Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak
    w580i de dışarı ses verme nasıl yeterlimi
    bu arada ekran çözünürlüğü filim izlemek için yeterlimi bir kaç arkadaş ii demiş ama ben
    yinede bir sorim dedim
    sizce telefonda eksi yada eksik bir özellik varmı
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: placebo_as

arkadaşlar bir kaç sorum olacak
    w580i de dışarı ses verme nasıl yeterlimi
    bu arada ekran çözünürlüğü filim izlemek için yeterlimi bir kaç arkadaş ii demiş ama ben
    yinede bir sorim dedim
    sizce telefonda eksi yada eksik bir özellik varmı
    saygılar...

Tek soruna cevap vereyim.Herkes için her telefonda mutlaka eksik yönler vardır.Flash yok,auto focus yok,windows mobile yok,3g yok...vs..
    Ama benim için bunlar sorun olsaydı almazdım zaten.O yüzden benim için yeterli.
  • ikinci parti olayıyla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?
  • arkadaslar bu W580i de kulaklık ses seviyesini nasıl yükseltecegiz bir bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum...
    Ama bu tür problemler her üretici için geçerli olabiliyor...
    Benim anlamadığım konu üretim aşamasındaki test konusu,
    yani basit birşey tuş takımını test etmek aslında, demek ki maliyetten kaçıldı...
    Neticede SE kötü bir firma değil, ama böyle olmasına üzüldüm.
    Ben 5 yıldır SE kullanıcısıyım, şuan W810i kullanıyorum.
    Çok şükür problemim yok.
    Unutmamak lazım ki Elektronik ürünler her zaman bir şans faktörü barındırıyor.
    Tamamiyle kısmet yani
  • arkadaşlar bu telefon yuzunden p1i den vazgeçicem eğer özellikle bir problemi yoksa.Öncelikle şarj süresi ortalama nekadar gidiyo?ve 2.sişu tuş çatlama olayı şuanda sipariş versek gelecek serilerde varmıdır yoksa bu sorunlar eskidemi kaldı?ve griden farklı renk geldimi?buna gore sipariş vericem yardımcı olursanız sevinirim...saygılar
  • arkadaşlar servisteki w580i lerin akıbeti belli olanlar bilgi verebilirmi?
    benimki hala serviste 40 günü çoktan geçtiiii
  • arkadaşlar kvk'ye mail attım w580i ile ilgili sorular sordum.. verilen cevap..
    "müşteri hizmetlerini arayınız" oldu.
  • arkadaşlar servis mervis lafından geçilmiyor burda iyicew gozum korktu ben iyisimi p1ime geri doneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zealotive

arkadaşlar kvk'ye mail attım w580i ile ilgili sorular sordum.. verilen cevap..

ya bu tekelci zihniyetin sebebi nedir anlamak mümkün değil
    bu adamlar biz olmazsak aç kalırlar ama yaptıkları baştan savma işlere bak
    kafayı yememek imkansız
  • bende w580 kervanına katıldım umarım bi sorun yaşamam arkadaşlar, bu forumdaki yorumları biraz geç okudum çünkü. her neyse bir iki sorum olacak tel ayarlarındanmı bilmiyorum ama telefonda iki saniye işlem yapmasam ekran koruyucu devreye giriyor bunu ben ayarlayamadım eğer bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?sinir oldumda ekranın ikide birde kararmasına. ya ben bu teli you tubedaki flash temaları görünce tav olup aldım açıkcası şimdi onlar olmayınca biraz hayal kırıklığı yaşıyorum bilmem sizdede böyle bi hayal kırıklığı oldumu
  • quote:

ben orayıda aradım ama bu seride boyle bir sorun yokmuşmuşmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: brc1212

bende w580 kervanına katıldım umarım bi sorun yaşamam arkadaşlar, bu forumdaki yorumları biraz geç okudum çünkü. her neyse bir iki sorum olacak tel ayarlarındanmı bilmiyorum ama telefonda iki saniye işlem yapmasam ekran koruyucu devreye giriyor bunu ben ayarlayamadım eğer bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?sinir oldumda ekranın ikide birde kararmasına. ya ben bu teli you tubedaki flash temaları görünce tav olup aldım açıkcası şimdi onlar olmayınca biraz hayal kırıklığı yaşıyorum bilmem sizdede böyle bi hayal kırıklığı oldumu

vallahi bende o temalara tav olanlardanım onun için almayı düşünüyorum bu temalar yokmu veyahutta biz bulamıycakmıyız yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

ikinci parti diye adlandırılan telefonların biraz daha yayılmasını ve kullanılmasını bekliyorum.. bir sorun olmayacak gibiyse ben de w580i alacağım...
  • yokmu bi cevap arkadaşlar yavv
  • quote:

quote:

bende w580 kervanına katıldım umarım bi sorun yaşamam arkadaşlar, bu forumdaki yorumları biraz geç okudum çünkü. her neyse bir iki sorum olacak tel ayarlarındanmı bilmiyorum ama telefonda iki saniye işlem yapmasam ekran koruyucu devreye giriyor bunu ben ayarlayamadım eğer bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?sinir oldumda ekranın ikide birde kararmasına. ya ben bu teli you tubedaki flash temaları görünce tav olup aldım açıkcası şimdi onlar olmayınca biraz hayal kırıklığı yaşıyorum bilmem sizdede böyle bi hayal kırıklığı oldumu

vallahi bende o temalara tav olanlardanım onun için almayı düşünüyorum bu temalar yokmu veyahutta biz bulamıycakmıyız yani?

Forumda w580i için açılmış flash tema nasıl atılır ile ilgili konu var.Oraya bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

ikinci parti diye adlandırılan telefonların biraz daha yayılmasını ve kullanılmasını bekliyorum.. bir sorun olmayacak gibiyse ben de w580i alacağım...

Ben 1 aydır kullanıyorum.Çatlama yada belirtisi yok.Gerçekten ikinci partide bu sorunu gidermişler galiba.

• quote:

Tam olarak bilemiyorum ama demek istediğin bekleme moduna geçmesi sanırım.Bunu bende bulamadım.Belkide bunu kapatamıyoruz.Bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti bunu kapatmak.Aradım bulamadım.

• benim telefon hala serviste 10 günden aşağıda gelmicek
    50 günü devireceğim gibi
    neyse sanırım yeni alan arkadaşlarda tuş problemi olmuyormuş
    bu sevindirici bir nokta
    telefonu serviste olan arkadaşlar ne durumda peki?
    alan oldumu??
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.