Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigboos

quote:

Orjinalden alıntı: legendary

arkadaşlar aşağıdaki linkte 11 adet güzel tema var w580 ler için umarım beğenirsiniz.

http://rapid-share.com/files/59325034/temalar.zip.html

aradaki - işaretini kaldırmayı unutmayın.

Teşekkürler güzel temalar

http://www.esato.com/logos/colour/w580themes.php?p=234 burada da var güzel temalar

ben direk linki vermemiştim kendim beğenip indirip telefona yüklediklerimi upload edip verdim. yani tamamen kendi zevkime mahkum ettim insanları

• benimde şarjı 2 gun gidiyor anlamadim gitti
  • Benimde 2/2,5 gün gidiyor şarjım ortalama... Telefon iyi güzel özellik, ışıkları, görüntü vs... ama kardeşime verdiğim W810i' yi geri almam an meselesi gibi geliyor.
  • ayın 10 unda geliyor hepsiburadaya
    ama sakın ordan telefon falan almayın
    son oldu bi daha asla o siteye bulaşmıcam
    quote:

Orjinalden alıntı: ..nunukk

madem bu kadar sorun çıktı ikinci seriyi bekliyelim büyük ihtimal o kusursuz olur hemde o zamana kadr fiyatı da düşer ama ikinci seri NE ZAMAN ÇIKAAAAAAR???
  • yaa arkadaslar tasarım mükemmel otesi gercektende, ama şu tuş catlama olayını cok merak ediyorum... yakın cekim ve normal cekim olarak tuşların caps ini alıp koyabilirmisiniz acaba ?(tuşları catlak olanlar...özellikle 1den fazla olursa daha iyi farkı görebiliriz) birde bu telefonun black kapaklısı varmı türkiyede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poskay -- 6 Ekim 2007; 0:44:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poskay

yaa arkadaslar tasarım mükemmel otesi gercektende, ama şu tuş catlama olayını cok merak ediyorum... yakın cekim ve normal cekim olarak tuşların caps ini alıp koyabilirmisiniz acaba ?(tuşları catlak olanlar...özellikle 1den fazla olursa daha iyi farkı görebiliriz) birde bu telefonun black kapaklısı varmı türkiyede ?

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

• Arkadaşlar şok haber benim de "4" nolu tuşum çatlamış. Demek 1 aydan sonra bile çatlama olabiliyormuş. Gerçi pek göze batmıyor hafif bir çatlak ama gene de çok can sıkıcı bişey

O kadar para ver al 1 ayda tel dökülmeye başlasın
  • senin yine 1 ay da sadece bi tuşun çatlamış , benim 13.günde 4 tane tuş çatladı.hala serviste üffffff
  • Arkadaşlar beyazı ne zaman gelcek Türkiye'ye bilen var mı?
  • ya arkadaşlar bu telefon için yokmu hiç flash tema uygulaması. bütün ericsson modelleri için başlıklar açıldı birtek bu telefon kaldı böyle gariban gariban. yokmu ön ayak olabilecek bi arkadaş?
  • 2. partiden aldım telefonu. daha yeni bu sabah aldım..

tuş takımında bir problem olursa haber veririm..
  • arkadaşlar herkezin tuşları çatlıyor yav bende tam beyenmiştim telefonun şeklini falan baya güzel bir telefon

benim bir kaç sorum var telefonun hoparlörü nerede acaba :S:S telefonun hoparlöründen çıkan ses güzelmi flash tema yükleyebiliyormuyuz??

teşekkürler...
  • Selam arkadaşlar bende bir se w580i kullanıcısıyım ve ne yazıkki bende daha beter bir sorun var. joistick in kenarındaki siyah şerit soyulmaya başladı, 7 numaralı tuşum çatladı ve 4 numaralı tuşumda çatlamak üzere üzerinde çizgi belirdi. Telefon 1 aylıktır ve hepsiburada dan alınmıştır. Şuan bulunduğum şehirde ASYA telekom servisi bulunmaktadır ve p.tesi itibarı ile gidip telefonu servise göstereceğim. Benim sorum şu telefonum Dora İletişim tarafında tedarik edilmiş ve ASYA Telekom bunu tamir edermi ? yada direk hepsiburada ya mı yollamalıyım ? Telefon durumu aşağıdaki resimde görüldüğü gibidir. Saygılarımla...

NOT : Telefonu hor kullanan birisi değilimdir ve hatta orjinal jelatini ekranda hala duruyor.

Belirgin olarak aşağı ve ileri tuşlarının alt kısımları beyaz görünüyor ve geri bölümüde soyulmak üzere :

SonyEricsson W580i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overburn -- 7 Ekim 2007; 3:50:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

arkadaşlar herkezin tuşları çatlıyor yav bende tam beyenmiştim telefonun şeklini falan baya güzel bir telefon

benim bir kaç sorum var telefonun hoparlörü nerede acaba :S:S telefonun hoparlöründen çıkan ses güzelmi flash tema yükleyebiliyormuyuz??

teşekkürler...

Telefonun hoparlörü ortadaki joystick kısmının altında ve hoparlörden çıkan ses gayet tatmin edici bir seviyede ( ses kalitesi ve yüksekliği olarak)

Buda flash tema olayıhttp://forum.donanimhaber.com/m_18183253/tm.htm

• O orta joyistik tuşundaki yerler bende de soyulmuş durumda. Ama tuş çatlayana kadar çok önem vermiyordum. Fakat ben deservise gidip ikisi içinde hesap soracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: overburn

Selam arkadaşlar bende bir se w580i kullanıcısıyım ve ne yazıkki bende daha beter bir sorun var. joistick in kenarındaki siyah şerit soyulmaya başladı, 7 numaralı tuşum çatladı ve 4 numaralı tuşumda çatlamak üzere üzerinde çizgi belirdi. Telefon 1 aylıktır ve hepsiburada dan alınmıştır. Şuan bulunduğum şehirde ASYA telekom servisi bulunmaktadır ve p.tesi itibarı ile gidip telefonu servise göstereceğim. Benim sorum şu telefonum Dora İletişim tarafında tedarik edilmiş ve ASYA Telekom bunu tamir edermi ? yada direk hepsiburada ya mı yollamalıyım ? Telefon durumu aşağıdaki resimde görüldüğü gibidir. Saygılarımla...

NOT : Telefonu hor kullanan birisi değilimdir ve hatta orjinal jelatini ekranda hala duruyor.

Belirgin olarak aşağı ve ileri tuşlarının alt kısımları beyaz görünüyor ve geri bölümüde soyulmak üzere :

SonyEricsson W580i

Joystick kısmı bende de dökülmeye başladı.
    Kullanımla alakası yok. Günden güne artıyor

• bu sim kartı sokma yeri ile ilgili problem yaşayan var mı?

öyle bir bölme yapmışlar ki sim kartı sokunca bir daha çıkaramıyorsun. pilin tam oturması için sonuna kadar iteklemek gerekiyor simkartı öyle olunca da çıkarılamıyor..

var mı bi klips gibi birşey ben mi göremedim yoksa sim kartı bi defa sokuyosun hep orada mı duruyor..

bilgisi olan var mı?
  • benim başıma da geldi dediğin gibi cok zor bişi valla ben bi takmıştım bi daha cıkaramadım teknosaya verdim çatlak tuş olayı için servise yollamadan önce orda çıkarıp verdiler sim kartımı ama nasıl yaptıklarını görmedim
  • Siz nasıl taktınız bilmiyorum ama zaten yayalı bi sistemi var biraz bastırınca sim kart oturuyo. Çıkarmasıda aynı. Ben arada bir değiştiriyorum sim kartı. Bence o kadar zor değil.
  • ya kardeş hafıza kartının yuvasındaki mantık gibi. ittiriyosun tık diye oturuyo tekrar ittiriyosun şak diye çıkıyo elinle pensle tırnakla falan uğraşma kardeş ittir açılsın
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.