Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışlıkla avea wap'a girdim, ne yapayım evde adsl varken. Ama wap'tan çıkamıyorum.

Bunun bir yolu var mı? Bağlı kaldıkça faturaya yazacak çünkü. Mecburen telefonu kapatıp açtım artık...
  • Bugün ben de servise bıraktım çatlak tuşlar için. Telefonu servisten dönen var mı?
  • bugün 27.gün hala servisten gelmediiii !!!
  • Beyazı ne zaman gelecek bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korsan_

Beyazı ne zaman gelecek bilen var mı?

Belkide w850i gibi bunun beyazıda hiç gelmez.
  • evet sonunda benimde 3 tuşum çatladı.sony sağlam bi tel yapmış.çıkmayan sorun kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zsag

evet sonunda benimde 3 tuşum çatladı.sony sağlam bi tel yapmış.çıkmayan sorun kalmadı

geçmiş olsn
  • Arkadaşlar Sony Ericsson'a w580i beyaz ne zaman gelecek diye sordum işte cevap:

quote:

Sony Ericsson W580İ’nin beyaz rengi Kasım ayı içerisinde satışta olması planlanan bir ürünümüzdür. Telefonlarımızın satışı, distribütörlerimiz; K.V.K.: 0216 410 85 00, Gen-Pa: 0212 359 03 59, Dora: 0216 469 40 60, EKO: 0216 355 09 99 ve Sony Eurosia: 0216 531 95 00 tarafından yapılmaktadır. Ürünlerimize ait fiyat ve satış bilgilerine distribütörlerimizin irtibat numaralarından ulaşabilirsiniz.
  • Selam.
    Telefonumu yaklaşık 1 hafta önce aldım.
    Benim problemim biraz daha ilginç.
    Son iki gündür telefonumun fotoğraf makinesi normal modda çalışmıyor.
    Fotoğraf çekiminde klik sesi duyulur duyulmaz uygulama kapanıyor ve çekilen fotoğrafın kayıt edilmediği ortaya çıkıyor.
    Ancak gerek video gerekse panaromik ve çerçeveli fotoğraf çekimlerinde sorun yok.
    Telefonu fabrik ayarlarına resetledim, hafıza kartımı formatladım ancak sonuç yok.
    Dün telefonu 2 saat kapal tutup açtığıma fotoğraf çekimi yapabildim. Ancak bir kaç adetten sonra yine bozuldu. Bugün ne yaptıysam sonuç vermedi.
    Yazılımını yükseltmek istedim ancak sonyericsson update service programında telefonumu bulamadım. İnternette de son firmware i yok yada ben bulamadım. telefonun dahili yazlım güncellemesinden wap üzerinden denediğimde de son yazılıma sahipsiniz dedi. Ne yapabilirim? Yazılımsal mıdır?
    Acil yardım lütfen.
    Saygılarımla.

• hala yok herhalde telefonu servisten gelen
  • quote:

Orjinalden alıntı: muffliato

arladaşlar unutmadan şunuda belirteyim almayı düşünen arkadaşlar varsa çıktığı zaman alsınlar çünkü ilk gelen partiler malezya yapımı yani daha sağlam sonraki partilerde çin yapımı oluyor ve çin malının adilini k700i ile yaşamış biri olarak bu sefer yaşamıyacağım için şanslıyım. en kısa zamanda s500i ve w580i resimlerini ve videolarını eklerim.

peqi telefon malezya yapımı pil çin yapımı onu napıcaz :) malezya malı piller de var mı :)... benim telefonun pili 2-4 gün arasında değişio (daha 3-5 kere şarj ettim ama)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 15 Ekim 2007; 1:41:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Teşekkürler bilgi için. Peki videoyu ileri geri sarma özelliği var mı?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede çok ilginç bir durum
    ilk yazılım değişiminde bunu dikkate alırlar bence
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
    Yani 3gp film atıp seyredemeyiz

Arkadaşlar daha önce deneme şansım olmamıştı. Bu sabah bir mp4 video çevirip attım tele. ve izledim göruntu gayet güzel hatta çok net nokialardaki avi ler gibi. üstelik 5 dk sınırlaması falanda yok. deneme amaçlı attım ve 12 dk kadar denedim ve kesintisiz bir şekilde izledim. Sanıyorum siz bir yerlerde yanlış birşeyler yapmış olmalısınız. tekrardan denemenizi tavsiye ederim çeviricinizi değiştirebilirsiniz. ben total video converter kullandım. eger sorununuz varsa bununla bir denemenizi tavsiye ederim...

Malesefki o yok işte tam ekran moduna almak istediğinde falan tekrar başa sarıyoo ama göruntu harika diyecek hiç birşey yok...

arkadaşlar videoyu ileri ya da geri sarabiliyorsunuz... izlediğiniz yöne göre sağa ya da sola (tam ekranda normal kullanıma göre yukarı ve aşağı oluyor o tuşlar yani) basılı tutarsanız ileri geri sarma işlemini yapıyor...

• bu tuş çatlaması olaylarını okuyunca bende vazgeçtim telefonu almaktan yarın almayı düşünüyodum sonkez araştırayım dedim ...iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum ama vazgeçtim
  • Beyaz rengi geldi mi arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: massacrer

quote:

arladaşlar unutmadan şunuda belirteyim almayı düşünen arkadaşlar varsa çıktığı zaman alsınlar çünkü ilk gelen partiler malezya yapımı yani daha sağlam sonraki partilerde çin yapımı oluyor ve çin malının adilini k700i ile yaşamış biri olarak bu sefer yaşamıyacağım için şanslıyım. en kısa zamanda s500i ve w580i resimlerini ve videolarını eklerim.

peqi telefon malezya yapımı pil çin yapımı onu napıcaz :) malezya malı piller de var mı :)... benim telefonun pili 2-4 gün arasında değişio (daha 3-5 kere şarj ettim ama)...

2-4 gün arası şarj süresi zaten normal bir süre hocam. daha fazlasını bekleme

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgi için. Peki videoyu ileri geri sarma özelliği var mı?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede çok ilginç bir durum
    ilk yazılım değişiminde bunu dikkate alırlar bence
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
    Yani 3gp film atıp seyredemeyiz

Arkadaşlar daha önce deneme şansım olmamıştı. Bu sabah bir mp4 video çevirip attım tele. ve izledim göruntu gayet güzel hatta çok net nokialardaki avi ler gibi. üstelik 5 dk sınırlaması falanda yok. deneme amaçlı attım ve 12 dk kadar denedim ve kesintisiz bir şekilde izledim. Sanıyorum siz bir yerlerde yanlış birşeyler yapmış olmalısınız. tekrardan denemenizi tavsiye ederim çeviricinizi değiştirebilirsiniz. ben total video converter kullandım. eger sorununuz varsa bununla bir denemenizi tavsiye ederim...

Malesefki o yok işte tam ekran moduna almak istediğinde falan tekrar başa sarıyoo ama göruntu harika diyecek hiç birşey yok...

arkadaşlar videoyu ileri ya da geri sarabiliyorsunuz... izlediğiniz yöne göre sağa ya da sola (tam ekranda normal kullanıma göre yukarı ve aşağı oluyor o tuşlar yani) basılı tutarsanız ileri geri sarma işlemini yapıyor...

Kardes o dediğin işlemi denedim fakat olmuyor. mp4 video attım denedim defalarca ama olmadı. Eger sende oluyosa bendeki sorunun ne olduğunu çözmeye çalışacağım versiyon problemi olabilir diyeceğim ama sanıyorum şu aşamada tüm versiyonlar aynıdır diye düşünüyorum. Neyse bi kaç deneme daha yapmakta fayda var...

• quote:

Orjinalden alıntı: aguilanegra

quote:

quote:

2-4 gün arası şarj süresi zaten normal bir süre hocam. daha fazlasını bekleme

Ben sonraki partiden aldım benim ki de malezya malı..Ayrıca telefonun şarjı bana 2 gün anca dayanıyor.Diğer walkman tellerimde en az 3 gün gider idi.İnce yapmışlar ama pili az gidiyor bende.Bir de malzeme kalitesi biraz kötü.Ama ekranı gerçekten parlak.Yine de SE nin telefonları tam bana göre.Görseli çok fazla.Flash temalar ,ışıklar çok janjanlı.

• @ryu1980 diğer walkman telefonlarının 3 gün fitmesi ve bu telin 2 gün gitmesi bence normal çünkü gerçekten ekranı çok parlak...bu yüzden şarjı önemli derecede etkileyeceğini düşünüyorum ee 240*320 yi de unutmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

@ryu1980 diğer walkman telefonlarının 3 gün fitmesi ve bu telin 2 gün gitmesi bence normal çünkü gerçekten ekranı çok parlak...bu yüzden şarjı önemli derecede etkileyeceğini düşünüyorum ee 240*320 yi de unutmamak lazım

W850i kullandınmı hiç bilmiyorum ama o da 240*320 ve ekranı gayet iyiydi.Ben ekran parlaklıklarını her zaman en düşükte kullanıyorum.İlk walkman telimde (W800i) 30 saat müzik diye özellik yazardı ama bunda öyle bir açıklamada yok.30 saat dinliyormuydun desen hayır tabiki.Dün gece müzik açık kalmıştı gece 1 den sabah 7 ye kadar devamlı çalmış yüzde 40 eksilmişti bu telefonda.Yine de müzik dinlemediğimde bi 3 gün beklerdim.Ama telefonu beğendim.

• ALLAH kahretsin
    23 gündür serviste daha gelmedi
    inşallah paramı iade ederler kullanmıcam artık bu teli
    bu kadar güzel bir model ve bu kadar dandik malzeme
    sony ericsson beni çok üzdü çok
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.