Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar w580 in orjinal temalarını yükleyebilr misiniz?ben yanlışlıkla silmişim de.:D
  • arkadaşlar yaklaşık 15 gündür kullanıorum. son derece memnunum telefondan, çok takip ettim ve 2. seri piyasaya çıkar çıkmaz ben de atladım aldım. çatlama gibi bir problem olmadı ama bi arkadaşın söylediği gibi walkman tuşunun altına bastırdığımda kendiliğinden walkman açılıyor. bunu da şimdilik çok sorun etmiyorum. ama sırf bu yüzden malzemenin biraz kalitesi düşük olduğu kanaatindeyim.

genel itibariyle çok memnunum ve görenleri hayran bırakacak kadar güzel telefon olduğunu her fırsatta belirtebilirim.

gelelim benim soruma, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. sürgülü kapak açıkken menu içinde dolanıp kapağı kapattığımda tüm menuden otomatik çıkmasını istiyorum. ama bunu yapamıyorum, menu bıraktığım yerde kalıyor. böyle bir olay var mı? biliyor musunuz?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Kemalowic
    arkadaştan alıntı yaptım sana

Menü>ayarlar>Çağrılar>Çağrı Bitirmek için kapat>Açık yapıcaksın, Aartık kapağı kapattığında konuşma biticek ..

yazmış.. bak bakalım belki senin sorunu da halleder..

quote:

Orjinalden alıntı: korcii

arkadaşlar yaklaşık 15 gündür kullanıorum. son derece memnunum telefondan, çok takip ettim ve 2. seri piyasaya çıkar çıkmaz ben de atladım aldım. çatlama gibi bir problem olmadı ama bi arkadaşın söylediği gibi walkman tuşunun altına bastırdığımda kendiliğinden walkman açılıyor. bunu da şimdilik çok sorun etmiyorum. ama sırf bu yüzden malzemenin biraz kalitesi düşük olduğu kanaatindeyim.

genel itibariyle çok memnunum ve görenleri hayran bırakacak kadar güzel telefon olduğunu her fırsatta belirtebilirim.

gelelim benim soruma, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. sürgülü kapak açıkken menu içinde dolanıp kapağı kapattığımda tüm menuden otomatik çıkmasını istiyorum. ama bunu yapamıyorum, menu bıraktığım yerde kalıyor. böyle bir olay var mı? biliyor musunuz?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: denizimiz

Kemalowic
    arkadaştan alıntı yaptım sana

Menü>ayarlar>Çağrılar>Çağrı Bitirmek için kapat>Açık yapıcaksın, Aartık kapağı kapattığında konuşma biticek ..

yazmış.. bak bakalım belki senin sorunu da halleder..

quote:

arkadaşlar yaklaşık 15 gündür kullanıorum. son derece memnunum telefondan, çok takip ettim ve 2. seri piyasaya çıkar çıkmaz ben de atladım aldım. çatlama gibi bir problem olmadı ama bi arkadaşın söylediği gibi walkman tuşunun altına bastırdığımda kendiliğinden walkman açılıyor. bunu da şimdilik çok sorun etmiyorum. ama sırf bu yüzden malzemenin biraz kalitesi düşük olduğu kanaatindeyim.

dostum ilgine teşekkr ederim ama, gördüğün gibi o sadece "çağrıyı bitirmek için" bahsettiğim olay farklı biraz. menuden çıkmadan kapağı kapattığımda otomatik olarak menuden çıkıyor mu bunu öğrenmek istiyorum.

• Al birini vur ötekine. W580i ve S500i birbirinin aynısı. S500i aldım tuşlar çatladı KVK tuşları değiştirdi 3 hafta geçmeden yine çatladı. Düşündüm değiştirip yerine W580i mi alsam diye ama yazdıklarınız bana yetti. Yarın yine KVKya gideceğim gene değiştirecekler tuşları. Artık 3. kez olursa üstüne para vereyimde bana W910i versinler bari. O cihaz metal kasa hiçbirşey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozer

arkadaşlar w580 in orjinal temalarını yükleyebilr misiniz?ben yanlışlıkla silmişim de.:D

cwp yok mu yahu?
  • buyur kardes senin için upload ettim umarım sorun çıkmadan çalışır...

http://www.mydosya.net/tr/file/724/w580i-orijinal-temalar-rar.html
  • sağol :)
  • Arkadaşlar telefon kapandı açılmıyo. Yapılacak birşey varmı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar telefon kapandı açılmıyo. Yapılacak birşey varmı????

servise gitmesi gerekir ne yazık ki
    yazılım ile problem çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar telefon kapandı açılmıyo. Yapılacak birşey varmı????

servise gitmesi gerekir ne yazık ki
    yazılım ile problem çözülür

Zaten tuşlar falanda çatladı. Ne garip yaaa. Sony gibi bi firma halbuki. Neyse Türkiyeye dönünce vericem servise.
  • uzun zamandir bu telefon icin babam basta olmak uzere bir cok kisinin kafasinin etini yedim gerek ericsson un kendi sitesinden gerek bayilerden edindigim bilgiler dogrultusunda bu telefona hayran kaldim ozellikle de mavi hastasi oldugum icin ilk defa bir telefonda mavili bir tasarim gordugum icin tamamdir bu demistim daha sonra da ozelliklerini arastirdikca baya baya isindim telefona. simdii ben yaklasIk 2,5 senedir w550i kullaniyorum telefonumdan gayet memnun olmamla beraber rahatsiz oldugum yonleri yok degil mesela camerasi berbat :) + uc bes kere telefon sanirim asiri yuklenmeden dolayi kapanip acilmadigi icin servise gitti hos en son yolladigimdan beri bayadir cokmedi :) arada kafayi yiyiip hafizasini karistirdigi oluyor ama cok buyuk bi sorun cikartmiyor + muzik ve radyo ozelligini cok kullandigim icin sarji cok az dayaniyor. ya ben bu telefonumu da cok seviyorum ama bu w580i ye fena takilmis durumdayim ve almayi kesinlikle dusunuyorum ama bu kullandigim w550i den dolayi biraz tedirginim acaba ayni sorunlari bu telefonda da yasamam muhtemel midir, ( gerci ilkering in ekledigi resimlere bakinca camera yonunden cok da korkulacak bir sey olmadigi kanaatine vardim ama) birde tustakiminin sorunlu oldugundan bahsedilmis ki biraz tedirgin oldum, yani o kadar hevesliydim ki burada gordugum sikayetler biraz hevesimi kirdi :s

tedirgin olmakta hakli miyim yoksa herseye ragmen hic tereddut etmeden bu telefonu rahatca alabilirsin, memnun kalirsin mi dersiniz? ozellikle telefonu yeni almis olan arkadaslar diil de biraz kullanip + sini - sini gormus olan arkadaslara rica ediyorum yorumlariniz benim icin onemli olacaktir :s simdiden tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earbc -- 30 Kasım 2007; 4:29:32 >

• bynseytan bence bu telefonu almalısın
    ilk partide ne yazıkki tuşlar sorunluydu ve çatlıyordu ama artık ötle bir sorun kalmadı
    benim telde servisten geldi ve tuşlar gayet sağlam görünüyor
    hiç tereddüt etme al bence
    kamerası senin telefonundan iyi 2 mp ama çokta iyi değil
    bütününe bakıldığında bu telefon bir harika
    arkadaşlarım telefonu inceliyorlar ve diyebilirimki hepsinin ağzının suyu aktı
    bi kere ekranı inanılmaz derecede parlak ve net
    çektiğin fotoğrafları izlemek çok eğlenceli
    bunca zaman topiği tuş kırılmalarıyla meşgul ettik ne yazıkki
    çok mağdur olduk ama se hatasını telafi etmişe benziyor
    en azından benim telefonun tuşları şu an çok sağlam görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BynSeytAn

uzun zamandir bu telefon icin babam basta olmak uzere bir cok kisinin kafasinin etini yedim gerek ericsson un kendi sitesinden gerek bayilerden edindigim bilgiler dogrultusunda bu telefona hayran kaldim ozellikle de mavi hastasi oldugum icin ilk defa bir telefonda mavili bir tasarim gordugum icin tamamdir bu demistim daha sonra da ozelliklerini arastirdikca baya baya isindim telefona. simdii ben yaklasIk 2,5 senedir w550i kullaniyorum telefonumdan gayet memnun olmamla beraber rahatsiz oldugum yonleri yok degil mesela camerasi berbat :) + uc bes kere telefon sanirim asiri yuklenmeden dolayi kapanip acilmadigi icin servise gitti hos en son yolladigimdan beri bayadir cokmedi :) arada kafayi yiyiip hafizasini karistirdigi oluyor ama cok buyuk bi sorun cikartmiyor + muzik ve radyo ozelligini cok kullandigim icin sarji cok az dayaniyor. ya ben bu telefonumu da cok seviyorum ama bu w580i ye fena takilmis durumdayim ve almayi kesinlikle dusunuyorum ama bu kullandigim w550i den dolayi biraz tedirginim acaba ayni sorunlari bu telefonda da yasamam muhtemel midir, ( gerci ilkering in ekledigi resimlere bakinca camera yonunden cok da korkulacak bir sey olmadigi kanaatine vardim ama) birde tustakiminin sorunlu oldugundan bahsedilmis ki biraz tedirgin oldum, yani o kadar hevesliydim ki burada gordugum sikayetler biraz hevesimi kirdi :s

tedirgin olmakta hakli miyim yoksa herseye ragmen hic tereddut etmeden bu telefonu rahatca alabilirsin, memnun kalirsin mi dersiniz? ozellikle telefonu yeni almis olan arkadaslar diil de biraz kullanip + sini - sini gormus olan arkadaslara rica ediyorum yorumlariniz benim icin onemli olacaktir :s simdiden tesekkur ederim...

Ben bu telefonda hiç sorun yaşamayanlardanım.Ne tuşum çatladı ne de başka bir sorun oldu.Telefonun kamerası gündüz güneşli zamanlarda iyi ama kapalı ortam ve akşamları berbat.Kullanımı gayet güzel,incelik olarak iyi eline oturuyor.Işıklarına ise hastayım diyebilirim.Fiyatına göre bence makul bir telefon.

• ilkerring ve RYU1980 cok tesekkur ederim inanmazsiniz dun sabaha kadar oturdum bu topici bastan assagi okudum ;) ve sikayetleri memnuniyetleri gordum tus catlama olayindan harbi cok korkmustum, madem ole diosunuz icime su serptiniz valla ya cok saolun telefonu bi bayiye sordugumda ordaki gorevli de ekraninin inanilmaz oldugunu soylemisti, e ozaman vazgecmiim zaten cok istedigim bi telefon babamin basini yemeye devam :p cok az kaldi bende artik w580i kullanicisi olucam ;)
  • Ben de bu telefona şiddetle sahip olmak isteyenlerdenim. ama ille de beyaz rengini istiyorum. KVK beyaz renginin aralık ayı başında geleceğini söylemişti, bakalım gerçekten gelecekmi?
    Bazen kendimi tutamayıp grisini alacak oluyorum. ama ben griyi aldıktan sonra beyazı Türkiye ye gelirse çok üzülürüm. bekliyoruz bakalım....
  • Tuş sorunu yüzünden servise verince yenisinimi veriyolar yoksa tuş takımımı değişiyo?
  • bynseytan söyleyeceklerimden sakın korkma ama

üzülerek söylüyorumki 2. sürümden aldığım telefonumun 12. gününde (bugün) 4 ve 6 tuşları çatladı :((((( ama ne olursa olsun alınacak bir telefon.. tek üzüntüm ortada duran çizgi. belki götürüp değiştiririm ama asla verip de başka telefona geçmem. gerek dizaynı gerekse kullanımı oldukça yüksek kalitede. belki cihazın malzemesi biraz zayıf ama gözardı edilebilecek düzeyde.
  • Demekk ki 2. sürümde de sorun çıkabiliyormuş... bu telefon kendini aldırmamak için herşeyi yapıyor sanki... w810i mi alsam ne yapsam?
  • quote:

bynseytan söyleyeceklerimden sakın korkma ama

üzülerek söylüyorumki 2. sürümden aldığım telefonumun 12. gününde (bugün) 4 ve 6 tuşları çatladı :((((( ama ne olursa olsun alınacak bir telefon.. tek üzüntüm ortada duran çizgi. belki götürüp değiştiririm ama asla verip de başka telefona geçmem. gerek dizaynı gerekse kullanımı oldukça yüksek kalitede. belki cihazın malzemesi biraz zayıf ama gözardı edilebilecek düzeyde.

Telefonun 2. sürüm olduğunu nerden anladın?

Ben 3 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 1 Aralık 2007; 1:40:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.