Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla u600 e baktım benim arkadaş da almayı düşünüyo ama konuşma süresi 3 saat diyor bekleme süresi 250 saat.w580i nin kide ise konuşma saati 9 bekleme 370 saat yazıyor.buna rağmen şarjı çok az gidiyor.artık bilmiyorum yani.bu tip tel.lerin özelliği heralde.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackeye34

u600 mi alayımki ya karsız kaldım bunca yorumdan sonra sizce ne almalıyım
  • evet forumda kimse kalmamışşşşş , w580i hayatımızı kararttı şaka yapıyorum tabi ki , telefonumu cok özledim hatta dün gece rüyama girdi , hala serviste....ben bu teknosanınnnn .....
  • Vallaha arkadaşlar sorun yaşayan arkadaşların durumuna gerçekten çok şaşırdım. Telefonu q aydır kullanıyorum hala en ufak bir problemim bile yok.
  • bende bi kaç foto atıyım da biraz hareketlensin forum daha önceden w580i ile çektiğim fotolar..

SonyEricsson W580i
  • daha atıcaktım foto , bir sürü vardı ama dosya büyükmüş bende küçültmeyi bilmiyorum..
  •  SonyEricsson W580i

Panorama çekimi. 3 fotoğraftan oluşuyor.
  • RESİM EKLEME

resim nasıl eklenir????

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 26 Eylül 2007; 18:43:52 >

• GÜZEL BİR DENEME OLMUŞ
    CAMİİNİN HAVASINI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE YANSITMIŞ
    ELLERİNE SAĞLIK

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

SonyEricsson W580i

Panorama çekimi. 3 fotoğraftan oluşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

GÜZEL BİR DENEME OLMUŞ
    CAMİİNİN HAVASINI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE YANSITMIŞ
    ELLERİNE SAĞLIK

Eyvallah, sağol
  • Slm arkadaşlar birkaç gün önce W580i aldım. tel süper ama bir kaç şey kafama takıldı.

1. Menülerde gezerken herhangi bir yerde kapağı kapatınca tuş kilidi aktif olmuyor illa ilk ekrana gelip sonra kapatmak gerekiyor. bunun bir çözümü varmı yada herhangi bir ayarı var mı?

2. W810i gibi ses yükseltme işlemleri bu telefon içinde yapılabiliyor mu? şu anda üzerinde R6BC002 yüklü.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla....
  • hepsiburada ve genpa'da w580i ve s500i temin edilemiyor gözüküyor. Sanıyorum tuş takımı problemi yüzünden cihazlar toplandı. Bu da demek oluyorki yeni parti cihazlarda bu sorun olmayacak.
  • tamamiyle doğru bir tespit

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

hepsiburada ve genpa'da w580i ve s500i temin edilemiyor gözüküyor. Sanıyorum tuş takımı problemi yüzünden cihazlar toplandı. Bu da demek oluyorki yeni parti cihazlarda bu sorun olmayacak.
  • arkadaşlar aranızda w580isi olup da vodafone kullanıcısı olan varmı.ya bana ulaşılamıyor.kafayı yiyeceğim.çekmiyor bu meret.şebeke var gibi gözüküyo ama ulaşılamıyor.kimse bana ulaşamadıktan sonra ne anladım ben tel.in şıklığından özelliğinden.şarjın erken bitmesi tolere edilebilir bir durum ancak bu ulaşılamama durumu canımı çok sıkıyor..bu konuda ne yapabilirim.tel.i de geri almazlar ki.
  • benim de vodafone ve w580 ama çekiyo.başka bi problem olabilir belki...

quote:

Orjinalden alıntı: zsag

arkadaşlar aranızda w580isi olup da vodafone kullanıcısı olan varmı.ya bana ulaşılamıyor.kafayı yiyeceğim.çekmiyor bu meret.şebeke var gibi gözüküyo ama ulaşılamıyor.kimse bana ulaşamadıktan sonra ne anladım ben tel.in şıklığından özelliğinden.şarjın erken bitmesi tolere edilebilir bir durum ancak bu ulaşılamama durumu canımı çok sıkıyor..bu konuda ne yapabilirim.tel.i de geri almazlar ki.
  • Arkadaşlar gelen çağrı sürgü kapak açılarak cevaplanıyor mu?
  • peki arada kontrol ediyormusun .mesela abim beni evde müziğimi dinlemek için çaldırmasa farketmeyecektim ulaşılamadığımı.bi gün boyunca ara ara kontrol etsene bi kendini.olmazsa götürecem aldığım yere.peki sorun varsa isbat edemezsem nolacak
    Orjinalden alıntı: oozer

benim de vodafone ve w580 ama çekiyo.başka bi problem olabilir belki...
  • evet.ben hep öle konuşuorum.tabi ulaşılabildiğim müddetçe offf off
    quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar gelen çağrı sürgü kapak açılarak cevaplanıyor mu?
  • tamam bakarım eğer bi problem oluırsa buraya yazarım yine.ama bence telefondan değil hattan sanki.bi vodafona sor derim.çünkü telden olsaydı başkalarında da mutlaka olurdu.yada belki bulunduğn bölgede vodafonun çekim gücü zayıf kalıyo olabilr.farklı telefonlarda kendi hattını dene derim.

peki arada kontrol ediyormusun .mesela abim beni evde müziğimi dinlemek için çaldırmasa farketmeyecektim ulaşılamadığımı.bi gün boyunca ara ara kontrol etsene bi kendini.olmazsa götürecem aldığım yere.peki sorun varsa isbat edemezsem nolacak

• eski tel.im siemens A50 ve onda böyle problem yaşamadım.hattan değil yani.üst üste arıyom ulaşılamıo dio
    bi ara gelio sonra yine gidiyoo.çatlıcam sinirden.tel.i duvara çarpasım geliyor

tamam bakarım eğer bi problem oluırsa buraya yazarım yine.ama bence telefondan değil hattan sanki.bi vodafona sor derim.çünkü telden olsaydı başkalarında da mutlaka olurdu.yada belki bulunduğn bölgede vodafonun çekim gücü zayıf kalıyo olabilr.farklı telefonlarda kendi hattını dene derim.

peki arada kontrol ediyormusun .mesela abim beni evde müziğimi dinlemek için çaldırmasa farketmeyecektim ulaşılamadığımı.bi gün boyunca ara ara kontrol etsene bi kendini.olmazsa götürecem aldığım yere.peki sorun varsa isbat edemezsem nolacak

• quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar gelen çağrı sürgü kapak açılarak cevaplanıyor mu?

Evet

Ayarlar --> Çağrılar --> Kapak ile cevap.

Bunu açık konuma getirirsen kapak ile cağrıları cevaplayabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.