Şimdi Ara

Sonyericsson s700i...Yardim!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Sonyericsson s700i benim hosuma gidiyor ama sanirim biraz eski model. Nedersiniz alsammi??

• BEN COK KULLANDIM.GERCEKTEN COK İYİ BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM.
  • telefon her ne kadar eskimiş olsada carismatik bir model güncelliğini koruyan bir model bence eğer beğeniorsan kesinlikle al derim
  • sagolun...bakalim cumartesi günü almayi düsünüyorum artik bi telefona karar verecegiz mecbur:
  • ii aksamlar arkadaslar bu telefonun komple LERCİVERT kapagını nereden bulabılırım bir yede görmüştüm ve cok hoş duruyordu bndekı cızıldı suanda cok ıhtıyac duymasamda ilerde degıstırmeye kalksam belkı kalmayabılır veya bulunması cok zorlasır
  • Tekrardan "SonyEricsson S" ailesinin yeni bir üyesi gelirmi gelise S700i kadar hayranlıkla bakabilirmiyiz bilmiyorum.Gerçekden doyurucu bir telefon ama bence tek eksiği yazılımsal bir kaç kısıtlama ve belkide 2. olarak işlemci yavaşlığı.
    Düşünüyorumda bilgisayarları şekilden şekilde sokan,fanları söküp 30 litre motor yağı ile soğutma yapan,bir viski şişesine koca bir kasayı sığdıran değerli elektronik müdavimi arkadaşlar.Bir k750i işlemcisini S700i'ye takamazlarmı?Yada yazılımındaki küçük kısıtlamaları yeni eklentilerle ortadan kaldıramazlarmı.Böylece daha hızlı ve daha özgür bir telefon kullanmazmıyız.
    Hayal etsenize 1.3mp 4gb destekli mp3/mpeg4/aac çalabilen bir S700,
    Başka bir telefonla değiştirme ihtiyacım olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 4 Kasım 2006; 3:17:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

BEN COK KULLANDIM.GERCEKTEN COK İYİ BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM.

• ben 6 aydır kullanıyorum özellik bakımından kesinlikle pişman olmazsın dış görünüşüde gayet şık.
    ben satmaya karar verdim müşteri arıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.