Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi benim tuşlarda problem olmadı, ama değişim olayını ilk kez duyuyorum, götürüp servise değiştirtmem mi gerekiyor aleti?
  • arkadaşlar bu 27. haftadan sonra üretilenlerde bu tuş çatlama problemi olmuyormuş deniliyor
    hangi hafta üretildiğide arkasındaki seri no kısmından anlaşılabiliyormuş.
    acaba son zamanlarda alıpta tuş çatlama problemi ile karşılaşan oldu mu? bugün teknosadaki arkadaş bu telefonların bir süre önce toplatılıp yeni seri geldiğini söyledi
    az para değil sonuçta, alıpta bu tip bir problemle karşılaşmak istemem...
    bu konuda deneyimli arkadaşlar yorum yazabilirlerse sevinirim
    tuşu çatlayan arkadaşlara geçmiş olsun, umarım probleminiz kısa sürede çözülür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

abi benim tuşlarda problem olmadı, ama değişim olayını ilk kez duyuyorum, götürüp servise değiştirtmem mi gerekiyor aleti?

Çatlamadıysa gerek yok.
  • Son durumu aktarıyorum arkadaşlar.Teknosayı arayıp sizi tüketici haklarına şikayet etcem tehditlerim sonunda işe yaradı..Yarın gidiyorum ve bana aynı fiyata başka marka telefon alabilmem için çek yazcaklarmış.Çok şükür kurtuldum...Ne alsam acaba ya ...tek bildiğim sony ericsson almayacağım:)
    darısı sizin başınıza....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TVB

Son durumu aktarıyorum arkadaşlar.Teknosayı arayıp sizi tüketici haklarına şikayet etcem tehditlerim sonunda işe yaradı..Yarın gidiyorum ve bana aynı fiyata başka marka telefon alabilmem için çek yazcaklarmış.Çok şükür kurtuldum...Ne alsam acaba ya ...tek bildiğim sony ericsson almayacağım:)

Bence sony ericsson al(w580i).Başka bir marka alıpta başına aynı şeyler gelebilir.Her markayla herkes farklı sorunlar yaşayabilir.Bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez.Ya da alma sonra aynı şey başına gelipte burdan küfür yemek istemem.
  • quote:

Son durumu aktarıyorum arkadaşlar.Teknosayı arayıp sizi tüketici haklarına şikayet etcem tehditlerim sonunda işe yaradı..Yarın gidiyorum ve bana aynı fiyata başka marka telefon alabilmem için çek yazcaklarmış.Çok şükür kurtuldum...Ne alsam acaba ya ...tek bildiğim sony ericsson almayacağım:)

önermiyosun yani hocam...
    bu kadar şık bir telefonda böyle bir sorun çok kötü...
    bende sony ericsson a mail attım bakalım ne diyecekler, cevabını buraya yazarım
    geçmiş olsun...
  • arkadaşlar bırakın aynı markayı bir daha sony ericsson olan hiçbi telefona elimi sürmem , birtek ben sorun yaşamıyorum çevremdeki herkes sony ericssonla sorun yaşıyor başka modellerde de ya boyası dökülüyo ya sesinde sorun ...bizimkiside tuş çatlaması oldu...

istediğiniz kadar sony ericsson a mail atın.. cevap olarak sizi avutcak bişi demiyolar...eğer forumu önceden takip etseydiniz görürdünüz.Ben çok önce yazmıştım onlara mail...neyse başımı ağrıttılar ve bu ağrı yarın son buluyor....ya Nokia ya Samsung alcam...walkman phone olmayıversin bi de mp3 player alırım olur biter..üf :D :)

"ilkerring" senin telefon noldu?
  • quote:

arkadaşlar bırakın aynı markayı bir daha sony ericsson olan hiçbi telefona elimi sürmem , birtek ben sorun yaşamıyorum çevremdeki herkes sony ericssonla sorun yaşıyor başka modellerde de ya boyası dökülüyo ya sesinde sorun ...bizimkiside tuş çatlaması oldu...

istediğiniz kadar sony ericsson a mail atın.. cevap olarak sizi avutcak bişi demiyolar...eğer forumu önceden takip etseydiniz görürdünüz.Ben çok önce yazmıştım onlara mail...neyse başımı ağrıttılar ve bu ağrı yarın son buluyor....ya Nokia ya Samsung alcam...walkman phone olmayıversin bi de mp3 player alırım olur biter..üf :D :)

Bende w580i ve u600 arasında kalmış biri olarak yarın u600 siparişimi veriyorum. Allah razı olsun sizlerden

Hiç bulaşmadan kurtardınız.

Arkadaşım sana u 600 öneririm, araştır. Kullananlar çok memnun

• evet ya u600 ya da D900i alcam param artcak ona da birazcık daha eklersem birde digital foto makinası alırım süper olur:)
  • quote:

Bir telefon teknik servise benzer nedenlerden ötürü üç veya üçün üzerinde gönderilirse firma yeni bir telefon vermek durumundadır.

üç kez demek 5 ay teefondan ayrı kalmak demek
    ne anladım ben telefon aldığımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 1 Kasım 2007; 8:25:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

quote:

Bir telefon teknik servise benzer nedenlerden ötürü üç veya üçün üzerinde gönderilirse firma yeni bir telefon vermek durumundadır.

üç kez demek 5 ay teefondan ayrı kalmak demek
    ne anladım ben telefon aldığımdan

Benzer arızadan 2 kere farklı arızadan 4 kere yaparsa değişim şart.
  • az önce eko group la görüştüm sony ericsson teknik servisi bazı telefonlarda bu sıkıntılar yasanıyormus. en geç 2 hafta sonunda telefonumun elinde olacağını söyledi. bir cok kez aramalarıma cevapo vermedi biraz sert cıkmak ve sürekli aramalar sonunda artık birbirimizi tanıyoruz :D ben tus catlaması dısında bi sıkıntı yasamadım.

tam istediğim bi telefon ama simdi telefonun yenisi gelcek sims 2 de bayyaı da ilerlemistim simdi tekrardan baslıycam tek koyan o olacak.
  • benim 2 ayı geçti w580i ile hiç bir problemim yok. demek bana sağlam seri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dest -- 1 Kasım 2007; 12:49:52 >
  • quote:

arkadaşlar bırakın aynı markayı bir daha sony ericsson olan hiçbi telefona elimi sürmem , birtek ben sorun yaşamıyorum çevremdeki herkes sony ericssonla sorun yaşıyor başka modellerde de ya boyası dökülüyo ya sesinde sorun ...bizimkiside tuş çatlaması oldu...

hala aynı 35 ci gün ve telefon yok

her mesajımda başka bir bahaneden bahsediyorlar
    sıkıldım artık

• :S almak istediğim tek telefondu...

hala vazgeçmiş değilim. bu ay içinde almayı planlıyorum ama almadan önce en ince noktasına kadar inceleyeceğim ve araştıracağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

:S almak istediğim tek telefondu...

hala vazgeçmiş değilim. bu ay içinde almayı planlıyorum ama almadan önce en ince noktasına kadar inceleyeceğim ve araştıracağım...

o zaman sana bi tavsiye tuslarına dikkat et bas iyice bi zorla forumdaki resimde de gördüğün gibi tus tam ortadan catlıyor bunun sebebi dikdortgen seklindeki tus un alt tarafında tam ortasında anakart a basan bi plastik parcası var o plastik parcasına basıyoruz aslında üstündeki dikdörtgen bi çesit süs bu olayın hatası dikdörtgenin tam ortasındaki plastik ortasına basınc yapıo ama sağ ve sol kısmını tutan herhangi bir destek olmadığı için tus sağ ve sola doğru kullanıma göre zamanla yatıyor ve tus catlıyor. bu hatayı sony ericsson türkiye teknik servis i eko group ya bize soylemiyor ya da kabul etmiyor. size gelicek olantelefonda bir daha boyle bir sıkıntı yasanmıyacak diyolar sadece.

eko group a telefonum yurt ici kargo tarafından 19/10/2007 tarihinde teslim edilmisti her aradığımda boyle bi telefon bizim elimizde yok dediler ben bastırınca söylenince müsteri hizmetlerindeki bayan uzun aramalarıma dayanamayıp telefonu depodan bulup 28/10/2007 de teknik servise soktu e yasal sürec basladı. 28/11/2007 e kadar yasal hakkı bekliyorum zor o telefondan uzun sure uzak kalmak ama bekliycem nedense telefon cok hosuma gitti hatta w590i cıkmıs sanırım ona da dönebilirim her an ..

yani kvk yada satın aldıgınız yere telefonu bıraktıysanız ve muhattabınız aracı firmalar ise size yeterli bilgiyi veremezler onlara bosuna fırca atmıs olursınız.

www.ekogroup.com.tr sayfasından ya da (216) 469 55 55 telefon numarasından da ulasabilirsiniz. baslarını ağrıtın depodan telefonu cıkartmaları cok uzun sürüyor ben tırmalamasım hala daha depo daydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawat -- 1 Kasım 2007; 16:24:23 >

• cawat kardeş w590i hangisi
  • saoL önerilerin için
  • dün Teknosaya gittim 2,5 ay servisten gelmeyen sony ericssonumun yerine başka telefon seçebilceğimi söylediler Samsund D900i aldım , w580 i yi 630 a almıştım ama samsung D900i 440 a aldım ama haliyle para attı kalan paraya biraz daha ekleyip bir de digital foto.makinası aldım şimdi mutluyum...
    D900i nin malzemesi çok iyi ve w580i den cok daha iyi fotograf çekiyo...sony ericssonda özlediğim tek şey müzik olcak sanırım ama onu da mp3 player alıp hallederim...

Kvk ,Sony ericssondan w580i yi alamadığı için yani stoklarında yokmuş bnm telefon aylarca gelmemişti..
    Aracı kurumu yani Teknsayı gün aşırı arayıp vıdı vıdı edince sonunda sonuçlarımı aldım...aracı kurumda sorumlu oluyor..eliniz kolunuz bağlı oturmayın arkadaşlar...üstlerine gitmezseniz sizi daha çok oyalıyorlar...arkadaşımda aynı sorunu yaşadı o da çingenelik yapınca başka telefon verdiler;)
  • çingan

ii yapmışın güLe güLe kuLLan yeni teL. ama ben hepsini bi arada arıyorum

w580 i biraz daha bekleyeyim bu ay sonuna kadar... sorunları giderilmiş olur büyük ihtimalle. olmassa başka bi SE ye bakarım
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.