Menü>yarlar>Çağrılar>Çağrı Bitirmek için kapat>Açık yapıcaksın, Aartık kapağı kapattığında konuşma biticek Ama diğer sounu anlamadım
teşekkürler gözümden kaçmış.
walla beni şu an en rahatsız eden ses seviyesi az geliyor. karşı tarafın sesi özellikle sokakteyken az geliyor yan taraftaki tuşlarla sesi maximuma almama rağmen.
ses seviyesi w750i w800i den daha fazla çok değil ama daha fazla
Arkadaşlar Sony Ericsson durumun farkında, servislerde telefonların 'şimdilik' uzun kalmasının nedeni tuş takımının siparişinin verilmiş olup beklenmesi.
Revize edilmiş tuş takımlarının gelmesi ile durum çözülecektir ve bundan sonra cihazlar servisten daha kısa sürede çıkacaktır. Bir sonraki partide sorunun giderilmiş olma ihtimali çok yüksek.
evet can sıkıcı bir durum, başına gelen arkadaşlara geçmiş olsun, kimse böyle bir durumla karşılaşmak istemez ama şu açıdan da bakmak lazım; bırakın sony ericssonu, cep telefonunu; seri üretimi yapılan çok önemli otomobil firmalarının modelleri bile fren sistemleri, yakıt boruları gibi hayati önem taşıyan parçalarında piyasaya çıktıktan sonra tespit edilen üretim hataları için araçların tamamını geri çağırıyorlar.
Sony Ericssonun tuş takımlarını 2 sene sonra bile çatlasa değiştireceklerini düşünüyorum. tıpkı K700 lerin joysticklerindeki hatayı kabul ettikleri gibi.
hepsiburada.com'un kullanıcı hatası var diye ürünü geri göndermesi işgüzarlıktan başka birşey değil. siz direkt yetkili servise başvurduğunuzda sorun kısa sürede çözülür. bu arada SE telefonlarda bir servis kısıtlaması yoktur. hangi distribütörden alınmış olursa olsun KVK, genpa veya ASYA Telekom cihazların arızasına bakmakla yükümlüdür. Servis kısmında ASYA yı tavsiye ederim. çünkü sadece SE cihazlarına bakan bir servis. diğer servislerin iş yükünden daha az iş yükü olduğunu düşünüyorum. (diğerlerinin nokia, motorola gibi markalara da hizmet verdiğini düşünürsek)
tekrar geçmiş olsun
slm arkadaslar;
ben cihazı ön siparişle aldım tr a gelen ilk partiyle ilk kullanıcılardan biriyim telefonu aldım tus takımı kırıldı verdim yeni cihaz verdiler yeni cihazı aldıım gun arkadasımada aldım benm yeni aldıım ve arkadasıma aldıım telde kırıldı yani bu sorun kullanım hatası deil ben 2 cihazıda verdim gene yenisini veriolar ama bu cozum deil ve yeni gelicek tus takımıda problemli olur bence bana kalırsa se yeni cihaz getirio ekim ayı içiğnde cıkar aw580i alıcak arkadaslar beklesin derim w910i gelicek diyatını bilmem ama cıksın ona gore karar verin tus catlaması sorunu cok can sıkıcı...
çok güzel bir açıklama olmuş tebrik ederim
quote:
Orjinalden alıntı: gasprom
Arkadaşlar Sony Ericsson durumun farkında, servislerde telefonların 'şimdilik' uzun kalmasının nedeni tuş takımının siparişinin verilmiş olup beklenmesi.
Revize edilmiş tuş takımlarının gelmesi ile durum çözülecektir ve bundan sonra cihazlar servisten daha kısa sürede çıkacaktır. Bir sonraki partide sorunun giderilmiş olma ihtimali çok yüksek.
evet can sıkıcı bir durum, başına gelen arkadaşlara geçmiş olsun, kimse böyle bir durumla karşılaşmak istemez ama şu açıdan da bakmak lazım; bırakın sony ericssonu, cep telefonunu; seri üretimi yapılan çok önemli otomobil firmalarının modelleri bile fren sistemleri, yakıt boruları gibi hayati önem taşıyan parçalarında piyasaya çıktıktan sonra tespit edilen üretim hataları için araçların tamamını geri çağırıyorlar.
Sony Ericssonun tuş takımlarını 2 sene sonra bile çatlasa değiştireceklerini düşünüyorum. tıpkı K700 lerin joysticklerindeki hatayı kabul ettikleri gibi.
hepsiburada.com'un kullanıcı hatası var diye ürünü geri göndermesi işgüzarlıktan başka birşey değil. siz direkt yetkili servise başvurduğunuzda sorun kısa sürede çözülür. bu arada SE telefonlarda bir servis kısıtlaması yoktur. hangi distribütörden alınmış olursa olsun KVK, genpa veya ASYA Telekom cihazların arızasına bakmakla yükümlüdür. Servis kısmında ASYA yı tavsiye ederim. çünkü sadece SE cihazlarına bakan bir servis. diğer servislerin iş yükünden daha az iş yükü olduğunu düşünüyorum. (diğerlerinin nokia, motorola gibi markalara da hizmet verdiğini düşünürsek)
tekrar geçmiş olsun
w580i nin bu tuş sorununu gidermeleri çok güzel bir davranış...umarım bundan sora kimse sorun yaşamaz...sorunu kabul edip düzelttiği için de SonyEricsson u kutluyorum
TUŞ SORUNU neyse de şu kızak mekanizmasından kimse bahsetmiyor? cok saglam olmayan bi yapısı var ve kapatıldıgında bile acıklık kalıyor bence cok rahatsız edici ilerde sorun yaratabilir gibime geliy nede olsa SE kızak olayına biraz yeni girdi!
quote:
Orjinalden alıntı: ricardocruz14
TUŞ SORUNU neyse de şu kızak mekanizmasından kimse bahsetmiyor? cok saglam olmayan bi yapısı var ve kapatıldıgında bile acıklık kalıyor bence cok rahatsız edici ilerde sorun yaratabilir gibime geliy nede olsa SE kızak olayına biraz yeni girdi!
katılmıyorum...w850i ilk kızaklı tel olmasına rağmen çok sağlam ve ele oturan bi kızak yapısı var...w580i ninde kızağı bence sorun oluşturmaz o bahsettiğin boşluk ışık efektleri açısından bilinçli bi şekilde yapılmıştır...yani tasarımın bi parçası sorun oluşturacağını zannetmiyorum
arkadaslar telefonun kızak mekanizması saglam diil bi sure sonra agır calısıyor mekanizma agırlasıyor ben bu telde sole bişi gordum ozellik ve fiyat performansı acısından gayet basarılı bir cihaz ama ne yazıkki malzemeden biraz calınmış bence
Bence kızak mekanizması çok iyi. Kendime w580i annemede samsung u600 aldım. U600 ile karşılaştırınca w580i nin mekanizması çok sağlam geldi. Bence gayet kaliteli yani.
quote:
Orjinalden alıntı: melezsnape
quote:
Orjinalden alıntı: ricardocruz14
katılmıyorum...w850i ilk kızaklı tel olmasına rağmen çok sağlam ve ele oturan bi kızak yapısı var...w580i ninde kızağı bence sorun oluşturmaz o bahsettiğin boşluk ışık efektleri açısından bilinçli bi şekilde yapılmıştır...yani tasarımın bi parçası sorun oluşturacağını zannetmiyorum
+1
Selam arkadaşlar. Ben de artık eskiyen W800'üm yerine S500 düşünüyordum ama W580'i görünce fikrim değişti
Nedir ne değildir tavsiye eder misiniz? Fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum.
ben şahsen almanı önermem.çünkü okumuşsundur tuş kırılma olayı var.ve gerçekten çok can sıkıcı bi durum.s500 için de geçerli bu olay.onun da kırılıyomuş.ama diğer özellikleri açısından bana yetiyodu.kamerası çok çok süper değil ama idare eder.sesi de güzel çıkıyo(ama kutusundan çıkan kulaklığı beğenmedim.kulağımdan düşüyo.:)ayrıca sesi de güzel değil.başka bi sony kulaklıkla kullanıourm ve çok memnunum)özellikle ekranı süper.parlıyo yani.üstünde gelen 1gb hafıza da süper.o kadar şey yükledim(oyun,uygulama,mp3,tema vs..)hala dolduramadım.ama yine de dediğim gibi tuşları kırılması çok ciddi bi durum.ama tabi sen bilirsin tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: jaskelainen
Selam arkadaşlar. Ben de artık eskiyen W800'üm yerine S500 düşünüyordum ama W580'i görünce fikrim değişti
Nedir ne değildir tavsiye eder misiniz? Fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum.
Ama şunuda belirtmek gerekki bütün w580in tuşları kırılmıyor. Bence almayı düşünüyorsan al, bunu almayıp başka bir telefon alırsan sonra pişman olabilirsin; Keşke bir W580'e sahip olsaydım!..
Şimdi bunları görünce soğudum demiyeyim ama kararsız kaldım iyice.
Diğer topic'e de yazdım. Buraya aktarayım..
"1 ay kadar sonra alsam sorun çözülmüş olur mu sizce? Belki daha önceden de başka sorunlardan tecrübeli arkadaşlar vardır. Bu tip kronik arızalar ne kadar sürede tamamıyla çözülür?"
arkadaşlar ben 2 gün önce w580i aldım ama şebekem var gibi gözüküyo ama arayanlarulaşamıyo bazen.hattım vodafone.birde bodrum katta eski tel.im simens A50 çekmesine rağmen bu çekmiyo.ve şarjım çok oynamamama rağmen 1 gün gidiyo.sizdede böyle problemler varmı.neden olabilir acaba.şebeke aradığı içinmi şarj çok yiyor.ve bu şebeke sorunum ne olacak
bnm telefonum gayet iyi çekiyodu heryerde , şebeke aramasıyla şarjın cok gitmemesinin bi alakası olduğunu sanmıyorum ama bnm şarjım baya gidiyodu , şarj konusunda bi sorun yaşamadım.Telefonu ilk aldığında kesintisiz şarj etmen gerekiyodu 10 saat , ondan sonrada 3 kez daha bu işlemi yapmalıydın ve şarjın tam bitmeden şarj etme telefonunu.Ayrıca telefonun çekmeme durumu vodafone kaynaklı olabilir.
bencede sonuçta bodrumdan konuşmaya çalışıyormuşsun bu arada şarjının az gitmesi bu yüzden kaynaklanıyor olabilir neden dersen her zaman şebeke aramak için uğraşıyor ve sarjdan yiyor doğal olarak
kamerası kötü diyen arkadaşlar için güzel fotoğraflarım var