepadakilere sormak lazım). . bu yüzden onlara sormakta fayda var. ben iki haftalığına ankarada değilim o yüzden başka fiyat öğrenemeyeceğim ama dediğim gibi peşin 4000 dediler (x4500 için). . yanına da hoş bir sehpaya 200 çektiler. . .
    x mi z mi olayına gelince ben başından beri x düşündüm açıkçası. . kağıt üzerinde z serisinin dk değeri ve 6.5 ms lik değerleri 200 hz nin dışındaki farkları gibi x e göre ama bunlar da çok büyük artılar değil bence. zaten gözle baktığınızda bunlar fark edilmiyor . . 200 hz olayına gelince de ben çok ınanmıyorum çok büyük bir artısının olduğuna çünkü fark edemiyorum gözümle. . belki çok hızlı sahnelerde oluşan bir fark vardır ama tv yi kullandığınızı düşündüğünüzde hd kaynaklı film de izleseniz ne kadarında çok hızlı sahneler olacakki. . kaldıkı sırf (hd) film izlemek için lcd alınmaz heralde ya da sadece hızlı sahneler için z serisi alınmaz benim düşüncelerim bu yönde tabi kullanım kaynaklarımı, ne amaçla kullanacağımı düşünerek bu tarz konuşuyorum birazda.. . işin içine sd de illaki gireceği için x işlemcisiyle öne çıkıyor benim için. .
    ankamall de cuma günü 40x4500 mevcuttu z serisi de vardı. merak edenler ikisini görmek için uğrayabilir (inşallah hala duruyordur) . .

• benim de şu aralar ev taşıma gibi telaşelerim olduğu için açıkcası ciddi manada ilgilenemiyorum ama sanırım 1 ay sonra almış olurum bu tv'lerden birisini. dediğin bayilere ben de bakmaya denerim uygun vakit bulursam, panoraya da uğrarım belki bi ara.
    ben de en başlarda X serisi düşünüyordum ama benim tv'yi genel manada kullanım alanım blu-ray ile DVD izlemek ve PS3 üzerine olduğu için kafam karışık.
    ama sanırım dediğin doğru, ikisini birarada görmek gerekli.
  • ya sonucta lburay dvd de izlesen her daim super hızlı sahnelerle muhattap olmayacaksın. . ps3 konusunda 100 hz ile 200 hz nin farkına bakmak lazım ama. . onu bende deneme fırsatını yakalayamadım henuz ama kesınlıkle almadan önce denerım. .
    bende inşallah iki hafta sonra ankaraya geldiğimde alacağım yanı mart ayının ılk haftasında. . umarım euro bıraz düşer ve fıyatlara yansır bu sure içinde veyahut sony ındırıme gıder bıraz. aslında ist bilişimin forumdaki yetkilisi subat ayı ıcınde x4500 de bı ıkı yuz mılyonluk ındırımın olacağını solemıstı onlar ınternet sıtesındekı fıyatlarında bunu yaptılar (tv ellerınde vardır yoktur bılmıyorum) acaba bu sony nın 4000 fıyat cekmesının bununla bır alakası varmı merak edıyorum doğrusu. .
    buarada teknosaya maıl atmıstım bu urunu (x serisini) niçin satmadıklarını sormak için telle arayarak sony nın bu serıyı satmak için baska mağazaları tercih etmedıklerı gıbı bısıler anlattılar. yanı sony turkiye kafasına gore bunu urunler secıp bunlardan ıstedıgınızı alıp satabılırsınız dıyormus ve x serisi yokmuş bu ürünler içinde. .

• İzmir caddesinin sonundaki yerden de fiyat alın derim (koçtekno). O bahsettiğiniz AVM türü yerler fazla indirim yapmıyor. Necatibey caddesindeki yeri de çok ciddiyetsiz buluyorum. Satıştan sonra hiçbir sorumluluk kabul etmiyeceklerini direk teknik servisi arayacaksınız diyen bir tipe asla para kazandırmam. ben Koçtekno'dan aldım. iyi de pazarlık yaptım. Üzerine arkaışık ve ölüpiksel testi içinde iade garantisi aldım. Lcd'yi verdiler hatta üzerine bana 1 hafta kullan test et beğenmezsen gelir alırız dediler ve öyle de oldu. w4500 aldım. Bikaç gün sonra arkaışık sızması var dedim. Tamam dediler hemen ertesi gün gelip aldılar yenisini kurup gittiler.
    Satış sonrası hizmet diye buna derim.. Bunu yapacak bir yer daha bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraypi

İzmir caddesinin sonundaki yerden de fiyat alın derim (koçtekno). O bahsettiğiniz AVM türü yerler fazla indirim yapmıyor. Necatibey caddesindeki yeri de çok ciddiyetsiz buluyorum. Satıştan sonra hiçbir sorumluluk kabul etmiyeceklerini direk teknik servisi arayacaksınız diyen bir tipe asla para kazandırmam. ben Koçtekno'dan aldım. iyi de pazarlık yaptım. Üzerine arkaışık ve ölüpiksel testi içinde iade garantisi aldım. Lcd'yi verdiler hatta üzerine bana 1 hafta kullan test et beğenmezsen gelir alırız dediler ve öyle de oldu. w4500 aldım. Bikaç gün sonra arkaışık sızması var dedim. Tamam dediler hemen ertesi gün gelip aldılar yenisini kurup gittiler.

evet bu dediklerine kesinlikle katılıyorum. gerçi yeri burası değil belki ama necatibeydeki yer süper ciddiyetsiz geliyor ve bu yüzden ankamaldekı mağazada aynı sırketın olduğu için çekşiniyorum ankamallden almaya. senin dediğin yere bidefa sormustum (yaklasık bır ay önce) ve 4150 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam gercekten senın anlaştığın şekilde anlaşılırsa ınsanın içinde de soru işareti kalmamış olur . .

• quote:

ya sonucta lburay dvd de izlesen her daim super hızlı sahnelerle muhattap olmayacaksın. . ps3 konusunda 100 hz ile 200 hz nin farkına bakmak lazım ama. . onu bende deneme fırsatını yakalayamadım henuz ama kesınlıkle almadan önce denerım. .
    bende inşallah iki hafta sonra ankaraya geldiğimde alacağım yanı mart ayının ılk haftasında. . umarım euro bıraz düşer ve fıyatlara yansır bu sure içinde veyahut sony ındırıme gıder bıraz. aslında ist bilişimin forumdaki yetkilisi subat ayı ıcınde x4500 de bı ıkı yuz mılyonluk ındırımın olacağını solemıstı onlar ınternet sıtesındekı fıyatlarında bunu yaptılar (tv ellerınde vardır yoktur bılmıyorum) acaba bu sony nın 4000 fıyat cekmesının bununla bır alakası varmı merak edıyorum doğrusu. .
    buarada teknosaya maıl atmıstım bu urunu (x serisini) niçin satmadıklarını sormak için telle arayarak sony nın bu serıyı satmak için baska mağazaları tercih etmedıklerı gıbı bısıler anlattılar. yanı sony turkiye kafasına gore bunu urunler secıp bunlardan ıstedıgınızı alıp satabılırsınız dıyormus ve x serisi yokmuş bu ürünler içinde. .

ben 2 ay önce aldım x4500 için 4.000 TL fiyatı.

• fiyat mı aldın yoksa tv yi mi aldın?? w4500 demiştin de yukarıda??
  • 2 ay önce x4500 için fiyat almıştım 4000 TL. Yani şubat indirimi değil demek istedim. Çünkü şubat oldu daha hiç bir indirim görmedim. istediğim fiyata inmeyince vazgeçtim X almaktan. 40w4500 aldım 3.060 TL'ye 6 taksit.
    Bence kesin almaya karar verdiğin gün bikaç yerden fiyat al enson orayla konuş çünkü alıcı görürlerse çok ilgileniyorlar. Ve herşeyden önemlisi kendi garantileri.. İnan insan aldıktan sonra sıkıntılı bir durumla karşılaşınca keşke 100 fazla verseydim bunlar olmasaydı der duruma geliyor. Fazla değil aksine daha hesaplı da alıyorsun. ben w4500 için başka yerlerden taksitli 3200, 3500, arası fiyat almıştım. Ordan Nerdeyse İB fiyatına aldım.. Fazla pazarlık yapmadım da aslında. Uygun geldi ve ilgileri hoşuma gitti onlarda kazansın istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraypi -- 16 Şubat 2009; 16:07:51 >
  • sağol dostum dediğim gibi ankaraya geldiğimde x için uğruycam o mağazaya daha önce rasgele uğradığımda 4150 demişlerdi ama ocak ayıydı ve kartları uymuyordu bana. . ben yarısı peşin yarısı taksitli fiyatla almayı sdusunuyorum bakalım hayırlısı . . yalnız sanki uc dort kişi var x4500 alcak ve ankardan alacaklar da vardır heralde içlerinde acaba ıkı uc toplu alış için birşeyler yaparlar mı eğer denk getirirsek:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraypi

İzmir caddesinin sonundaki yerden de fiyat alın derim (koçtekno). O bahsettiğiniz AVM türü yerler fazla indirim yapmıyor. Necatibey caddesindeki yeri de çok ciddiyetsiz buluyorum. Satıştan sonra hiçbir sorumluluk kabul etmiyeceklerini direk teknik servisi arayacaksınız diyen bir tipe asla para kazandırmam. ben Koçtekno'dan aldım. iyi de pazarlık yaptım. Üzerine arkaışık ve ölüpiksel testi içinde iade garantisi aldım. Lcd'yi verdiler hatta üzerine bana 1 hafta kullan test et beğenmezsen gelir alırız dediler ve öyle de oldu. w4500 aldım. Bikaç gün sonra arkaışık sızması var dedim. Tamam dediler hemen ertesi gün gelip aldılar yenisini kurup gittiler.

en mantıklısını söylüyorsunuz bence de.. armada'da benim fiyat aldığım yer de oranın sahibi ve ölü piksel garantisini bana onlar da verdi. hatta heryeri gezin fiyat alın en düşüğü biz vereceğiz vs. de dedi. bana kalırsa da 100 lira fazla veririm ama yani ölü piksel ve arka ışık durumları için satın aldıktan sonra muhatap olabileceğim kişileri karşımda bulmek isterim.

quote:

sağol dostum dediğim gibi ankaraya geldiğimde x için uğruycam o mağazaya daha önce rasgele uğradığımda 4150 demişlerdi ama ocak ayıydı ve kartları uymuyordu bana. . ben yarısı peşin yarısı taksitli fiyatla almayı sdusunuyorum bakalım hayırlısı . . yalnız sanki uc dort kişi var x4500 alcak ve ankardan alacaklar da vardır heralde içlerinde acaba ıkı uc toplu alış için birşeyler yaparlar mı eğer denk getirirsek:)

evet ya alacak birkaç kişi var gibi, en azından fiyat alırken bile bunu belirtip en ucuz fiyatı istemek bile ufak da olsa etkiler sanırım verilen fiyatı.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarper.unen

en mantıklısını söylüyorsunuz bence de.. armada'da benim fiyat aldığım yer de oranın sahibi ve ölü piksel garantisini bana onlar da verdi. hatta heryeri gezin fiyat alın en düşüğü biz vereceğiz vs. de dedi. bana kalırsa da 100 lira fazla veririm ama yani ölü piksel ve arka ışık durumları için satın aldıktan sonra muhatap olabileceğim kişileri karşımda bulmek isterim.

evet ya alacak birkaç kişi var gibi, en azından fiyat alırken bile bunu belirtip en ucuz fiyatı istemek bile ufak da olsa etkiler sanırım verilen fiyatı.

dostum bu armadanın fiyatını merak ettim şimdi kaç diyecekler acaba? cidden yolu düşen olursa sewinirim. veya soran olduysa söylerse sewinirim. .

• Benim suanda teknosadan baska biryerden alabilme sansim yok.

X3500 , W4000den 100 ytl daha ucuz suanda teknosada.

Bu durumda X3500 daha mı uygun oluyor. yani x3500 daha mı iyidir W4000den ?
  • daha iyi olduğu yönünde şüphen olmasın ama bu zamanda x3500 un sıfır olacağını hiç mi hiç sanmıyorum.. bir mağazalarındaki teşhir ürünü olma ihtimali çok yüksektir o ürünün..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.