Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tigger_agc

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
    Yani 3gp film atıp seyredemeyiz
  • bencede çok ilginç bir durum
    ilk yazılım değişiminde bunu dikkate alırlar bence
    quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
  • umarım yeni bir firmware ile video sorununa çözüm bulurlar...
  • 3gp video denemedim. Benim attığım mp4 formatındaydı. Ama sonuçta mp4 daha kaliteli bir format bence onunda 5 dkdan fazla olması lazım eğer 3gp 5 dk dan fazla ise
  • Arkadaslar benimde merak ettigim acaba s500i de oldugu gibi bu telefonda da tuslarinin catlamasi imkani var mi? w580 her yonden daha iyi bir de s500i de oldugu gibi tuslari surekli catlamiyorsa mukemmel olur kullanan arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim Bir de son sorum ben k750 kullaniyorum onun hafiza karti bu telefona uyar mi? Ben bu marka olaylarindan pek anlamiyorum da Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thief27

Arkadaslar benimde merak ettigim acaba s500i de oldugu gibi bu telefonda da tuslarinin catlamasi imkani var mi? w580 her yonden daha iyi bir de s500i de oldugu gibi tuslari surekli catlamiyorsa mukemmel olur kullanan arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim Bir de son sorum ben k750 kullaniyorum onun hafiza karti bu telefona uyar mi? Ben bu marka olaylarindan pek anlamiyorum da Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

çatlamaktan kastın nedir hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: legendary

quote:

Arkadaslar benimde merak ettigim acaba s500i de oldugu gibi bu telefonda da tuslarinin catlamasi imkani var mi? w580 her yonden daha iyi bir de s500i de oldugu gibi tuslari surekli catlamiyorsa mukemmel olur kullanan arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim Bir de son sorum ben k750 kullaniyorum onun hafiza karti bu telefona uyar mi? Ben bu marka olaylarindan pek anlamiyorum da Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

çatlamaktan kastın nedir hocam?

arkadaşlar telefonu inceledim. çatlama konusu tamamen kişisel bi olay, tamamen kullanımla ilgili bana göre... yabancı forumlarıda takip ediyorum, üstelik adamlar bizden aylarca önce kullanmaya başladı ama böyle bi şikayeti olana rastlamadım. kullananların %99 u memnun telefondan, memnun olmayanlarınkide zevk meselesi...

çatlak olan varsada ya üretim hatası vardır o telefonda, yada çatlakmak için baya uğraşmıştır... atı bile gereğinden cok koşturursan çatlar hayvan:) benzetme biraz olmadı ama neyse...

• Telefonum bugün geldi. Hepsiburadadan 6 taksit 570ytl ye aldım. Nokia dan sonra biraz garip geldi ericsson ama alışırım sanırım. Ayrıca mp3 playerdan sonra çaldığı mp3 (kulaklıkla) biraz vasat diyebilirim ama yinede insanı tatmin ediyo eğer çok büyük bir beklentiniz yoksa.

Edit: Ayrıca bu telefon için camdriver(ne olduğunu bilmesemde) falan varmı? Yada yüklememi önerdiğiniz birşey. Symbian dan böyle bir telefona geçince afallıyo insan . Flash tema, oyun vs... bunları nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 8 Eylül 2007; 2:00:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Telefonum bugün geldi. Hepsiburadadan 6 taksit 570ytl ye aldım. Nokia dan sonra biraz garip geldi ericsson ama alışırım sanırım. Ayrıca mp3 playerdan sonra çaldığı mp3 (kulaklıkla) biraz vasat diyebilirim ama yinede insanı tatmin ediyo eğer çok büyük bir beklentiniz yoksa.

Edit: Ayrıca bu telefon için camdriver(ne olduğunu bilmesemde) falan varmı? Yada yüklememi önerdiğiniz birşey. Symbian dan böyle bir telefona geçince afallıyo insan . Flash tema, oyun vs... bunları nereden bulabilirim?

hocam eğer kutudan çıkan kendi kulaklıklarıyla dinlediysen bu konuda sana %100 katılıyorum. yapacağım yorum bazı arkadaşların belki hoşuna gitmeyebilir ama kutudan çıkan o kulak içi kulaklıklar gerçekten beş para etmez diyebilirm. daha önce kullandığım philips in dandik kulakiçi kulaklıklarından hiçbir farkı yok. basları iyi vermiyor ve kulağın içine doğru düzgün oturmadığından dolayıda hem rahatsızlık veriyor hemde dış sesi iyi izole edemiyor. benim mp3 playerım için aldığım cx300 üm vardı onunla gayet keyifli bir şekilde müzik dinliyorum ben. cx300 en iyisi demiyorum ama kutudan çıkanla kıyaslarsan aradaki bariz farkı sende göreceksin. senin sorduğun sorunun aynını bende soracağım bu telefon için flash tema nerden temin edebiliriz???

• quote:

bencede tuşların çatlama olayı kullanıma yada uretim hatasının olup olmamasına bağlı. ben w580i yi 1 haftadır kullanıyorum kızağındaki boşluğun yaratmış olduğu problem dışında bi problemim yok. Ve beni fazlasıyla tatmin etti özellik olarak eger alacak olursan kızağına dikkat etmeni öneririm. o problemli değilse almanı tavsiye ederim. fakat k750i inin hafıza kartını kullanamazsın w580i de. kart boyutları aynı değil çünkü.

• Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim fazlasiyla bilgi sahibi oldum. Hepinize cok tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

quote:

Telefonum bugün geldi. Hepsiburadadan 6 taksit 570ytl ye aldım. Nokia dan sonra biraz garip geldi ericsson ama alışırım sanırım. Ayrıca mp3 playerdan sonra çaldığı mp3 (kulaklıkla) biraz vasat diyebilirim ama yinede insanı tatmin ediyo eğer çok büyük bir beklentiniz yoksa.

hocam eğer kutudan çıkan kendi kulaklıklarıyla dinlediysen bu konuda sana %100 katılıyorum. yapacağım yorum bazı arkadaşların belki hoşuna gitmeyebilir ama kutudan çıkan o kulak içi kulaklıklar gerçekten beş para etmez diyebilirm. daha önce kullandığım philips in dandik kulakiçi kulaklıklarından hiçbir farkı yok. basları iyi vermiyor ve kulağın içine doğru düzgün oturmadığından dolayıda hem rahatsızlık veriyor hemde dış sesi iyi izole edemiyor. benim mp3 playerım için aldığım cx300 üm vardı onunla gayet keyifli bir şekilde müzik dinliyorum ben. cx300 en iyisi demiyorum ama kutudan çıkanla kıyaslarsan aradaki bariz farkı sende göreceksin. senin sorduğun sorunun aynını bende soracağım bu telefon için flash tema nerden temin edebiliriz???

Dostum bende Sennheiser kullanıyorum. Bu kulaklıkla test ettim zaten ama şunu öğrendim nasıl bir telefon bir digital kamera gibi fotoğraf çekemiyosa bir mp3 player gibi mp3 de çalamıyomuş. Alette bass neredeyse hiç yok (Megabass da bile). Uzun yıllardır müziğin içinde olduğum için ben zevk alamadım ama sadece müzik dinlemek için dinleyen birini yeterince tatmin edecektir.

• quote:

Dostum bende Sennheiser kullanıyorum. Bu kulaklıkla test ettim zaten ama şunu öğrendim nasıl bir telefon bir digital kamera gibi fotoğraf çekemiyosa bir mp3 player gibi mp3 de çalamıyomuş. Alette bass neredeyse hiç yok (Megabass da bile). Uzun yıllardır müziğin içinde olduğum için ben zevk alamadım ama sadece müzik dinlemek için dinleyen birini yeterince tatmin edecektir.

hocam o zaman sen olayı aşmışsın. benim ilk ve tek mp3 player ım olan creative muvo n200 den sonra bunun ses kalitesi onu pek aratmadı hatta radyosuyla birlikte creativi sildi benden. elbetteki seninde dediğin gibi asla bi telefon bi mp3 player kadar çalamaz ama ben yinede memnunum

• valla ben aldım bu telefonu ısdeyen olursa satarım..bende daha once cawon mp3 vardı ınanın bana cawom nun yarısı bıle olamıyor telefondan dınlemek telı satıp cawon mp3 player alacam bıde saglam kulaklık aldıkmı offf al sana sessssssssssssss
  • walla lafa karışmak gibi olmasında...bende ipod shuflle var w200 bile ondan süper çalıyor
    w810 ve w700 de....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

walla lafa karışmak gibi olmasında...bende ipod shuflle var w200 bile ondan süper çalıyor
    w810 ve w700 de....

Aynen.. Ben de kendim de sorun var herhalde diye düşünüyordum. Bende de ipod var, bana göre çok tiz ve walkman serisinden kalitesiz sesi var. Denemek için Ipod'un kulaklığını w580i ye takıp dinledim çok daha iyi sonuç verdi, ki kutudan çıkan SE kulaklıkla bile ses kalitesi daha iyi.
  • Arkadaşlar w580i yi yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum, bundan önce w850i kullanıyorum zaten ses kalitelerinde değişen bir şey yok ikisi de gayet yeterli. Ses kalitesini beğenmeyen arkadaşlar belki bası çok açtıkları için sesler boğuk gelmiş olabilir, onun dışında herhangi bir fark göremedim. Hatta orjinal kulaklığını ipod video 30gb a bağladım ve aynı parçayı iki cihazda da dinledim ve çok bir fark göremedim.
    Arkadaşlar yalnız bir sorunum var W580i nin yanında gelen PC suite içerisinde "MMS Home Studio" yazılımı yok. Programı netten haricen indirip kurunca hata veriyo ve kullanamıyorum. Bu konuda deneyimi olan arkadaş var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede çok ilginç bir durum
    quote:

quote:

Bu çok saçma bir durum.

Arkadaşlar daha önce deneme şansım olmamıştı. Bu sabah bir mp4 video çevirip attım tele. ve izledim göruntu gayet güzel hatta çok net nokialardaki avi ler gibi. üstelik 5 dk sınırlaması falanda yok. deneme amaçlı attım ve 12 dk kadar denedim ve kesintisiz bir şekilde izledim. Sanıyorum siz bir yerlerde yanlış birşeyler yapmış olmalısınız. tekrardan denemenizi tavsiye ederim çeviricinizi değiştirebilirsiniz. ben total video converter kullandım. eger sorununuz varsa bununla bir denemenizi tavsiye ederim...

• Teşekkürler bilgi için. Peki videoyu ileri geri sarma özelliği var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: abbet

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede çok ilginç bir durum
    quote:

quote:

Bu çok saçma bir durum.

Arkadaşlar daha önce deneme şansım olmamıştı. Bu sabah bir mp4 video çevirip attım tele. ve izledim göruntu gayet güzel hatta çok net nokialardaki avi ler gibi. üstelik 5 dk sınırlaması falanda yok. deneme amaçlı attım ve 12 dk kadar denedim ve kesintisiz bir şekilde izledim. Sanıyorum siz bir yerlerde yanlış birşeyler yapmış olmalısınız. tekrardan denemenizi tavsiye ederim çeviricinizi değiştirebilirsiniz. ben total video converter kullandım. eger sorununuz varsa bununla bir denemenizi tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.