Şimdi Ara

SONY40L4000 VEYA PHİLİPS 42PFL5603D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY40L4000 VEYA PHİLİPS 42PFL5603D ALMAK İSTİYORUM TEKNOSADA FİYATLARI AYNI 2399 12 TAKSİT VE CIKABİLCEGİM MAKSİMUM TUTARDA BU BUTUN FORUMU OKUDUM PHİLİPS E SORUNLU DENİYO KARAR VEREMEDİM KULLANAN ARKADASLARDANDA YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRİM

• arkadaslar teknosayla gorustum ve sony 40L4000 ayırttım 2.199 a 12 taksıt yapıyolar uygun geldi ayırttım aksam almaya gidiyorum
  • Hayirli olsun kardeş panelin
    Sony bayiinden filan fiyat aldin mi Teknosa bana biraz pahali geliyor fiyatlar
  • Gecen hafta sony bayiisinden aldim.Secenekler 2000 YTL pesin, 2100 YTL/6 taksit ve 2200 YTL /12 taksit seklindeydi.12 taksitle aldim.Bilgilerinize
  • bnde tercihimi philipsten yana kullandım henüz almadım ama perşembe veya cuma günü almış olucam. Karar vermesi gerçekten zor oldu ama artık daha da fazla düşünemeyeceğim zaten teknoloji hızla gelişiyor...
  • Philips hakkinda bilgim yok ama inch olarak daha büyük.hayirlisi olsun.
    40L4000 alali dedigim gibi 1 hafta oldu.Dsmart SD yayinindan aldigim görüntü, vga-vga 3metre laptop-lcd baglantisi ile aldigim görüntü ve dvd player ile aldigim görüntülere göre oldukca memnun oldugumu söyleyebilirim.Birde su taksitleri bitirirsem seneye daha güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acrep -- 28 Ekim 2008; 13:43:50 >
  • Merhaba,
    Ben de Sony'i aldım ve gayet memnunum. Şu anda sadece SD yayınları izliyorum. Televizyonun ayarar kısmındaki çözünürlükle ilgili ayarların hepsini yüksek yaptım ve görüntü mükemmelleşti.
  • 40L ile 40S arasında ne fark var arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolasna

SONY40L4000 VEYA PHİLİPS 42PFL5603D ALMAK İSTİYORUM TEKNOSADA FİYATLARI AYNI 2399 12 TAKSİT VE CIKABİLCEGİM MAKSİMUM TUTARDA BU BUTUN FORUMU OKUDUM PHİLİPS E SORUNLU DENİYO KARAR VEREMEDİM KULLANAN ARKADASLARDANDA YARDIM EDEN OLURSA SEVİNİRİM

arkadasım az önce ibm deki phılıps 5603 e baktım 1850 gibi fiyatı sony de 2000 civarı falan neden 2300 alıyorsunki hem kent alısveris merkezinni sitesine bak orda phılıps 5603 ve ayrıca phılıps 5+1 ev sinema sistemi beraber 2200-2300 gibi bir sey acele etme bak derim
  • galerıa sony shop ta sonyKDL40L4000 1890 ytl..bilginiz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

galerıa sony shop ta sonyKDL40L4000 1890 ytl..bilginiz olsun

Aklımda yanlış kalmamışsa bazı arkadaşlar DARTY'deki bir kampanyadan bahsediyorlardı. 40u4000 1799 ytl.diye. Bunuda dikkate alın bence...

Konunun konuşulduğu başlık:http://forum.donanimhaber.com/m_27522848/tm.htm

Darty kampanya linki:http://www.darty.com.tr/e_commerce/ximg/yeniyil/1kasim/1kasim_urunler.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 2 Kasım 2008; 21:10:25 >

• slm konu ile alakalı değil ama önemli.

HiGHWAYMOUSE hocam w4500 ler hakkında bazı söylentiler senin düşüncelerin neler baya bi sessiz kaldın

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: earus_

slm konu ile alakalı değil ama önemli.

HiGHWAYMOUSE hocam w4500 ler hakkında bazı söylentiler senin düşüncelerin neler baya bi sessiz kaldın

teşekkürler.

Bilmediğim, görmediğim şeye ne diyeyimki dostum...

Ama şöyle bir durum var. Arka ışık sızdırması, bulutlanma gibi sorunlar marka ve modelden bağımsız her lcd'de çıkma ihtimali olan bir durum. 100 tanede çıkmaz birinde çıkar. Çıkarsada zaten üretim hatası olarak kabul ediliyor ve değişim sağlanıyor her ne kadar ülkemizde servis süreçleri tam doğru işlemese de...

Ha w4500 modelinde bu oran çok daha fazla ise atıyorum 100 taneden 10 unda çıkıyordur. O da yakında anlaşılır. Forumda zaten alan olmadı heralde. O olmasa sanki başka tv'mi yok. Acelesi olmayan İşler açıklığa kavuşana kadar bekler olur biter.

• quote:

Forumda zaten alan olmadı heralde

1 kişi almış o da ( Cannibal Corpse arkadaşımız yazmıştı;Forumda bir arkadaş yaşamıştı bu sıkıntıyı daha dün okumuştum) . Saygılar
  • universteli sıkıntılarıda dile getirmek lazım inceleyip harbi harbi yazmak lazım

universteli kardeş senin incelediğinede inanıyorum takdir ve teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: earus_

universteli sıkıntılarıda dile getirmek lazım inceleyip harbi harbi yazmak lazım

universteli kardeş senin incelediğinede inanıyorum takdir ve teşekkür ederim.

topiğe bakacak olursanız fotoları gönderen ben değilim kullanıcıların göndermiş olduğu fotolardır,yorumları ise aynen aktardım.yani aracılık yaptım.arızalı denilen panellerin seri numaralarını verdim ki herkes daha bu seri çok yeni iken adımını ona göre atsın.bende w4500 ü tavsiye ediyordum(bazı sıkıntıları olabilir diyorduk kendimizce)ancak sıkıntılar çok ve yaygın olduğu için durumun rengi hem yerli hem yabancı forumlarda biranda değişti.bizde bu durumu aktarmaya elimizden geldiğince çabaladık. Saygılar
  • Aklımda yanlış kalmamışsa bazı arkadaşlar DARTY'deki bir kampanyadan bahsediyorlardı. 40u4000 1799 ytl.diye. Bunuda dikkate alın bence...

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ben inceledim 1.799 ytl ye satıyorlar rengi hoşuma gitmedi ama zevk meselesi fiyatı uygun özellikler gayet güzel
  • U ve L serisi arasında sanırım birtek kasa farkı vardı.Galleria Sony Shoptan aldım bende 2050ye 40L4000i 3 hafta önce ama forumdada yazdım 31ekimde eve giren hırsızlar tv'mi çaldılar eğer galleria'da 1890sa hemen kapatalım yaw
  • evet galeria da indirim var bnde haftasonu denk geldim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.