Şimdi Ara

ROOT YAPTIKTAN SONRA TELEFON AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler ben galaxy a7 cihazına odin programından trapkernel_A700f lollipop root dosyasını kullanarak root yapmaya çalıştım ancak rootdan sonra telefon açılmadı sürekli samsung galaxy a7 yazısı çıkıyor sonra haraketli samsung logosunun çıkması gereken yerde siyah ekran geliyor ses var ama telefon açılmıyor sonra tekrar başa dönüyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

• Wipe yaptınızmı yapmadıysanız yapın cihaz komple sıfırlanıcak ondan sonra açılması lazım. Açılmazsa sammobile sitesinden firmware bölümünden telefonun koduna uygun rom indirip odinle kurmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EscapeSouL kullanıcısına yanıt
    Ses açma power tuşu ana ekran tuşuna basıp gelen menüde wipe data/factory reset ve wipe cache partition işlemlerini yaptım daha sonra reboot system now diyorum ancak durum hala aynı
  • mskattention M kullanıcısına yanıt
    O zaman rom indirip odinle kurmanız lazım.

• EscapeSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam indirme işlemini başlattım dosya indikten sonra odin programında AP kısmından indirdiğim rom dosyasını seçip start mı diyeceğim ? Ve odinin hangi sürümüyle yapmalıyım ?
  • bootloader problemi yaşıyorsunuz.
    cihazınızın modelini bulup orjinal firmware ı indirip odin AP kısmından telefona yükleyin. daha sonra wipe işlemlerini yapın telefon açılacaktır.
    fakat root işlemini tekrar yapmanız lazım.
    http://www.sammobile.com/firmwares/
  • soul4p kullanıcısına yanıt
    Sammobile dan SF-A700FQ olarak cihazı tarattım 4.4.4 ve 5.0.2 olarak 2 Türkiye sürümü karşıma çıktı 5.0.2 sürmünü tercih ederek inidirme işlemini başlattım.Dosya inidikten sonra hangi odin sürümünü kullanmalıyım farkedermi hocam ? Root işlemini tekrar yapman lazım demişsiniz trapkernel_A700fq dosyasını tekrar Odinin AP kısmından yüklemem mi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskattention -- 19 Aralık 2015; 18:24:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odin sürümü olarak bu.
    http://dl.sammobile.com/Odin3_v3.10.7.zip
    onun dışında hangi siteden root yapmaya çalıştınız link atın.
  • onun dışında SF-A700FQ sammobile firmwares sitesinden böyle bi arama olmuyor. telefonun model numarası yanlış
    edit
    A700F ve A700FQ olarak iki model var...buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4p -- 19 Aralık 2015; 19:18:24 >
  • soul4p kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm yanlış yazmışım SM-A700FQ olacaktı vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim root yapmaktan vaz geçmiştim zaten sadece telefon açılması için uğraşıyordum odinden, indirdiğim 5.0.2 sürümü telefona yükledim dediğiniz gibi telefon açıldı tekrar çok sağolun iyi günler
  • sizede.
  • Konuya çok hakim değilseniz bu tarz işlemlerde ufak tefek sıkıntılar olur. Telefon modeliniz için uygun root dosyasını bulup tekrar deneyebilirsiniz, en azından en başa nasıl döneceğinizi artık biliyorsunuz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.