Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel telefonda çok sorunlu bi aletmiş bu w580i..
  • bir tek sorunu tuş takımında ne yazık ki.onun dışında tasarım harikası
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

güzel telefonda çok sorunlu bi aletmiş bu w580i..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 19 Eylül 2007; 0:10:33 >
  • Rekor bende kardeşim
    En çok kırık tuş bende
    6 tane...
    Güç bende artııkkınn

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

Rekor bende kardeşim
    En çok kırık tuş bende
    6 tane...
    Güç bende artııkkınn

• yok yok yazdıklarım sana göz dağı vermesin;öyle büyütülecek bi iş yok
    şöyle oluyo:bunlar aynı teli yaptırıp yaptırıp göndercekler ya işte o gönderdikleri pakette bide tamir edilip işlemden geçtiğine dair bi belge oluyo(servislere verdiğimizde de bize geri dönen belge) o belgede sorun yazıyo.senin paranı geri alabilmen için iki şart istiyolar;ya telefonda aynı sorun 2 ve daha fazla kez meydana çıkcak ve tamir edilcek yada birden fazla sorun 4 ve 4ten fazla kez başgöstercek ve tamir edilcek..
    sonra da sen valilikten tüketici haklarına ulaşıyon bi dilekçe yazıyon onların yardımıyla tamaaaaam bu kadr..
    paranı yüzde yüz alıyon garanti veriyolar,yalnız 1-2 ay sürüyo bu işlem ama olsun o zamana kadr telefondan hevesini de almış oluyon zaten

umarım yardım edebilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..nunukk -- 19 Eylül 2007; 0:53:49 >

• nelerle uğraşıyoruz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..nunukk

yok yok yazdıklarım sana göz dağı vermesin;öyle büyütülecek bi iş yok
    şöyle oluyo:bunlar aynı teli yaptırıp yaptırıp göndercekler ya işte o gönderdikleri pakette bide tamir edilip işlemden geçtiğine dair bi belge oluyo(servislere verdiğimizde de bize geri dönen belge) o belgede sorun yazıyo.senin paranı geri alabilmen için iki şart istiyolar;ya telefonda aynı sorun 2 ve daha fazla kez meydana çıkcak ve tamir edilcek yada birden fazla sorun 4 ve 4ten fazla kez başgöstercek ve tamir edilcek..
    sonra da sen valilikten tüketici haklarına ulaşıyon bi dilekçe yazıyon onların yardımıyla tamaaaaam bu kadr..
    paranı yüzde yüz alıyon garanti veriyolar,yalnız 1-2 ay sürüyo bu işlem ama olsun o zamana kadr telefondan hevesini de almış oluyon zaten

umarım yardım edebilmişimdir..

teşekkürler
    gene bi noktada takılırsam çalarım kapını

• rica ederim
  • Bende hepsiburadadan aldım telefonu bende daha çatlama patlama yok ama olursada direk iade edicem. Bana öyle 2-3 kere daha arızalansın o zaman düşünürüz derlerse çökertirim sitelerini falan. Zaten evime 3-4km uzaktalar gidip çıngar çıkarırım.
  • hepsiburada dan alman dışında telefonla ilgili bi sorun varmı peki?.. güzel mi,kullanılışı kolay mı,bide güvenlik kodu var mı,almak üzereyim de
  • e bi şey yapmayı düşünmüyon mu??
    tuşlarda da kırılma var galiba.
    bence sen de geri ver derim.

quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

quote:

Orjinalden alıntı: oozer

valla ben de hepsiburdadan aldım.çoktan beri ordan alışveriş yapıyoruz bugüne kadar da hiç bi problemle karşılaşmamıştık.kötü oldu bu.:(
    sen neden göndermedin ki?
    bi de telde ortadaki yuvarlak tuş var ya yön tuşları ben de onun boyaları falan da çıkıyo.gri olan yerde değil.tam orta tuşla yön tuşlarının arasında kalan siyah kısım.gece karanlıkta ışığı yandığında daha çok belli oluo.sende yada başkasında ööle bi durum olan var mı yoksa bi tek bende mi???

ewet! benimkinde de oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozer -- 19 Eylül 2007; 10:30:28 >

• ya valla maili okuyunca çok şaşırdım ve hepsiburda ya çok sinir oldum.
    biz de mail atcaz tekrar artık.yapcak başka bi şey yok.
    umarım kabul ederler.
    iyice soğudum teldn yaaa.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

18.09.2007 04:07:06 w580i

iki hafta önce aldığım sony ericsson w580i telefonunun iki gün içerisinde 4 adet tuşu çatladı ürünün hatalı üretim olduğundan eminim bu aşamada ne yapabilirim?

18.09.2007 14:36:41 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sitemizden almış olduğunuz ve ayıplı olduğunu belirttiğiniz yeni ürününüzü fatura fotokopisi ve durumu belirten notunuz ile birlikte aşağıda belirttiğimiz adresimize geri göndermenizi rica ederiz. Ürünü Yurtiçi ya da Aras kargo ile kargo ücreti tarafımızdan ödenecek şekilde karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

Ürününüz bize ulaştığında gerekli kayıtları alınacak ve yeni ürün ile değiştirilmesi için firmaya gönderilecektir. Ürününüzün takibini e-mail adresinize gönderilecek olan bildirim numaranız ile sitemizden online olarak yapabilirsiniz.

Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.

İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul

Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz..

Saygılarımızla...

• oozer;
    Neden sinir oldun mail a anlayamadım? Ben yanlış birşey görmedim mailda?
  • yok mail e sinir oldum değil hepsiburda ya sinir oldum.
    farklı muameleden dolayı.yoksa mailde bi şey yok.
    yani aynı telefon aynı problem.ama sonuçları farklı...
    quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

oozer;
    Neden sinir oldun mail a anlayamadım? Ben yanlış birşey görmedim mailda?
  • ah zavallı arkideşşşlerimmmmm
    sanırım bu sorun ilk bnm başıma geldi servise vereli 1 hafta oldu , bnmde 4 tuş ortadan çatlaktı biliyosunuz.Dün 11.30 da bi telefon teknosadan 12 ye kadar faturanızı getirin ben hönk mönk, nası yetişcem yetişmeniz lazım Cumaya kalır dedi...biz de atladık babamla son hız Teknosaya gittik , dedik biz bu telefonu size geri vereli 1 hafta oldu daha yollamadınız mı yok yollamadık faturanın aslı lazım kvk-genpanın yeni prosödürü arkadaşlar bilmiyodu almamışlar ne yazıkki , bize bi geldiler orda babamla ...nası ya daha telefon 1 haftadır burda ve siz bunu yeni mi söylüyosunuz fln...neyse verdik faturayı valla tamir edip getircekler ama ben yeni telefon istiyorum, bu tlfondan hayır gelmez....:(
    herkesin ki çatlamış benden sonra....üf herkese geçmiş olsun...bnm telefon sanırım 1 aydan önce gelmez
  • geçmiş olsun valla ne diyim
    biz de yazdık mail bi daha hepsiburada ya.bakalım cevabı bekliyoruz.
    ama dedğim gibi iyice soğudum bu telefondan.
  • vayy bea sony ericsson'a nazar değdi övdük övdük övdük bu telefonunda tasarımı çok güzel ama tuşlar su koyverdi. herkesde aynı sorun. geçmiş olsun herkese..
  • "1 Eylül 2007 tarihinde İzmir Agora Teknosadan Sony Ericsson w580i modelindeki cep telefonunu satın aldım.13.günde sırasıyla 4,7,2,3, tuşları ortasından çatladı.Telefonu hiç yere düşürmedim ya da sert kullanmadım.Ayrıca arka kapak da cok zor açılıyor.Teknosaya geri götürdüm ve servise yolladılar.İnternetteki araştırmam üzerine bu modeli alan birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını öğrendim.Onlarında tuş takımlarında tuşların kırılması ve çatlaması gerçekleşmiş.Bu durum çok sinir bozucu, bu kadar güzel bir tasarımı olan telefonda böylesi büyük bir eksiğin ve hatanın olması sony ericssonun prestijini düşürmesine sebep olacaktır.Bu modeli kullanan ; Paylaşım ve forum sitelerinde birçok arkadaşımda benimle aynı fikirdedir.Sony Ericssonun ayrı bir prestiji,imajı ve güvenilirliği olduğunu düşündüğüm için bu telefonu satın almıştım.Ama büyük bir hata yapmışım.Saygılar"

Sony Ericssonun sitesinden onlara bu yazımı gönderdim, ne kadar dikkate alırlar bilemem ama tepkisiz bireylerden tepkisiz toplum çıkar ve herzaman ezilirler...bu yüzden bende sessiz kalmak istemedim...

• ewt katılıyorum sana.
    babam da sonyericsson a buna benzer bi şey yazdı.ilgilenip ilgilenmicekleri şüpheli ama en azından senin de dediğin gibi tepkimizi göstermiş oluruuz.
    sonyericsson a

quote:

Orjinalden alıntı: TVB

"1 Eylül 2007 tarihinde İzmir Agora Teknosadan Sony Ericsson w580i modelindeki cep telefonunu satın aldım.13.günde sırasıyla 4,7,2,3, tuşları ortasından çatladı.Telefonu hiç yere düşürmedim ya da sert kullanmadım.Ayrıca arka kapak da cok zor açılıyor.Teknosaya geri götürdüm ve servise yolladılar.İnternetteki araştırmam üzerine bu modeli alan birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını öğrendim.Onlarında tuş takımlarında tuşların kırılması ve çatlaması gerçekleşmiş.Bu durum çok sinir bozucu, bu kadar güzel bir tasarımı olan telefonda böylesi büyük bir eksiğin ve hatanın olması sony ericssonun prestijini düşürmesine sebep olacaktır.Bu modeli kullanan ; Paylaşım ve forum sitelerinde birçok arkadaşımda benimle aynı fikirdedir.Sony Ericssonun ayrı bir prestiji,imajı ve güvenilirliği olduğunu düşündüğüm için bu telefonu satın almıştım.Ama büyük bir hata yapmışım.Saygılar"

Sony Ericssonun sitesinden onlara bu yazımı gönderdim, ne kadar dikkate alırlar bilemem ama tepkisiz bireylerden tepkisiz toplum çıkar ve herzaman ezilirler...bu yüzden bende sessiz kalmak istemedim...

• bence dikkate alırlar, almazlarsa tüketici haklarına şikayet ederim , uğraşırım işim yok valla
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.