Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaza flash tema nereden temin edebiliriz. forumda bu telefonla ilgili hiçbir paylaşım topiği göremedim. yeni olmasındanmıdır acaba?
  • ya arkadaslar herseyguzelde bu kapagı kapatınca ana menuye donuş ayarı yapıyomu bu

bide benım kapagımda bıraz boşluk var gıbı geldı standartmıdır yoksa benım sansızlıgım mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Teşekkürler bilgi için. Peki videoyu ileri geri sarma özelliği var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: abbet

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede çok ilginç bir durum
    ilk yazılım değişiminde bunu dikkate alırlar bence
    quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
    Yani 3gp film atıp seyredemeyiz

Arkadaşlar daha önce deneme şansım olmamıştı. Bu sabah bir mp4 video çevirip attım tele. ve izledim göruntu gayet güzel hatta çok net nokialardaki avi ler gibi. üstelik 5 dk sınırlaması falanda yok. deneme amaçlı attım ve 12 dk kadar denedim ve kesintisiz bir şekilde izledim. Sanıyorum siz bir yerlerde yanlış birşeyler yapmış olmalısınız. tekrardan denemenizi tavsiye ederim çeviricinizi değiştirebilirsiniz. ben total video converter kullandım. eger sorununuz varsa bununla bir denemenizi tavsiye ederim...

Malesefki o yok işte tam ekran moduna almak istediğinde falan tekrar başa sarıyoo ama göruntu harika diyecek hiç birşey yok...

• Evet eğer dediğiniz gibiyse çevirici de bir sorun olabilir. Tekrar denemek aklıma geldi. Akşam eve gidince tekrar bir deneme yapayım.

Yanlış bilgilendirdiğim için kusura bakmayın arkadaşalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkb1907

ya arkadaslar herseyguzelde bu kapagı kapatınca ana menuye donuş ayarı yapıyomu bu

bide benım kapagımda bıraz boşluk var gıbı geldı standartmıdır yoksa benım sansızlıgım mı

kapaktaki boşluk normal. hiçbiryere dönüş yapmıyor olduğu menüde kalıyor
  • Arkadaşlar iyi akşamlar...6233 kullanıcısıyım ama bu telefona hastayım bitiyorum...almayı düşünüyorum ama ben çok msj atan biriyim acaba tuşların kullanımı nasıl bide bi arkadaş tuş takımı adi ve kırılıyo diye resim falan koymuş 3 tuşu yarılmış ikiye...bu nasıl olur? telefonu temiz ve nazik kullanırım...tuş takımı arıza çıkaran var mı aranızda? yada memnun olmayan alınmaz diyen...onun dışında zaten sadece görünüşü için alıcam telefonu...süper bi alet yav...

bu arada w610i yi de düşünüyorum acaba hangisi daha iyi objektif bişey söyleyecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 10 Eylül 2007; 23:16:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar iyi akşamlar...6233 kullanıcısıyım ama bu telefona hastayım bitiyorum...almayı düşünüyorum ama ben çok msj atan biriyim acaba tuşların kullanımı nasıl bide bi arkadaş tuş takımı adi ve kırılıyo diye resim falan koymuş 3 tuşu yarılmış ikiye...bu nasıl olur? telefonu temiz ve nazik kullanırım...tuş takımı arıza çıkaran var mı aranızda? yada memnun olmayan alınmaz diyen...onun dışında zaten sadece görünüşü için alıcam telefonu...süper bi alet yav...

bu arada w610i yi de düşünüyorum acaba hangisi daha iyi objektif bişey söyleyecek var mı?

Hiç bir problem yok tuş takımında. Kırmak için çekiçle vurmak gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar iyi akşamlar...6233 kullanıcısıyım ama bu telefona hastayım bitiyorum...almayı düşünüyorum ama ben çok msj atan biriyim acaba tuşların kullanımı nasıl bide bi arkadaş tuş takımı adi ve kırılıyo diye resim falan koymuş 3 tuşu yarılmış ikiye...bu nasıl olur? telefonu temiz ve nazik kullanırım...tuş takımı arıza çıkaran var mı aranızda? yada memnun olmayan alınmaz diyen...onun dışında zaten sadece görünüşü için alıcam telefonu...süper bi alet yav...

Hiç bir problem yok tuş takımında. Kırmak için çekiçle vurmak gerek.

Çok sağol içime su serptin...valla acaip bi tırsıntı sarmıştı beni o resmi gördükten sonra ama demek yokmuş...iyi yaa...sağol...

• maalesef dostum tuşlar çok çabuk çatlıyo
    daha alalı bikaçgün olmuştu ama hemen biri çatldı sonra diğeri sonrada diğeri...
    bunun sebebi tuşların altındaki gerçek düğmeler dar ve tuşlara basınca plastikleere aşırı basınç yapıyo
    aslında bunu SE engelleyebilirdi daha esnek plastik kullanarak ama AR-Ge si bu konuda başarısız olmuş
    Garantiye versem bile aynı tuşardan takarlar, onlarda çatlar
    Vidyolarda ileri sarma var oda vdeoları eğlence bölümündeki video playerdan açmak

Tuşarın kırıldığına grçekten üzüldüm, çatlakları görmemek için kayar kapağıaçmadan kullanıyorum
    Ama Yinede W580i seviyorum.... Gerçekten çok tatlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

maalesef dostum tuşlar çok çabuk çatlıyo
    daha alalı bikaçgün olmuştu ama hemen biri çatldı sonra diğeri sonrada diğeri...
    bunun sebebi tuşların altındaki gerçek düğmeler dar ve tuşlara basınca plastikleere aşırı basınç yapıyo
    aslında bunu SE engelleyebilirdi daha esnek plastik kullanarak ama AR-Ge si bu konuda başarısız olmuş
    Garantiye versem bile aynı tuşardan takarlar, onlarda çatlar
    Vidyolarda ileri sarma var oda vdeoları eğlence bölümündeki video playerdan açmak

Tuşarın kırıldığına grçekten üzüldüm, çatlakları görmemek için kayar kapağıaçmadan kullanıyorum
    Ama Yinede W580i seviyorum.... Gerçekten çok tatlı

hocam bende telefonu alalı 10 gün oldu ama herhangi bir problem yaşamadım tuşlarla ilgili. senin problemin gerçekten çok garibime gitti doğrusu nasıl oldurda çatlar bu tuşlar. resim eklemen mümkünmü?

• Evet bence de sana denk gelmiş olmalı ya da belli bir serisi bu şekilde problemli. Ben de alalı 2 hafta falan oldu tuş takımında bir sorun yok. Üstelik ben aşırı çok msj yazan biriyim (cep aile üyesi olduğum için) neredeyse günde 100 mesaj rahat yazıyorum. Ama hala bir sorunum yok. Bence bir garanti ile konuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Evet bence de sana denk gelmiş olmalı ya da belli bir serisi bu şekilde problemli. Ben de alalı 2 hafta falan oldu tuş takımında bir sorun yok. Üstelik ben aşırı çok msj yazan biriyim (cep aile üyesi olduğum için) neredeyse günde 100 mesaj rahat yazıyorum. Ama hala bir sorunum yok. Bence bir garanti ile konuş.

Abi yapmayın gözünüzü seviyim yaa...biri açıklık getirsin şuna...kırılıyo mu kırılmıyo mu?

telefonun tuşu bi haftada çatlar mı yaa!

• Gerçektende ilginç yau, sizde bi problem yok ha,
    resmini koyma imkanım şidilik yok am ddiğim gibi tuşların boyası ortadan çatlyor yani bunu diyen bir tek ben diiim. B garantiyemi göndersem acaba??
    Telefondan ayrılasımda yok
  • Bundan mı bahsediyorsun dostum? Böyle bişey varsa alınmaz yaa...tuşlar basmıyo mu peki bu olduktan sonra?

• Evet aynen bu, ama tuşlar yine normal çalışıyo sadece görüntüde bi kirlilik oluyo yani
  • O zaman bekleyip ikinci bi parti gelmesini mi beklesek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

Evet aynen bu, ama tuşlar yine normal çalışıyo sadece görüntüde bi kirlilik oluyo yani

hocam bence sen derhal servise götür telefonu derim. sanırım tek sorun yaşayan sensin şu anda forumda
  • tuslarda catlama olmasi sanirim kullanima bagli. cevremdem hic catlayan tus sahip tel gormedim.
  • ya öyle kaba kullanmam telefonu, ama oldu olan işte.
    Demek diğer arkadaşlar bu sorunu yaşamamış, belkie bunun sebebi bazı telefonlarda farklı plastik kullanmış olmalarıdır.
    Neyse biara garantiye veririm...
  • arkadaşlar herkese merhaba
    sonunda bende w580i me kavuştum
    darısı tüm kavuşamayanlara

telefon tek kelime ile KUSURSUZ

gören herkes bayılıyor telefona
    k750i ye 900 milyon
    w800i ye 770 milyon
    w850i ye 670 milyon veren birisi olarak bu telefona 570 milyon veriyor olmak çok güzel bir duygu

burdan yorumları okuyupta alıp almama konusunda kararsız olan arkadaşlara mutlaka bu telefonu öneriyorum
    sony ericsson klasını konuşturmuş bu telde
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.