Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bu siteyi 1 senedir takip ediyorum hangi telefonu alcağıma karar verememiştim Samsungum vardı ama inanılmaz bıkmıştım...
    Sony ericsson w610i ile Samsund D900i arasında kalmıştım , samsung herkeste var diye almadım , sony ericsson w610i nin de siyahı yok dediler bu yüzden vazgeçtim Ve Teknosa o anda beğendiğim w580i yi aldım

sonuçlar :

1-Telefonun tasarımı harika ama telefonun arka kapağını kapatıp beş saat uğraşmama rağmen açamadım sonra teknosaya geri gittim ordaki elemanlardan 5.si zar zor açtı ,açmaya çalışırken ekran kocaman parmak izleri bıraktı gerçi başka çaresi yoktu

2-Şarjı şimdilik az gidiyo tabi ben çok kurcalıyorum ondandır.1 Eylülde aldım tlfonu

3-Foto kalitesi çok aman aman değil elinizi hiç titretmemeniz gerekio put gibi durcaksınız otofokus olmaması kötü.Kapalı mekan fotoları cidden kötü ama açık havada ve gündüz iyi çektiğini söyleyebilirim.Ayarları kesinlikle yapmanız gerek.Otomatik çekimin çok faydası yok

4-Video berbat diyenler var o kadar da kötü değil sonuçta bu cep telefonu handycam değil...ayrıca 5 dkdan sonra izleyemiyoruz demişler bende öyle bir sorun yok

5-Telefonun ekranı ,ekran renkleri, yanlardaki ışıklar ,tuş takımı ışıkları parlaklığı ve tasarımı 10 üzerinden 10 amaaa evet kocaman bir ama

6-1 eylülde aldım telefonu ve öyle çok mesaj yazmama rağmen 4 numaralı tuşum sizlere ömür !!! Evet benimki de çatladı tam ortasından nasıl oldu anlamadım sert kullanmadım telefonu ve tuşun tam ortasından gece mavi ışık süzülüyo estetik açıdan kötü moralim bozuldu ve ararştırırsanız aslında tuş takımında böyle bi üretim hatasını görürsünüz.Zamanla sizde de olabilir aman dikkat! Ne yazıkki ben telefonu çok incelemeden aldım gittim Teknosaya beğendim tamamadır dedim.Tasarım cezbetti açıkcası.Bende gri olanı var.Beyazı elimizde yok , zaten bulursanız o tlfondan şüphelenin dediler.Sanırım herkese aynı şeyi söylemişler :) ama zaten gri den memnunum ben

7- Ses , bence çok iyi hem telefondan konuşma sesi , hem de müzik dinleme...tatmin edici ama kulaklıklar cidden itici:)

Şimdilik bu kdr :)))

• TVB
    Eyvallah, sağol bilgiler için.
  • bişi değil de

an itibariyle 2.tuşum 7. tuşta sizlere ömür nedir bu bendeki şanssızlık anlamadım ve kapak açıkken sağ tarafındanda oynama olmaya başladı hala inanamıyorum, yarın teknosaya gidiyorum başka bir model alıcam şimdi ne alcam ben yaaa offffffff
  • tuş takımlarının kırılması olayını anlamıyorum nedense
    demekki bir üretim hatası söz konusu

bunda bu kadar yakınılacak bir durum yok bence
    gidin servise değiştirsinler
    genpa 1 hafta içinde veriyor telefonu
    bende w850i vardı tuş değil ama kasada bir çatlaklık oluştu
    genpaya götürdüm,ordaki ilgisiz kız bu sizin hatanız kullanıcı hatası dedi
    bende bağırdım çağırdım ne saçmalıyorsunuz siz ya falan dedim
    teknik eleman baktı ve alt kısıma destek plastiği konmamış sizin hatanız yok dedi
    bir hafta içindede değiştiler

sizinde aynı yolu denemenizi tavsiye ederim

bir şey daha var videoyu 5 dakika izliyoruz diyen arkadaş bir daha izlesin bence
    bende hiç kapanma falan olmuyor 10 dakikaya kadar izledim
    değil kapanma ekranın ışığı bile sönmüyor
  • ben bu telefonu çok sevmiştim hatta alıcaktım fakat babam almışken 3g li olsun diince ve sony ericsson w910 i yi görünce :) yeni hedefim o oldu çıksın bakalım ilk alanlardan biri olucam heralde ama bu telefonda gerçekten harika bi telefon
  • o telefonun türkiyeye gelmesine bence daha uzun bir süre var
    hemde geldiği zaman çok yüksek bir fiyata sahip olacak gibi görünüyor
    ama neyse

ayrıca 3g ninde türkiyeye gelmesi çok uzun zaman alacak
    ve onunda konuşma fiyatı çok pahalı olacak gibi
    nede olsa o hizmeti turkcell verecek

işte w910i ve 3 g arasındaki anlaşılamayan benzerlik

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

ben bu telefonu çok sevmiştim hatta alıcaktım fakat babam almışken 3g li olsun diince ve sony ericsson w910 i yi görünce :) yeni hedefim o oldu çıksın bakalım ilk alanlardan biri olucam heralde ama bu telefonda gerçekten harika bi telefon

• teşekkürler tavsiye için ilkerring...

şu anda 4 tuş ortasından çtlak ve kapağın sağ alt kısmı oynuo arka kapakta açılmıyo zaten ..

genpa garantili , değiştirmezlerse olay çıkarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVB -- 13 Eylül 2007; 23:08:48 >
  • 3G Gelene kadar ben daha 4 telefon değiştiririm
  • Tam da telefonu almaya karar vermiştim...gene tuş meselesi...
  • arkadaşım o telefon bence 1-1.5 ay içinde gelicek .ben öle çok telefon değiştiren bi tip olmadığım için almışken iisi olsun diorum ayrıca 800 ytl den de fazla olucağını sanmıorum ve bunun nedeni öle çok süper bi kamera koymamaları bu arada 3g yi kullanmakda pek dert değil ailemin yanında okumadığım için öle istiyorlar olay bundan ibaret:)
  • Beyler KAPAĞI ÇIKARMANIN ÇOK KOLAY Bİ YOLU WAR
    oda şöyle yapılır...:
    kapağın "üst köşelerine" tırnağınızı sokmak, bunu yapınca kapak pıt deyi atıyo. Bunu yapmak için tabi tırnağınızın yeni kesilmiş olmaması lazım
    kolay gelsin, Bundan sonra kapağını açıcam diye w580 i fazla hırpalamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

Beyler KAPAĞI ÇIKARMANIN ÇOK KOLAY Bİ YOLU WAR
    oda şöyle yapılır...:
    kapağın "üst köşelerine" tırnağınızı sokmak, bunu yapınca kapak pıt deyi atıyo. Bunu yapmak için tabi tırnağınızın yeni kesilmiş olmaması lazım
    kolay gelsin, Bundan sonra kapağını açıcam diye w580 i fazla hırpalamazsınız.

ilk zamanlar öyle oluyor ama 4-5 kere kapağı çıkartıp taktıktan sonra kapak alışıyor ve kibar bir ittirmeyle açılmaya başlıyor artık kapak.
  • nereye tırnağınızı sokuyosunuz ya en altta iki tane yanyana minik delik var oraya mı???? içinden sim kartımı kurtarıp teknosaya gidiyorum , 4 kırık tuşla bu telefonu kullanmam...
    şu tırnak meselesi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

tuş takımlarının kırılması olayını anlamıyorum nedense
    demekki bir üretim hatası söz konusu

bunda bu kadar yakınılacak bir durum yok bence
    gidin servise değiştirsinler
    genpa 1 hafta içinde veriyor telefonu
    bende w850i vardı tuş değil ama kasada bir çatlaklık oluştu
    genpaya götürdüm,ordaki ilgisiz kız bu sizin hatanız kullanıcı hatası dedi
    bende bağırdım çağırdım ne saçmalıyorsunuz siz ya falan dedim
    teknik eleman baktı ve alt kısıma destek plastiği konmamış sizin hatanız yok dedi
    bir hafta içindede değiştiler

sizinde aynı yolu denemenizi tavsiye ederim

bir şey daha var videoyu 5 dakika izliyoruz diyen arkadaş bir daha izlesin bence
    bende hiç kapanma falan olmuyor 10 dakikaya kadar izledim
    değil kapanma ekranın ışığı bile sönmüyor

Ya dostum ikide bir de 5 dakika olayından bahsedip duruyosunuz. Bu konuyu bir kaç sayfa önce konuştuk. Oraları bir okuyun isterseniz. Orda da dediğim gibi tekrar deneme yapmadım. Ve bende ki sorununun muhetemelen mp4'e çeviren program kaynaklandığını konuşmuştuk. Yani 5 dakikadan fazla izleyemem olayı yok. Sorun çeviri yapan programda. Umarım açıklık gelmiştir artık bu konuya.

• Gayet hor kullanmama benim tuşlarda bir problem oluşmadı halen.
  • Teknosaya gittim, İstanbula yollıcaz dediler (izmirdeyim) eleman görünce tuşların halini şok geçirdi:))) hemen kayda geçelim ve yollayalım dedi...bu arada kız bi hareketle arka kapağı açıp bnm sim kartı kurtardı ama nası açtı göremedim :)
    2 bayan daha bnm telin aynısından satın alıyolardı "hayırrr almayınnn" diye bağırmak geldi içimden ama belki sorun sadece bnm teldeydi ,o yüzden bişi demedim.
    15 gün tlfonum yok gerekli görürlerse yeni telefon verirler görmezlerse sadece tuş takımı değişir dedi çalışan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVB -- 14 Eylül 2007; 17:57:30 >
  • şu ana kadar bende tuş takımıyla ilgili bi sorunla karşılaşmadım hatta hiç bir sorunla karşılaşmadım, arka kapağı çıkarmanın kolay yolunu da keşfettim ama burda nasıl anlatırım bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

şu ana kadar bende tuş takımıyla ilgili bi sorunla karşılaşmadım hatta hiç bir sorunla karşılaşmadım, arka kapağı çıkarmanın kolay yolunu da keşfettim ama burda nasıl anlatırım bilemem

Resimle anlatılabilir.
  • ne kapakmış beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: TVB

ne kapakmış beee

aslında kolay açılmaması bana göre daha iyi :D bu arada bişey sormak istiyorum. Autofocus olayı yazılımsal mı yoksa donanımsal bir olay mı? Şayet yazılımsal bir olaysa bunu yuklemek mümkün müdür ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.