Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • of offfffff ne yapcam bilmiyom aylardır tel arıodum istediğim marka tabi SE özellik harika ama tasarım yönünden hiçbiri bana uygun değildi..w580i yi gördüğüm anda tamaam dedim budur hayalimdeki tel..

ama o kadr kafa karıştırıcı yorumlar yapılmışki ne yapcam bilmiom,,tasarımın güzelliği,flash temanın cezbediciliği,şarjının uzun süre tutması,sesinin harikalığı,hafıza kartı...süper ama kamerası kafama takıldı çektikleri öyle söylenen gibi kötü değilgündüz çekimleri filan gayet güzel ama flaş olmaması ve autofocus eksikliği kararsızlığa sürdü beni..

sizce bu çok önemli mi,,sonuçta tel bu dört dörtlük olamaz dimii

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..nunukk -- 18 Eylül 2007; 16:18:32 >

• otofocus war mı bu telefonda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

otofocus war mı bu telefonda.

Telefonda autofocus özelliği bulunmuyor.
  • alacak olan arkadaşların dikkatine!!!
    telefonun tuşları gerçekten kırılıoo.benim 4 tuşu kırıldı.internetten almıştım.iadesi için geri gönderdik.1hafta sonra kullanıcı hatası diye geri gönderdiler.yani garantiye de girmio!!!telefonun diğer özellikleri süper.benim için yeterli yani.ses kalitesini de beğenmiştim.ben geri geldiği için mutluyum aslında ama yine de o kırık tuş gözüme batıo.ve ileride de bozulmicağanın garantisi yok.ayrıca diğerlerinin kırılmicağının da...
    sonyericsson a mail aticaz artık tek çaremiz o kaldı.ordan çıkan sonuca göre hareket edicez.
    yani kısaca alcak arkadaşlar iyi düşünsünler derim.tamam telefon iyi ama kırık tuşla kullanmayı göze alabilene.

• Dün geçti elime, tuş riskini de göze aldım. İnşallah sağlam çıkar.
  • tam bi telefon beğendim...

kınıyorum buradan sony ericsson u...

ayıp be.. bi iş yaptınız adam gibi yapın.
  • ARKADAŞIM NASIL KULLANICI HATASI DERLER YA
    HANGİ SİTEDEN ALDIN SEN
    BEN HEPSİBURADA DAN ALDIM
    Bİ KERE ALALI 1 AY OLDU
    AYIPLI MALA GİRİYOR
    EŞŞEK GİBİ DEĞİŞTİRECEKLER YADA TAMİR EDECEKLER
    BENDE 4 TANE TUŞ KIRILDI
    Bİ TEK SENDE BENDE OLSA İYİ
    YURT DIŞINDAKİ SİTELERDE BİLE AYNI ŞEY İNSANLARIN BAŞINA GELMİŞ
    BU KULLANICI HATASI OLAMAZ ANLAYACAĞIN
    BEN BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM
    KIRK YILDA BİR TAM SEVDİĞİM BİR TELEFON ALDIM
    YEDİRMEM

quote:

Orjinalden alıntı: oozer

alacak olan arkadaşların dikkatine!!!
    telefonun tuşları gerçekten kırılıoo.benim 4 tuşu kırıldı.internetten almıştım.iadesi için geri gönderdik.1hafta sonra kullanıcı hatası diye geri gönderdiler.yani garantiye de girmio!!!telefonun diğer özellikleri süper.benim için yeterli yani.ses kalitesini de beğenmiştim.ben geri geldiği için mutluyum aslında ama yine de o kırık tuş gözüme batıo.ve ileride de bozulmicağanın garantisi yok.ayrıca diğerlerinin kırılmicağının da...
    sonyericsson a mail aticaz artık tek çaremiz o kaldı.ordan çıkan sonuca göre hareket edicez.
    yani kısaca alcak arkadaşlar iyi düşünsünler derim.tamam telefon iyi ama kırık tuşla kullanmayı göze alabilene.

• HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM
    İNŞALLAH SENDE ÇIKMAZ TUŞ PROBLEMİ
    TUŞU DIŞINDA DÖRT DÖRTLÜK BİR TELEFON

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Dün geçti elime, tuş riskini de göze aldım. İnşallah sağlam çıkar.
  • arkadaşım kamerasını o kadar sorun etme
    bence kamerası çok güzel
    bunu sana bütün samimiyetimle söylüyorum
    ayrıca ekranı o kadar parlak ve berrakkı çektiğin fotoğraflar inanılmaz güzel görünüyor
    iki sayfa öncesine giderek benim çektiğim fotoğrafları görebilirsin
    al bence bu telefonu

quote:

Orjinalden alıntı: ..nunukk

of offfffff ne yapcam bilmiyom aylardır tel arıodum istediğim marka tabi SE özellik harika ama tasarım yönünden hiçbiri bana uygun değildi..w580i yi gördüğüm anda tamaam dedim budur hayalimdeki tel..

ama o kadr kafa karıştırıcı yorumlar yapılmışki ne yapcam bilmiom,,tasarımın güzelliği,flash temanın cezbediciliği,şarjının uzun süre tutması,sesinin harikalığı,hafıza kartı...süper ama kamerası kafama takıldı çektikleri öyle söylenen gibi kötü değilgündüz çekimleri filan gayet güzel ama flaş olmaması ve autofocus eksikliği kararsızlığa sürdü beni..

sizce bu çok önemli mi,,sonuçta tel bu dört dörtlük olamaz dimii

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

• valla ben de hepsiburdadan aldım.çoktan beri ordan alışveriş yapıyoruz bugüne kadar da hiç bi problemle karşılaşmamıştık.kötü oldu bu.:(
    sen neden göndermedin ki?
    bi de telde ortadaki yuvarlak tuş var ya yön tuşları ben de onun boyaları falan da çıkıyo.gri olan yerde değil.tam orta tuşla yön tuşlarının arasında kalan siyah kısım.gece karanlıkta ışığı yandığında daha çok belli oluo.sende yada başkasında ööle bi durum olan var mı yoksa bi tek bende mi???

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

ARKADAŞIM NASIL KULLANICI HATASI DERLER YA
    HANGİ SİTEDEN ALDIN SEN
    BEN HEPSİBURADA DAN ALDIM
    Bİ KERE ALALI 1 AY OLDU
    AYIPLI MALA GİRİYOR
    EŞŞEK GİBİ DEĞİŞTİRECEKLER YADA TAMİR EDECEKLER
    BENDE 4 TANE TUŞ KIRILDI
    Bİ TEK SENDE BENDE OLSA İYİ
    YURT DIŞINDAKİ SİTELERDE BİLE AYNI ŞEY İNSANLARIN BAŞINA GELMİŞ
    BU KULLANICI HATASI OLAMAZ ANLAYACAĞIN
    BEN BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM
    KIRK YILDA BİR TAM SEVDİĞİM BİR TELEFON ALDIM
    YEDİRMEM

quote:

alacak olan arkadaşların dikkatine!!!

• tşk ^^ilkerring^^ içime su serptin
  • oozer bende orta kısımda bir soyulma yok ama şimdide 5 tuşu çatladı
    şu an için 5 tuş çatlamış durumda
    şaka gibi ya
    bu kesinlikle kullanıcı hatası olamaz
    en geç 3 gün içinde bende hepsiburada ya yeniden yollayacağım
    birazda beklememin nedeni diğer tuşlarında çatlaması
    1 tuş kullanıcı hatası 2 tuş kullanıcı hatası
    5 tuşta kullanıcı hatası olamaz ama
  • şimdi hepsiburada ile yapmış olduğum yazışmayı ekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM
    İNŞALLAH SENDE ÇIKMAZ TUŞ PROBLEMİ
    TUŞU DIŞINDA DÖRT DÖRTLÜK BİR TELEFON

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Dün geçti elime, tuş riskini de göze aldım. İnşallah sağlam çıkar.

Sağol kardeş
  • 18.09.2007 04:07:06 w580i

iki hafta önce aldığım sony ericsson w580i telefonunun iki gün içerisinde 4 adet tuşu çatladı ürünün hatalı üretim olduğundan eminim bu aşamada ne yapabilirim?

18.09.2007 14:36:41 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sitemizden almış olduğunuz ve ayıplı olduğunu belirttiğiniz yeni ürününüzü fatura fotokopisi ve durumu belirten notunuz ile birlikte aşağıda belirttiğimiz adresimize geri göndermenizi rica ederiz. Ürünü Yurtiçi ya da Aras kargo ile kargo ücreti tarafımızdan ödenecek şekilde karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

Ürününüz bize ulaştığında gerekli kayıtları alınacak ve yeni ürün ile değiştirilmesi için firmaya gönderilecektir. Ürününüzün takibini e-mail adresinize gönderilecek olan bildirim numaranız ile sitemizden online olarak yapabilirsiniz.

Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.

İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul

Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz..

Saygılarımızla...

• bişi değil dostum güven bana

bu arada çektiğim fotoğraflara baktınmı?
    bakmanı tavsiye ederim

quote:

tşk ^^ilkerring^^ içime su serptin
  • baktım baktım,bakmammı hiç çok beğendim ya harika(tabi bunda güneş ışığının da büyük etkisi var) benim merak ettiğim 2çekim var 1.manzara süper ama acaba insanları çekimi de bu kadr net ve parlak mı 2.bide bide gece çekilen fotoğrafları çok merak ediyom,malum flaş yok w580i de...

bu arada ben de bi önce ki telimi HEPSİBURADA dan aldım.görüyom ki aynı şeyi sana yapıyolar;sıfır diye aldığım telin içinde bulduğum ev ortamında çekilen resimlerden ikinci el olduğunu anladım vee o hevesle beklediğim teli elime aldığımda nası bi soğudum çünkü tel tamamen bozuk geldi,menüye bile girilemiyodu tabi geri gönderdim ama bak sana da diyolar gönder diye ya kanmıcaksın bunlara tam 5 kez gönderdim 5inde de aynı teli yaptırıp gönderdiler...o kadar ki yağmalıyolar insanları.. en sonunda TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET ETTİM veeeeeeee paramı takır takır saydılaar

seninkisini de yaptırıp göndercekler kesiin,,,

bi hepsiburada mağduru olarak uyariyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..nunukk -- 18 Eylül 2007; 23:26:34 >

• quote:

valla ben de hepsiburdadan aldım.çoktan beri ordan alışveriş yapıyoruz bugüne kadar da hiç bi problemle karşılaşmamıştık.kötü oldu bu.:(
    bi de telde ortadaki yuvarlak tuş var ya yön tuşları ben de onun boyaları falan da çıkıyo.gri olan yerde değil.tam orta tuşla yön tuşlarının arasında kalan siyah kısım.gece karanlıkta ışığı yandığında daha çok belli oluo.sende yada başkasında ööle bi durum olan var mı yoksa bi tek bende mi???

ewet! benimkinde de oldu
  • valla okuduklarım gözlerimi korkuttu şimdi
    hepsiburada dan bende korkar oldum
    umarım bi sorun çıkmaz

bide bu tüketici haklarına şikayet etme aşaması çok uğraştırırmı beni

quote:

baktım baktım,bakmammı hiç çok beğendim ya harika(tabi bunda güneş ışığının da büyük etkisi var) benim merak ettiğim 2çekim var 1.manzara süper ama acaba insanları çekimi de bu kadr net ve parlak mı 2.bide bide gece çekilen fotoğrafları çok merak ediyom,malum flaş yok w580i de...

bu arada ben de bi önce ki telimi HEPSİBURADA dan aldım.görüyom ki aynı şeyi sana yapıyolar;sıfır diye aldığım telin içinde bulduğum ev ortamında çekilen resimlerden ikinci el olduğunu anladım vee o hevesle beklediğim teli elime aldığımda nası bi soğudum çünkü tel tamamen bozuk geldi,menüye bile girilemiyodu tabi geri gönderdim ama bak sana da diyolar gönder diye ya kanmıcaksın bunlara tam 5 kez gönderdim 5inde de aynı teli yaptırıp gönderdiler...o kadar ki yağmalıyolar insanları.. en sonunda TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET ETTİM veeeeeeee paramı takır takır saydılaar

seninkisini de yaptırıp göndercekler kesiin,,,

bi hepsiburada mağduru olarak uyariyim dedim

• geçmiş olsun arkadaşım
    nedir nu çektiğimiz ya
    sıfır telefon alıyoruz
    uğraştığımız olaya bak
    quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

quote:

valla ben de hepsiburdadan aldım.çoktan beri ordan alışveriş yapıyoruz bugüne kadar da hiç bi problemle karşılaşmamıştık.kötü oldu bu.:(

ewet! benimkinde de oldu

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.