Şimdi Ara

Sony Z mi alayım yoksa X mi alayım ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de d smart var ama digi ye göre çok farkı olacağını düşünmüyorum. . evde hem uydu hem d smart var ama d smartın bariz bir üstünlüğü var uyduya göre. . peki siz alırken x ile w serisinin sd yayınla kıyaslayabildinizm??i
  • öncelikle x ve w serisi kalite yçnünden bir tutulamaz.x4500 her yönüyle ağır basar.fiat ile mercedes kıyaslanmaz.z-x olayına gelirsek 40" te her ikisi de ccfl ancak 46" düşünüyorsan kesinlikle x4500. 40" te z-x mi dersen onu da kendin bizzat giderek gör ve kararı gözlerin versin. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

öncelikle x ve w serisi kalite yçnünden bir tutulamaz.x4500 her yönüyle ağır basar.fiat ile mercedes kıyaslanmaz.z-x olayına gelirsek 40" te her ikisi de ccfl ancak 46" düşünüyorsan kesinlikle x4500. 40" te z-x mi dersen onu da kendin bizzat giderek gör ve kararı gözlerin versin. Saygılar

peki senin inceleme fırsatın oldumu?? sence hangisi ve neden ?? (40 inç x ve z serisii için)
  • açıkcası zaman zaman 40x4500 yerine daha düşük bir fiyata 46w4500 alsam mı diye de düşünmüyor değilim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarper.unen

açıkcası zaman zaman 40x4500 yerine daha düşük bir fiyata 46w4500 alsam mı diye de düşünmüyor değilim..

abi aslında mesafe olarak uygun görüyorsan neden olmasın ki??
  • mesafe olarak şu anda oturduğum ev gayet uygun; bir anlamda fiyat/performansı da yükseltmiş olabilirim hem bu sayede. genel manada bluray ve dvd için kullanmak adına ve digiturk ile belki de en iyi randıman bu şekilde alınır ama kafamdaki tek soru işareti w4500 ile alakalı olarak konuşulan clouding, backlight durumları. sanırım w4500 konularına göz atmam gerekecek, pek bakmamıştım o konulara..
  • Bir kaç sorum olacak;

* 40 x 4500 te menusunde kullanma saatini gösteren bölümü var mı? teşhir ürünü olabilir endişesini nasıl gidereceğiz?.

* Ayrıca digiturk ile d-smart karşılastırmasını yapan var mı?

* Arka ışık sızması konusunda biraz daha bilgi verebilirmisiniz.

***************forumu açan olarak tüm arkadaşlara tekrar TEŞEKKÜR EDİYORUM.*****************

Ben şahsi kararımı 40x 4500 (%99) verriyorum. herkese kolay gelsin
  • illaki vardır bu mönü ve kuruluma geldiklerine soruyorsun ve gösteriyorlar şeklinde olabilir bunu öğrenmek. .
    d smart digitürk karşılaştırması derken bu tv de d smart veya digiturk ayrı ayrı deneyen şeklinde soruyorsan buna çok zor denk gelirsin herhalde ama genel anlamda d smart mı digiturk mü dersen (lcd deki görüntüsünden bağımsız yani) ikisini de kullanmış biri olarak (hatta uyduda) hd yayınlarını işe katmadan ve digiturkun 9.90 lık paketınıhesaba kataraktan sadece sd yayın için hemen hemen birbirine yakın platformlar ama ben ekstra kanallarından dolayı d smarta devam ediyorum (özellikle discoveryler ve ayrıca animal planet da fena değil)
    arka ışık konusunda nasıl değerledireceğine barar vermen için başka birilerinin anlatması daha iyi olacaktır ama sanırım eraypi nikli arkadaş yakın zamanda w4500 almıştı ve bu arkaışık sorunuyla ilgili aldığı yerle bir anlaşma yaparak almıştı ve o da ankaradan almış. . hatta yanlış hatırlamıyorsam bu başlığın ilk sayfasında anlatmıştı. .

• 1 haftaya kadar 52z500 ve 40x4500 modellerini alacağım.Karşılaştırmasını eklerim foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Eylül 2009; 20:18:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.