Şimdi Ara

SONY Z2 Şarj harcanma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony z2 telefon kullanıyorum şarj konusunda oldukça memnundum ancak şu sıralarda telefon 6-7 saat gitmiyor. LTE ye geçtiğimden beri bu sorun var ya da ben o zman fark etmeye başladım. Benim gibi bu sorunu yaşayan android ya da sony kullanıcısı var mı acaba?
    Not ekran parlaklığı tahmini 3/4 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lte fazla şarj yiyor. Benim Lte açık 3 günden 2 güne düştü :) ağ ayarlarından Lte yi kapatabilirsin. Şarj süresinin kısalması normal bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Lte fazla şarj yiyor. Benim Lte açık 3 günden 2 güne düştü :) ağ ayarlarından Lte yi kapatabilirsin. Şarj süresinin kısalması normal bir durum.

hocam yaklaşık 15 saatten 7-8 saate düşmesi normal midir?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Duruma göre değişebilir. LTE çekim gücü düşüktür olabilir. Bir uygulamaya güncelleme gelmiştir kapanmıyordur normaldir. Pil tüketim ayarlarında o şekilde bir durum yok ise normal diyebilirsin. bir de şu durum var tabii 6.0.1 güncellemesi ile de sıkıntı olmuş olabilir. Ben şahsen pek beğenmediğim için kullanmıyorum. 5.1.1 de devam benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Duruma göre değişebilir. LTE çekim gücü düşüktür olabilir. Bir uygulamaya güncelleme gelmiştir kapanmıyordur normaldir. Pil tüketim ayarlarında o şekilde bir durum yok ise normal diyebilirsin. bir de şu durum var tabii 6.0.1 güncellemesi ile de sıkıntı olmuş olabilir. Ben şahsen pek beğenmediğim için kullanmıyorum. 5.1.1 de devam benim.

hocam devamlı lte ve H+ atasında şebeke değişiyor. 2 diş çekiyor hiç 5 görmedim evimde bile. Bir de bana 6.0. tarzı güncelleme gelmedi benim max 5.1 var şu an

hocam sizede zahmet veriyorum kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 25 Nisan 2016; 14:09:35 >
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Zahmet değil sorun etme. Şu şekilde düşün olayı

2g (E) = 2 bant tamamını kullanıyor.
    3g (H) = 16 bant tamamını kullanıyor
    4.5g (LTE) =64 bant tamamını kullanmaya çalışıyor.

Şimdi durum şu şekilde telefon sürekli en iyiyi vermeye çalışıyor sana. Bunun içinde senin bağlantın düşük olduğunda sürekli bir arama içerisine giriyor. Bu da 64 bant kullanırken ekstra şebeke aramaya çalışıyor şeklinde düşün. LTE yaygın olmadığı için ve daha tam verimli olmadığı için telefon sürekli bir şebeke arayışı içinde kalıyor.

Bundan dolayı bana göre 3g şu anda daha kullanışlı. Zaten bir çok kişi LTE ye kaydı. önceden şebeke yoğunluğu oluyordu hat biraz şişkin oluyordu. şimdi o şekilde olmadığını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.