Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TVB

ARKADAŞLAR BİLGİ İSTEMİŞSİNİZ ...BUGÜN 38.GÜN EVET 38.GÜN VE HALA TELEFONUM SERVİSTEN DÖNMEDİ!!! YENİSİNİ VERCEKLER BEKLİYORUZ.

TÜKETİCİ HAKLARINA GİDİCEM DE NE YAPMAM GEREK TAM OLARAK BİLMİYORUM!!!

hocam bence vakit kaybetmeden git derim. onlar sana yol yordam göstereceklerdir.
  • merhaba arkadaşlar bende w580i liler kervanına katıldım kamera performansı gercekten kotu.hatırlarsanız w810i ve w610ide ilk cıktıgında kotu fotolar cekiyodu fakat cıkan guncel yazılımlarla 2 telinde kameraları baya duzeldi bizim w580idede aynı durum olur die telefonun yazılımı guncellemek icin se nin sitesinden programı indirdim programı acıyorum fakat oradaki kızıklı modeller bolumu acılmıyor naptıysam duzelmedi diger modellerin sayfası acılıyor fakat kızaklı modellerin bulundugu sayfa acılmıyor sorun flashdan olsa hicbiri acılmaz sorun acaba nerde bilen veya yardımcı olabilecek arkadaslarımın yarımlarını bekliyorum şimdiden tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom_darkness

merhaba arkadaşlar bende w580i liler kervanına katıldım kamera performansı gercekten kotu.hatırlarsanız w810i ve w610ide ilk cıktıgında kotu fotolar cekiyodu fakat cıkan guncel yazılımlarla 2 telinde kameraları baya duzeldi bizim w580idede aynı durum olur die telefonun yazılımı guncellemek icin se nin sitesinden programı indirdim programı acıyorum fakat oradaki kızıklı modeller bolumu acılmıyor naptıysam duzelmedi diger modellerin sayfası acılıyor fakat kızaklı modellerin bulundugu sayfa acılmıyor sorun flashdan olsa hicbiri acılmaz sorun acaba nerde bilen veya yardımcı olabilecek arkadaslarımın yarımlarını bekliyorum şimdiden tesekkur ederim

Bende kontrol ettim.Orada bir sorun yok.Sadece bu modeller için güncel yazılım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 23 Ekim 2007; 12:24:18 >
  • Benim şuan 4 tane tuşun ortasında çizik var o halde telefonu kullanıyorum teknik servise vermeyi düşünmüyorum alalı 2 ayı biraz geçmiştir. Teknik servise daha önce k700i mi verdim eskisinden daha bozuk geri verdiler. SonyEricsson da ilgilenmedi benim teknik servis şikayetimle. Telefonu seviyorum ancak insanın hevesini kaçırıyor tuş takımının adiliği. Çok kötüleşirse bi yerden alıp taktıtırım yeni tuş takımı ama servise vermem hayatta. Malesef Türkiye'de teknik servis demek paranla rezil olmak demek. Adamlar sana hizmet için kurulmuş ancak burunları bi karış havada. Sorun mevzuatlarda daha sıkı tutulmalı bu tür işler.
  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
    telefonu servise vermemin 30 cü günü ve hala bir icraat yok
    kafayı yemek üzereyim diyebilirim
    siemens c45 e mahkum ettiler beni ya
    keşke paramı geri alabilsem
    sony ericsson beni çok üzdü arkadaşlar
  • evet aynen ilkerring , benimde bugün 40.gün...yarın gidip teknosaya rezalet çıkartcam.Bu ne ya!!!

cır cır cırrr bağırcam orda...cidden paranla rezil olmak budur...nerden gittim bu tlfonu aldım ya allah kahretsin, teknosayı da kınıyorummmm
  • walla TVB senin gene bağırıp çağıracak bir yerin var
    bende oda yok
    hepsiburada dan aldım almaz olaydım
    hiç ilgilenmiyorlar
    sen git bence 40 gün olmuş hem
    rezil et abi bizimde içimiz soğusun
    walla ben hepsiburada ya mail atıyorum
    sayıp duruyorum
    küfür azarlama içinde herşey var
    ah bi şubeden almış olaydım ben sorardım onlara
    bidaha hepsiburada mı tövbeeee

quote:

evet aynen ilkerring , benimde bugün 40.gün...yarın gidip teknosaya rezalet çıkartcam.Bu ne ya!!!

cır cır cırrr bağırcam orda...cidden paranla rezil olmak budur...nerden gittim bu tlfonu aldım ya allah kahretsin, teknosayı da kınıyorummmm

• banı unutmuşum pardon

abi kafayı yedim kusuruma bakmayın nolur
  • evet arkadaşlar benimde 2 aylık kullanım sonucunda 4 nolu tuşum çatlamış bulunmakta.. diğerleride eli kulağında gibi geliyor bana. bakalım teknik servis beni ne kadar oyalayacak?
  • arkadaşlar 2.parti den bahsediliyordu...acaba 2.parti telefonlarda da aynı tuş çatlama problemi var mı?kullanan varsa görüşlerini bekliyorum
  • se w610i topicine baktıgımda w610ide orda gozukmuyor fakat ordakş arkadaslar diger telefonlardan birini secip yuklesenizde olur gibi seyler yazmıs bu izim telefon icinde gercerli olurmu

quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

quote:

merhaba arkadaşlar bende w580i liler kervanına katıldım kamera performansı gercekten kotu.hatırlarsanız w810i ve w610ide ilk cıktıgında kotu fotolar cekiyodu fakat cıkan guncel yazılımlarla 2 telinde kameraları baya duzeldi bizim w580idede aynı durum olur die telefonun yazılımı guncellemek icin se nin sitesinden programı indirdim programı acıyorum fakat oradaki kızıklı modeller bolumu acılmıyor naptıysam duzelmedi diger modellerin sayfası acılıyor fakat kızaklı modellerin bulundugu sayfa acılmıyor sorun flashdan olsa hicbiri acılmaz sorun acaba nerde bilen veya yardımcı olabilecek arkadaslarımın yarımlarını bekliyorum şimdiden tesekkur ederim

Bende kontrol ettim.Orada bir sorun yok.Sadece bu modeller için güncel yazılım yok.

• quote:

se w610i topicine baktıgımda w610ide orda gozukmuyor fakat ordakş arkadaslar diger telefonlardan birini secip yuklesenizde olur gibi seyler yazmıs bu izim telefon icinde gercerli olurmu

quote:

quote:

Denemedim.Denemem de..Riske giremem..

• bu ikinci parti durumundaki olay nedir bilginiz varmı
  • TVB ne yaptın
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidsnake74100

bu ikinci parti durumundaki olay nedir bilginiz varmı

Arkadaşım şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.Hiçbişi olmadı.
  • @ryu1980,

ikinci parti olduğunu nasıl anlıyoruz. bir bilgin varsa paylaşır mısın. hem benim için iy olur, hem de telefonu almayı düşünenlere yardımcı olur.
  • Daha öncede yazmıştım.Bu model 1 hafta kadar aşağı yukarı her yerde stoklarda yoktu.Hatta almaya kalktım telefoncu arkadaşım genpada olmadığını sonraki hafta geleceğini iletti.1 hafta sonra gidip aldım.Zaten bu saatten sonrakilerin hepsi 2.partidir tahminimce.2. parti oluşu da telefonu düzeltiler anlamına da gelmiyor.Ama ben de bir sorun yok.
  • quote:

Daha öncede yazmıştım.Bu model 1 hafta kadar aşağı yukarı her yerde stoklarda yoktu.Hatta almaya kalktım telefoncu arkadaşım genpada olmadığını sonraki hafta geleceğini iletti.1 hafta sonra gidip aldım.Zaten bu saatten sonrakilerin hepsi 2.partidir tahminimce.2. parti oluşu da telefonu düzeltiler anlamına da gelmiyor.Ama ben de bir sorun yok.

teşekkürler ryu..

birkaç gündür telefoncuları geziyorum da, fiyatı öğrenirken asıl bu mevzuyu soruyorum. zaten kimse böyle birşeyin olabileceğine inanmıyor bunun yanında da, sattıkları ürünlerin hiç geri dönmediğini söylüyorlar... ilgilenenlere duyrulur.
  • meraba arkadaşlar , ne oldu diye sormuşsunuz...
    Teknosaya gitmedim , boşu boşuna ayaklarını kadar gidip bi de onların o iğrenç kendini beğenmiş antipatik suratlarını çekemezdim , zaten bu sinirle gitsem olay çıkarır ve bikaç kişiyi yaralardım :)
    Telefonla aradım , aynen yazıyorum yine:)
    -Telefonum tam 40 gündür serviste, bayram tatili hariç 40 gün !!!
    -Değişim olacağı için geç gelebilir
    -Yasal süre 30 gün
    -Size yeni bir telefon vercekleri için bu bizim elimizde olan bişey değil onlar ne zaman uygun görürse yollarlar, değişimde yasal süre yok.
    -Benim muhatapım sizsiniz , aracı olan sizsiniz.Böyle olcağını bilseydim direk Kvkdan alırdım.
    -İstanbul Kvk da şu anda telefonunuz imei numarasından cep telefonunuzun takibini internet sitesinden yapabilirsiniz
    -Bu sizin göreviniz!!!
    -Bişi yapamayız
    -Paramı nasıl geri alabilirim?
    -Tukoder e başvurarak
    -...............................................................!!! ÇAT

kafayı yicem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVB -- 25 Ekim 2007; 17:51:22 >

• quote:

meraba arkadaşlar , ne oldu diye sormuşsunuz...
    Teknosaya gitmedim , boşu boşuna ayaklarını kadar gidip bi de onların o iğrenç kendini beğenmiş antipatik suratlarını çekemezdim , zaten bu sinirle gitsem olay çıkarır ve bikaç kişiyi yaralardım :)
    Telefonla aradım , aynen yazıyorum yine:)
    -Telefonum tam 40 gündür serviste, bayram tatili hariç 40 gün !!!
    -Değişim olacağı için geç gelebilir
    -Yasal süre 30 gün
    -Size yeni bir telefon vercekleri için bu bizim elimizde olan bişey değil onlar ne zaman uygun görürse yollarlar, değişimde yasal süre yok.
    -Benim muhatapım sizsiniz , aracı olan sizsiniz.Böyle olcağını bilseydim direk Kvkdan alırdım.
    -İstanbul Kvk da şu anda telefonunuz imei numarasından cep telefonunuzun takibini internet sitesinden yapabilirsiniz
    -Bu sizin göreviniz!!!
    -Bişi yapamayız
    -Paramı nasıl geri alabilirim?
    -Tukoder e başvurarak
    -...............................................................!!! ÇAT

kafayı yicem sanırım

Benim mpx220 telefonumda arızasından dolayı değişecekti.(Değiştide).Benimde 30 gün tamir süresi geçmişti.Abim bir markada servis bölümünden sorumlu idi.Az çok bu işleri biliyorlar.Motorolayı arayıp 1 hafta içinde telefon gelmez ise uğraşırsınız diye tehditvari konuştuktan sonra telefon 3-4 gün içinde ulaştı elimize.Anlayacağınız biraz bağırıp çağırmak gerekiyor.Eğer gerçekten tınlamazlar ise o zaman tüketici hakları için başvuruda bulunabilirsiniz.Ama ben uğraşamam derseniz o zaman beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 26 Ekim 2007; 1:21:25 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.