Şimdi Ara

sony zx300 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 15-20 gün içinde dayım nexus 4 getirtecek ve içinden kulaklık çıkmıyor malesef. sony zx300 iyi midir ?

otobüste dısarıda vs. diğer sesleri izole edebiliyor mu ?

kafama takınca ağrıtır mı ?

ucuz olarak nerden bulabilirim ? mediamartk ve teknosada 70tl

• konuyu hortlatıyorum eğer hala almadıysan zx300 öneririm müthiş bir kulaklıtır. Fakat otobüste dinleyeceksen herkes seninle birlikte şarkıyı dinler. sesi fazla açınca hoparlör gibi ses çıkarıyor. 1-2 ay önce babam mediamarkt'ten almıştı 30 liraya şimdi nasıl 70 lira oldu o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

konuyu hortlatıyorum eğer hala almadıysan zx300 öneririm müthiş bir kulaklıtır. Fakat otobüste dinleyeceksen herkes seninle birlikte şarkıyı dinler. sesi fazla açınca hoparlör gibi ses çıkarıyor. 1-2 ay önce babam mediamarkt'ten almıştı 30 liraya şimdi nasıl 70 lira oldu o

Hocam kafa bantlı model olduğundan eminsiniz değil mi ? O kulaklığı 30 liraya 0 ve garantili almak zor olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

konuyu hortlatıyorum eğer hala almadıysan zx300 öneririm müthiş bir kulaklıtır. Fakat otobüste dinleyeceksen herkes seninle birlikte şarkıyı dinler. sesi fazla açınca hoparlör gibi ses çıkarıyor. 1-2 ay önce babam mediamarkt'ten almıştı 30 liraya şimdi nasıl 70 lira oldu o

Hocam kafa bantlı model olduğundan eminsiniz değil mi ? O kulaklığı 30 liraya 0 ve garantili almak zor olmalı

evet hatta fotoğrafını çekip yollayabilirim sony zx300 black
    edit: fotoğraf
     sony zx300 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 22 Şubat 2013; 22:51:52 >

• Arkadaslar bende alacagim iyimidir bu kulaklik. Bass performansi ve ses izolesi onemli benim icin
  • Ben ilgileniyorsam korkma al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.