Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dış mekan fotoları ve tabii gündüz olcak gayet iyi ama evdeyseniz tam bi kabusa dönüşüo , tlfonum yok hala buraya yazıorm..15 günde cok uzun ya üf püf offf....
  • hayır yazılımsal değil donanımsal bir özellik otofokus

bu arada bende o kadar dikkatli kullanıyordum ama 4 ve 8 tuşlarının çatlamasına engel olamadım
    ve çok üzüldüm
    şimdi servise vermek zorunda kalacağım
    bakalım artık nolacak
    inşallah kullanıcı hatası falan demezler
    dağıtırım walla orayı

quote:

Orjinalden alıntı: abbet

quote:

Orjinalden alıntı: TVB

ne kapakmış beee

aslında kolay açılmaması bana göre daha iyi :D bu arada bişey sormak istiyorum. Autofocus olayı yazılımsal mı yoksa donanımsal bir olay mı? Şayet yazılımsal bir olaysa bunu yuklemek mümkün müdür ?

• Çatlama olayı gerçekten çok ilginç. Ben de hala bir sorun yok ve dediğim gibi çok sık mesaj yazıyorum. Acaba belli bir seri ile mi alakalı bu durum? Tuşu çatlıyanalrın cihazı kvk mı yoksa genpa mı acaba? Belki farklı seri mal getirmişlerdir. Benim ki kvk hala bir sorunum yok.
  • evet işte bnm 4 tuş gitti hemde ard arda aynı gün 15 gün yok telfn, teknosaya verdim...genpa garantili bnm
  • banada arkadaşlar yazınca tuşlar çatlıyor diye ilgincime gidiyordu
    ama başıma gelince anladım

ben telefonu hepsiburada dan aldım
    kvk genpa garantili
    asyada bakıyor

şu an değil ama birkaç gün içinde servise vereceğim mecburen
    telefonumdan çok memnunum ama bu tuş olayı canımı sıktı
  • evet benimde önce 8 tuşu aynı gün içerisindede 4 tuşu gitti
    bide şimdi dikkatli inceleyince sanki tuş takımı silinecekmiş bir izlenimim söz konusu
    çünkü o çatlağın kenarları mavi rengini beyaza bırakmaya başladı
    durum ne yazıkki bu
    ama eminimki sağlam tuş takımı ile değiştireceklerdir
    yoksa bu olay k750i nin joystick olayına döner
    buda sony ericsson için hiç iyi olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: TVB

evet işte bnm 4 tuş gitti hemde ard arda aynı gün 15 gün yok telfn, teknosaya verdim...genpa garantili bnm
  • arkadaşlar imza yaptım w580i ilgili
    eklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkleri imza kısımlarına ekleyebilirler

[right] [image]https://store.donanimhaber.com/52/06/17/520617ef11486a25d5bfeaaa152c8a40.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_8738203/tm.htm][b][color=#FF9900]The club of Walkman phones[/color][/b][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 16 Eylül 2007; 0:52:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

evet benimde önce 8 tuşu aynı gün içerisindede 4 tuşu gitti
    bide şimdi dikkatli inceleyince sanki tuş takımı silinecekmiş bir izlenimim söz konusu
    çünkü o çatlağın kenarları mavi rengini beyaza bırakmaya başladı
    durum ne yazıkki bu
    ama eminimki sağlam tuş takımı ile değiştireceklerdir
    yoksa bu olay k750i nin joystick olayına döner

Bu tuş mevsuzu gerçekten çok can sıkıcı. Sony Ericsson'a yakıştıramadım.
  • tuş olayından bakalım hepimizin başı ağrıyacak mı? en önemlisi garantide bu işin kendi hataları olduğunu kabullenecekler mi yoksa kullanıcı hatasına mı sokmaya çalışacaklar. garantiye gönderen arkadaşlar bilgi verirse faydalı olur zira aynı problemi 3 kere tekrarlar ve kesin çözüm için kaliteli bir malzeme üretmezlerse telefonu değiştirtme şansına sahip oluruz.
  • ya arkdaşlar ben alacaktım bu telefondan da bu ne tuşu çatlar kapağı bozuk çıkar vaz geçmama an meselesı valla
  • arkadaşlar abim alıcak w580i nasıl bi tel sürekli bi sorun yapmaktamı kullanış açısından nasıldır her bi tuş mu tırnak mı ne ondan bassediyodu o nedir merak ediyorum cevap verirseniz sevirinirim
  • hazırcı arkadaşım forumun sayfalarını ortalardan okumaya başlarsan sorunun ne olduğunu anlarsın:) ama hadi yine anlatayım uzun uzunnnnn
    telefonun arka kapağı yani sim kartı koyduğumuz yer çok zor açılıyo ama zamanla kolaylaştığı söyleniyo yine de bana inandırıcı gelmedi , herkül olmak lazım açmak için ama tasarımı ve ses kalitesi cok güzel bir telefon(du) şimdi servise verdiler ondan di li geçmiş zaman kullanmaktayım.Valla eğer kullanıcı hatası olduğunu söylerlerse gider canlarına okurum.Olmadı bu siteyi gösteririm...15 gün yok dediler tlfon için ama bazı arkadaşlarım sen o telefonu 1 aydan önce unut dediler deli oldum.Telefonu alalı 13.gün olmuştu ki 4,7,2,3 sırasıyla olmak üzere 4 tuş ortadan çatladıııı, nazar nazar:P teknosaya götürdüğümde herkes şok geçirdi , nerden aldım sony ericsson u yaa üfff.....! ztn doru fotograf da çekmio...ama tasarım 10 numara...

• Geçmiş olsun TVB arkadaşım sen de herhalde teknosa mağdurlarından oldun teknosadan alınan her elektronik cihaz illede bir serwis görüyor ama tuş takımı çatlaması kronik bir şey haline geliyor gibi bende w580i ye hastayım hatta bu gün yarın alacaktım ama telefonu bulmak çok zor sony nin kendi bayisinde bile bulamadım bir de bu tuş takımının çatlaması oldukça soğuttu beni telefondan buna alternatif ne alınabilir ki? önerisi olan war mı
  • arkadaşım benim bi tavsiyem var w910i ben onu bekliyorum bu tuş çatlama olayı onda olmaz sanırım çünkü malzeme daha kaliteli gibi görünüyor ve incelemelerde kullananlar çok beğenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 16 Eylül 2007; 16:44:54 >
  • güzel telefonda w910i kaça mal olur bize en aşağıya 800 civarı olur herhalde
    bir de ne zaman çıkacakmış bilgin war mı
  • @lponse teşekkürlerrr...

ne tarz bi telefon istiosun yani senin için en önemli şey ne? ses diosan bu tlfon bence o konuda gerçekten iyi bi telefon fotoğraf diosan k790i derim sony ericssonun ama dış görünüşü cok itici.ben zaten w610i siyah rengini almaya diye gittim ama siyahını getirtmedik diyince bu tlfon gözüme çarpmıştı(w580i) hemen aldım işte...

alternatif olarak w810i , w610i öneririm ben fiyatları da uygun ama yine de sen bilirsin.Bu arada w580i heryerde var ya nası bulamadın?
  • w580 ile birlikte kutudan çıkan kulkaklığın adı nedir? ve rica etsem kulaklığın fotosunu koyarmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lponse

güzel telefonda w910i kaça mal olur bize en aşağıya 800 civarı olur herhalde
    bir de ne zaman çıkacakmış bilgin war mı

@lponse ben mail atmıştım sony ericsson a cvplarında 2007 son ceyrek dediler ama bence bu telefon 1-1.5 ay içinde çıkıcak fiyat konusunda sana katılıyorum 750-850 ytl arasında olucak bence fiyatı eğer çok acil değilse tel ihtiyacın bekle derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 16 Eylül 2007; 19:42:20 >
  • W580i yi ilk alanlardan biriyim. Henüz tuşlarda çatlama patlama belirtisi görmedim. Umarım olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.