Şimdi Ara

SONYERICSSON UIQ3 (P990-P1-M600-W950-W960-G700-G900) PROGRAMLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uiq3 isletim sistemine program destegi gunden gune azaliyor. Bu nedenle uiq3 kullanicilari telefonlarindan vazgecip s60v5 basta olmak uzere diger arayuzlere veya isletim sistemlerine gecis yapmaya basladilar. Bense hala uiq3 isletim sistemi icin program yazmaya devam etmek istiyorum. Bunlar arasinda ROMPATCHERin bagimsiz versiyonu olacak "crePatcher"da olacak. Bu konuda Turk uiq3 kullanicilari maddi acidan yanimda olabilir mi acaba diyerek bu konuyu actim. symbuzzeruiq.blogspot.com da orneklerini gorebilceginiz uzere kaliteli, bos degil yarali, baska ornegi olmayan, butun uiq3 kullanicilarinin ihtiyac duyacagi programlar yaziyorum. Amacim tek 1 sponsor degil kollektif olarak bana yardim edecek uiq3 kullanicilari bulmak. Eger ilginizi cekerse yorumlarinizi bekliyorum. Nasil destek olacaginizida sonraki mesajlarimda belirtecegim. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbuzzer -- 6 Şubat 2010; 11:39:57 >

• kardeş malesef uiq3 öldü.
    bende bir süre öncesine kadar kullanıyordum,ancak zamana vs s60 v5 versiyonuna yenik düştü.
    eksikleri olan bir işletim sistemi idi.
    bence uiq3 yerine iphone'a yazılım yap.en azından para kazanırsın.uiq3 le uğraşma
  • hobi olarak devam et bence :)
    asıl olarak ıphone ve wm a yönel buda hobin olsun:)
  • ceevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar. ogrenciim, iphone alacak param yok. simdi emulator kullanirsin pc'de diceksiniz ama insanin kendi telefonu olmayinca nasil icinden gelirki. umarim destekleyen birileri olur. tekrar tesekkur ederim yorumlariniz icin.
  • ben uiq3 kullanıyorum se p1i...olabilir aslında ama daha fazla kişi toplamak lazım
  • cok tesekkur ederim kardesim. aslinda nasil 1 yol izlemem gerektiini anlatsam belki daa cok kisi yardim etmek isteyebilir.

oncelikle vaad etmis olduum rompatcher programini (onu surekli gelistirecegimden emin olabilirsiniz) hesap numaramda x (daha sonra hep beraber belirleriz) kadar para biriktigi zaman uygulamayi ucretsiz we turkce olarak sitede yayinlayacam. ne kadar cok kisi bu x lirayi aralarinda bolusurse o kadar iyi olur. herkes ne kadar para yatirdigini islem numarasiyla buraya ekler ve gerekli paranin toplanip toplanmadigini herkes net olarak ogrenebilir. zaten kendi adima olan banka hesabimi verecegimden 1 sorun filan cikarmi die korkmayin. en ufak sorunda savcilik yolu aciktir.

rompatcherdan sonraki asamalardada su an hazir olan ekrani yan yatirma, kamera sensoru yardimiyla tuslari kilitleme ve yedek alma programlarinida ayni sekilde beraber 1 ucret belirleyerek satisa cikaracam.

her asamada uygulama siparisleri werebilirsiniz. bu konu altinda kac kisi o uygulamayi istiyorsa anlasirlar paranin kaca bolunecegi belli olur.

sunuda belirtmeliyim parayi odeyen arkadaslarda odemeyn arkadaslarda programdan ucretsiz yararlanabileckler. fakat bu durumda herkes nasil olsa bedava olacak birakalim baskalari odeme yapsinlar diebileceklerinden onlar icin uygulamayi biraz daha gec yayinlayacagim. bu sayede hem para erken toplanmis olacak hemde odeme yapan arkadaslar magdur olmayacaklardir.

arkadaslar hukuk 2. sinif ogrencisiyim. okuldan sonra part time calisiorum. dersler we isten basimi kaldiracak waktim olmuo. fakat isten cikip en azindan yurt parami karsilayabilmek icin bu isi dusundum. fiyatlarin oldukca makul olacagindan emin olabilirsiniz. ornegin rom patcher icin 50, ekrani yan yatirma uygulamasi icin 20, yedekleyici icin 30 lira istemeyi dusunuorum. caevaplariniz bekliorum.

• bu arada hali hazirda aklimda olan ve yapabilceim uygulamalarida yaziyim.

1) uygulamalari kontrol panelinden menuye veya menuden kontrol panele tasima programi
    2) p990 icin kapak acikken otomatik tuslari kilitleme programi
    3) ajandanin, notlarin, gorevlerin, menudeki ve kontrol panelindeki uygulamalarin dizilisini we temalari 1 kac hareketle hafiza kartina ydekleyip ordan geri yukleyebileceginiz bir yedekleme programi
    4) ekrani yan cevirmenizi saglayacak program.
    5) bikac hareketle telefonunuza kurmus oldugunuz java uygulamalarinizi bluetootla gonderebilmenizi saglayan program.

we daha sizin istekte bulunacaginiz hemen hemen hersey...

dedigim gibi programlar turkce olacak, hata buldugunuz takdirde aninda guncellenecek. hata bulunasa bile yeni ozellikler eklenerek guncellenecek. butun uiq3 serisile uyumlu olacak. hemde makul fiyatlarla.

ayrica odemeyi gerceklestiren arkadaslarin adi veya nicki uygulamanin hakkinda bolumunde olcak ve yeni guncellemeleride ilk onlar indirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbuzzer -- 6 Şubat 2010; 11:37:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.