Şimdi Ara

Sony Z1 Root atarken telefon kapandı açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar,sony z1 d5503 4.4.4 compact cihazıma aşağıdaki linkten root atacamtım telefonu flashlamaya 3.maddeye kadar geldim.Sonra telefon açılmadı açma kapama tuşuna basıyor titriyor ama açılıyor.Telefondaki dosyalara erişim sağlayabiliyorum.Biraz araştırdım sony güncelleme yapın demişler ancak güncelleme yapmaya çalıştığımda da yeni güncelleme yok diyor.Flash atarken bu hatayla karşılaştım.

For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode.
    Bu sorunun çözümü de ayarlardan bağlantı modunu msc seçmem lazım ama telefon açılmadığı içinde oraya giremiyorum.

Bu linkten root atıyordum.http://forum.donanimhaber.com/m_93872912/tm.htm
    Acaba konudaki uygulama d5503 lerde sorun mu çıkartıyor :(

Edit// Son Care telefoncu da yaptırdım elli liraya başta birkaç telefoncu telefon yandı işi bitmiş zırvalayıp durdu.Tavsiyem yapamazsınız işi bilen telefoncu bulmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0731 -- 24 Mart 2015; 0:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sony companiondan onarim yapacaksin..

• drorcun D kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam cihazınız için yazılım mevcut değil diyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: can0731

Malesef hocam cihazınız için yazılım mevcut değil diyor. :(

http://support.sonymobile.com/tr/xperiaz1/faq/I-cannot-power-on-my-device/

buradakileri uygula..

pc compamiondan bahseden yerde daha fazlaya tikla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorcun -- 21 Mart 2015; 19:01:57 >

• Maalesef olmadı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0731 -- 21 Mart 2015; 19:49:57 >
  • can0731 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş onar yaptığında yazılım yok diye yazmaması lazım emin misin.

• Evet hocam programı silip tekrar yükledim tekrar onar dedim.Cihazınız için yazılım mevcut değil. Sony güncelleştirme motorunun cihazınız için yazılımı bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0731 -- 21 Mart 2015; 20:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • can0731 C kullanıcısına yanıt
    Sony Update var onu bul indir birde onu dene

• Onu da indirip kurdum sony companion ile güncelleyin diye yazı geldi.2014 ten sonra işlevini yitirmiş program.
  • Telefonunuza uygun firmware indirip flashtool ile flashlarsanız büyük ihtimal düzelecektir. İşlemleri resimli anlatan siteler var dikkatli yaparsanız sıkıntı olmaz.
  • Hocam flaşlama yapamıyorum şu hatayla karşılaşıyorum."For 2011 devices line, be sure you are not in MTP
    mode." Bağlantı modülünü mtp mcs seçmem lazım ancak telefon kapalı olduğu için oraya ulaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0731 -- 22 Mart 2015; 23:31:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.