Şimdi Ara

Sony Z2 Şarj Kapağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cihazım daha 1 aylık olmasına rağmen şarj kapağı kendi kendine açılmaya başladı.Ne kadar uğraşsamda ne yazıkki kapattıktan sonra kapak geri açılıyor. Öneriniz var mı?Teşekkürler

• Acaba bu işlem için cihazın komple açılmasına gerek duyulur mu? Çünkü bu yüzden cihazın zarar görmesini istemiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaronlinenet

Merhaba cihazım daha 1 aylık olmasına rağmen şarj kapağı kendi kendine açılmaya başladı.Ne kadar uğraşsamda ne yazıkki kapattıktan sonra kapak geri açılıyor. Öneriniz var mı?Teşekkürler

Nasıl hallettiler bilgi verirmisiniz,benimde z1 in şarj kapağı gevşedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BENİM DE Z2'İM İN ŞARJ KAPAĞI GEVŞEDİ.
    SERVİSE GÖNDERSEM GARANTİDEN YAPARLAR MI ? VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR ?
    ÖZEL BİR SERVİSTE GÖRDÜM KAPAĞIN FİYATI 80 LİRA (SAĞ-SOL).
    YANİ KIYTIRIKTAN Bİ KAPAĞA BU PARAYI VERMEK BİRAZ KOYAR.
    KAPAK GEVŞEME SORUNUNDAN DOLAYI TELEFONUNU GARANTİYE GÖNDEREN VARSA BİR BİLGİ PAYLAŞSIN DA ÇÖZÜM BULALIM BİZDE.
    TEŞEKKÜRLER.
  • garantiye göndermenize gerek yok garantiye gittikten sonra cihaz randumanlı çalışmıyor.

Benimde çok gevşekti kapaklarım cebimde durduk yere gevşiyordu falan suya telefonla girdim yanlışlıkla o esnada da gevşekti sanırım ama contalar suyu görünce şişme özelliğinde tasarlanmış olmalı ki gevşek olduğu halde hafiften şişmiş ve o ve devam eden günlerde zorlandım kapakları açarken. Bi kaç kez kapakları ıslatıp öyle deneyin bence düzelir. veya kolonyağı ile biraz silip kapatıp deneyin

O gün bugündür kapak sorunu yaşamıyorum
  • ıslatıp deneyeceğim . bilgin için teşekkürler . sonucu deneyince yazarım ki kesin bir bilgi olsun.
  • Kapağın iç kısmındaki siyah yeri çook az bir şekilde ıslattım ve kapağı kapattım. Günde 20 kere açılan kapak 1 kere açıldı. Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı problem bende de vardı, şarj tıpasını yerinden çıkardım, çakmakla kısık ateşle alttaki siyah plastiğin kenar kısımlarına çok az gezdirdim... Hani şu cama yapışan örümcek adam oyuncakları varya, aynı o kıvama geldi. Sorun tamamen ortadan kalktı..

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Merhaba cihazım daha 1 aylık olmasına rağmen şarj kapağı kendi kendine açılmaya başladı.Ne kadar uğraşsamda ne yazıkki kapattıktan sonra kapak geri açılıyor. Öneriniz var mı?Teşekkürler

Hocam sakın telefonun içini açtırmayın. O kapakları temin edin, bozuk olan kapağı nazik bir şekilde çok kastırmadan ufak ufak kendinize çekin aradaki bağlantı plastiğinden. Daha sonra aldığınız yeni kapağı iterek takabilirsiniz çok basit. Arkadaşımın öyle oldu bozuldu biz bu şekilde hallettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

Hocam sakın telefonun içini açtırmayın. O kapakları temin edin, bozuk olan kapağı nazik bir şekilde çok kastırmadan ufak ufak kendinize çekin aradaki bağlantı plastiğinden. Daha sonra aldığınız yeni kapağı iterek takabilirsiniz çok basit. Arkadaşımın öyle oldu bozuldu biz bu şekilde hallettik.

Benim şarj kapağı da ilk günkü kadar oturmuyor şuan için sağlam fakat en iyi çözüm sanırım manyetik şarj etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkoroglu567

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

Benim şarj kapağı da ilk günkü kadar oturmuyor şuan için sağlam fakat en iyi çözüm sanırım manyetik şarj etmek

Ben Z3'ü aldığımdan beri dock ile şarj ediyorum. Kapaklar önemli zarar görmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.