Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet üzerinden satış yapan başta hepsiburada.com olmakz üzere bikaçtane mağazaya baktım ama ben bulamadım.Hakketen siz nerde gördünüz?
    quote:

Orjinalden alıntı: dest

çoğu yerde beyazını gördüm
  • Beyazını gördüm diyen arkadaş resminden bahsediyor sanırım. çünkü beyaz renk henüz türkiyeye gelmedi. Ne zaman geleceğini uzun araştırdım. Başta Sony ericsson olmak üzere adam akılı bir bilgi veren olmadı. Sonra ben tam W810İ siparişi vereceğim anda KVK beni aradı ve şöyle dedi:" S.E. w580' nin beyaz rengi aralık ayının başında Türkiye'de satışa çıkacak." Ben de siparişi vermedim ve beklemedeyim. İnşallah gecikmez...
  • benim tuşlarda sizlere ömür. servise vermek için biraz bekleyeceğim. şayet telefonu yenisi ile değiştiriyorlarsa beyazının çıkmasını bekleyip onu talep edeceğm. umarım sonuç umduğum gibi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.

Bu çok saçma bir durum.
    Yani 3gp film atıp seyredemeyiz

1.150MB 1gb lik divx HD movie yi converterla 260mb a indirip sony w580i me attim catircatir izletiyor filmi sonunakadar simdi HD TRANSFORMERSi convert edip 2gb lik M2 ye aticam. Benimksi daha 2 gunluk cihaz firmware i kesin problemli benimksiinde salla parca atlat ozelligi calismiyor ama w950 sahibi dahi oldum bu w580i anormal yuksek ses veriyor cok abartmislar yada bnimkinin firmware in harbi baya nane cunku 2-3kademedn sonrakulaklikdaki bass lar artik kulagin icinde darbelere donuyor.

• u600 veu700 kullandim birhafta kadar dayanbildim-sony in dandik oldugunu iddida edene bu telefonlar 24 saat dayanmaz zaten kamera ve mp3 calari cok kotu u600 un
  • Hayrola yaw bu W580'lerde tuş takımı problemi mi var yoksa?..cihazı yeni yeni araştırmaya başladım ve sayfa sayısı da bi hayli çok olduğu için bundan önceki sayfaları okumadım..cihazda tuş takımına çabuk arızalanma gibi bir sorun mu var?
    quote:

Orjinalden alıntı: abbet

benim tuşlarda sizlere ömür. servise vermek için biraz bekleyeceğim. şayet telefonu yenisi ile değiştiriyorlarsa beyazının çıkmasını bekleyip onu talep edeceğm. umarım sonuç umduğum gibi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: distomat

Hayrola yaw bu W580'lerde tuş takımı problemi mi var yoksa?..cihazı yeni yeni araştırmaya başladım ve sayfa sayısı da bi hayli çok olduğu için bundan önceki sayfaları okumadım..cihazda tuş takımına çabuk arızalanma gibi bir sorun mu var?
    quote:

benim tuşlarda sizlere ömür. servise vermek için biraz bekleyeceğim. şayet telefonu yenisi ile değiştiriyorlarsa beyazının çıkmasını bekleyip onu talep edeceğm. umarım sonuç umduğum gibi olur...

evet kardeş ilk gelen seride böyle bir sorun var söylenenlere göre 2. partide bu sorun yokmuş inşallah servise verdiğimde yenisini alıp huzura kavusucam

• abet arkadaşım, umarım ürünün kısa sürede tamir olur ve eline geçer..Ben Sony Ericsson M600 kullanıcısıyım.Bu ürünü daha yeni almış olmama rağmen kullanımına alışamadım.O nedenle şimdi satıp W580 almayı düşünüyordum..inşallah yeni parti ürünlerde herhangi bir tuş takımı problemi olamz..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: distomat

Hayrola yaw bu W580'lerde tuş takımı problemi mi var yoksa?..cihazı yeni yeni araştırmaya başladım ve sayfa sayısı da bi hayli çok olduğu için bundan önceki sayfaları okumadım..cihazda tuş takımına çabuk arızalanma gibi bir sorun mu var?
    quote:

evet kardeş ilk gelen seride böyle bir sorun var söylenenlere göre 2. partide bu sorun yokmuş inşallah servise verdiğimde yenisini alıp huzura kavusucam

• teşekkürler distomat kardes. tuş takımındaki ayıbı olmasa 10 numara bir telefon eğer bu ayıp gerçekten kapatıldıysa w580i yi almanı şiddetle tavsiye ederim...
  • w580 de 2. seride tuş problemi çözüldü mü bilmem ama, 15 gün önce bi 2. seriden arkadaşım S500 aldı. şu ana kadar hiç bi sorun yok. sonuçta bu iki telefonda da tuş sorun vardı. s500 ün sorunu giderildiyse umarız w580 inde sorunu giderilmiştir.2, seri kullanan arkadaşlar var sa bu konuda bilgi vermeleri çok iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ma@mi

w580 de 2. seride tuş problemi çözüldü mü bilmem ama, 15 gün önce bi 2. seriden arkadaşım S500 aldı. şu ana kadar hiç bi sorun yok. sonuçta bu iki telefonda da tuş sorun vardı. s500 ün sorunu giderildiyse umarız w580 inde sorunu giderilmiştir.2, seri kullanan arkadaşlar var sa bu konuda bilgi vermeleri çok iyi olur...

15 Gün kısa bir süre. Benim tuşlar 6 hafta sonra çatlamıştı.
  • telefon uzun bi aradan sonra geldi arkadaşlar
    şu an için sağlam görünüyor ama belli olmaz tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

telefon uzun bi aradan sonra geldi arkadaşlar

hadi gözün aydın ilkerring umarım sorun çıkmaz.. arada bir bu konuya bakıyordum da ne kadar çok beklediğini biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

hadi gözün aydın ilkerring umarım sorun çıkmaz.. arada bir bu konuya bakıyordum da ne kadar çok beklediğini biliyorum..

kardeşim beni sağol
    çok sıkıntılı günlerdi gerçekten
    ama şu an baya sağlam görünüyor tuşlar
    aman nazar değmesin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

kardeşim beni sağol
    çok sıkıntılı günlerdi gerçekten
    ama şu an baya sağlam görünüyor tuşlar
    aman nazar değmesin

Gözün aydın.Bu telefonda en fazla sıkıntı yaşayan sensin.İnşallah bir daha sorun çıkmaz.Bu arada benim tuşlarım hala sapasağlam.Şanslıyım galiba.Telefonla ilgili hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 22 Kasım 2007; 18:00:19 >

• Ben beşiktaş ta vitrinde gördüm beyaz ını. Ama maket mi gerçek mi sormadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

Ben beşiktaş ta vitrinde gördüm beyaz ını. Ama maket mi gerçek mi sormadım

Muhtemelen makettir. Beyazı yok hala tr de
  • meraba arkadaşalar acaba bu w580i nin yazılımını güncellemede yardımcı olabilecek varmı çünkü update servicede telefon gözükmyorda nası yapabiliriz şimdiden cok tesekkurler

bu arada forumda telefonu o kadar kötülemişlerki yani telefona sahip olmasam inanıcam 1.5 aydır kullanıyorum telefonun ışıkları yeter çok dikkat çekiyo şahane yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom_darkness

meraba arkadaşalar acaba bu w580i nin yazılımını güncellemede yardımcı olabilecek varmı çünkü update servicede telefon gözükmyorda nası yapabiliriz şimdiden cok tesekkurler

bu arada forumda telefonu o kadar kötülemişlerki yani telefona sahip olmasam inanıcam 1.5 aydır kullanıyorum telefonun ışıkları yeter çok dikkat çekiyo şahane yani

Telefonun kötülenmesinin sebebi tuş takımının hatalı üretilmiş olması ve kırılması. Bunu dışında bir problemi yok.
  • ARKADAŞLAR ÜÇ AY ÖNCE W580İ ALDIM, BÜYÜK İHTİMALLE BEŞİKTAŞTA İLK ALAN BENDİM İKİ AY ÖNCE TUŞ ÇATLAMASI VE ŞARJI 1GÜN BİLE GİTMEDİGİ İÇİN SERVİSE VERDİM VE DAHA BUGUN ALABİLDİM ODA 2HAFTADIR HERGÜN TELEFONLA TACİZ ETMEME RAGMEN
    FANATİK SONYERİCSSON HAYRANI OLARAK SÜPER GICIGIM ARTIK ERİCSSON A
    GÜZEL TELEFON AMA ALMAYIN ABİ

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.