selam arkadaslar bende 22.9.2007 de bu teli aldim. ilk bakista bu telefona asık oldum aslinda, sıradısı tasarımından cok hoslanmıstım, bir kızdan hoslanir gibi aldim, kızın sonra kotu huylari cikar ortada ask mesk kalmaz ya aynen onun gibi biseydi buda, teli aldiktan 1 saat sonra arka kapağinin ne kadar zor acildiğini gordum 5 kisi ayri ayri denedik acamadik halbuki cift hat kullanan biriyim neyse bunu onemsemedim cok, dandik bi tel alirim diğer hattimida ona takarım dedim, ilk 1 hafta sonra telin icinde menude dolastikca ve netten bir kac oyun indirince en son oyundan yada menuden ciktiğim zaman ekranımda voltaj dusukluğu gibi bir titreme olmaya basladi, kapatip acinca duzeliyordu biraz daha hevesimi alayim servise oyle vereyim dedim kvk ya bir sabah biraktim telimi ayni gun aksam ustu geri verdiler teliniz yapıldı diye, telin icinde bir kac dakika gezinip tekrar ana sayfasina donduğumde ayni titreme yine basladi yani tel yapilmamis, ertesi gun tekrar kvkya biraktim 15 gun sonra yani gectiğimiz cuma gunu alabildim, bahsettiğim titremeyi halletmisler dun bir kac oyun yuklemistim telime, burda tuslarinin catladiğindan bahseden arkadaslar vardi bende sert kullandiklarini ve cok msj yazdiklarini dusunuyordum kibarca kullanmaya calistiğim halde 6 ve 9 tuslari tam ortadan catlamis, suan w tusunun yanindaki yere elimle bastiğim zaman walkman kısmına giriyor.. bu teli firlatip kırmam an meselesi nefret eder hale geldim, 3. kez servise vericem yenisini bile istemiyorum ama sizce 3. kez servise vermekten yenisini verirlermi, yıllardır sony ericsson kullanicisiyim ama yenisini verirlersede zararına satıcam k500, k700, k750, k790 kullandim bunlarda bi sorun yasamadiğim icin bu teli fazla arastirmadim ama w580 kimseye tavsiye etmiyorum, umarım yenisini verirlerde az zarar ederim:( sony ericsson benim gibi gonullu tanitimini yapan bir musterisini kaybetti yazıklar olsun yaptıklari isciliğe diyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: endizmir
selam arkadaslar bende 22.9.2007 de bu teli aldim. ilk bakista bu telefona asık oldum aslinda, sıradısı tasarımından cok hoslanmıstım, bir kızdan hoslanir gibi aldim, kızın sonra kotu huylari cikar ortada ask mesk kalmaz ya aynen onun gibi biseydi buda, teli aldiktan 1 saat sonra arka kapağinin ne kadar zor acildiğini gordum 5 kisi ayri ayri denedik acamadik halbuki cift hat kullanan biriyim neyse bunu onemsemedim cok, dandik bi tel alirim diğer hattimida ona takarım dedim, ilk 1 hafta sonra telin icinde menude dolastikca ve netten bir kac oyun indirince en son oyundan yada menuden ciktiğim zaman ekranımda voltaj dusukluğu gibi bir titreme olmaya basladi, kapatip acinca duzeliyordu biraz daha hevesimi alayim servise oyle vereyim dedim kvk ya bir sabah biraktim telimi ayni gun aksam ustu geri verdiler teliniz yapıldı diye, telin icinde bir kac dakika gezinip tekrar ana sayfasina donduğumde ayni titreme yine basladi yani tel yapilmamis, ertesi gun tekrar kvkya biraktim 15 gun sonra yani gectiğimiz cuma gunu alabildim, bahsettiğim titremeyi halletmisler dun bir kac oyun yuklemistim telime, burda tuslarinin catladiğindan bahseden arkadaslar vardi bende sert kullandiklarini ve cok msj yazdiklarini dusunuyordum kibarca kullanmaya calistiğim halde 6 ve 9 tuslari tam ortadan catlamis, suan w tusunun yanindaki yere elimle bastiğim zaman walkman kısmına giriyor.. bu teli firlatip kırmam an meselesi nefret eder hale geldim, 3. kez servise vericem yenisini bile istemiyorum ama sizce 3. kez servise vermekten yenisini verirlermi, yıllardır sony ericsson kullanicisiyim ama yenisini verirlersede zararına satıcam k500, k700, k750, k790 kullandim bunlarda bi sorun yasamadiğim icin bu teli fazla arastirmadim ama w580 kimseye tavsiye etmiyorum, umarım yenisini verirlerde az zarar ederim:( sony ericsson benim gibi gonullu tanitimini yapan bir musterisini kaybetti yazıklar olsun yaptıklari isciliğe diyorum..
MALESEF BENDE SANA KATILIYORUM :(
Arkadaslar merhaba
forumun bir kısmını okudum.gercekten uzuldum.gercekten inanılmaz seyler bunlar.benim telefonun basına gelseydi herhalde telefonu adamın kafasına atardım sadece telefonun tusları degil adamın kafası da catlardı
bu kadar fazla olunca insan tesaduf olmadıgını dusunuyor hani birkac telefonda olan veya hor kullanma gibi birsey degil yani.nokialarda bu sıkca olurdu hem yazılımsal hem donanımsal olarak.demek sony ericsson da nokiaya benzemeye basladı mı nedir
bence gene de firmaya kusmemek gerekir diye dusunuyorum.gerci insanın elinde degildir.dunya para veriyorsun ve karsılıgında aldıgın telefon catır catır catlıyor.acaba diyorum bunu sony ericssona yazan haber veren vs. oldu mu,sadece turkiyeye gelen telefonlarda mı oluyor bunlar?aslında yabancı siteleri forumları arastırmak lazım.
w580i benim de almayı dusundugum bir telefondu ama burada yazılanları okuyunca vazgecmiştim.
endizmir arkadasım uzulme sana kız mı yok
hepinize gecmiş olsun
selamlar saygılar
bu arada endizmir arkadasım bildigim kadarıyla 3 kere aynı arızayla servise giderse telefonun degisim veya para iadesi istemeye hakkın oluyor.
yaww ben ne ettim. gold bilgisayarın onunden gecerken sms geldi cep telde kampanya var diye. ben zaten teli deistircektim o gazla girdim içeri. amacım w810i almaktı. mp3 olayı falan millet ii diye ovmustu sonra gorevli beni w580i almaya ikna etti(marketing!!!) neyse forumu okuyunca dumurdan da ote oldum. simdi benimki acaba ikinci serimidir nasıl ogrencez(forumu hızlıca okudum bu bilgiyi kacırdım mı acaba). birde benim teli biraz kurcala pili baya bi ısınıyo labtop mubarek ısınma problemi normalmidir. ayrıca teli alırken tezgahtar arkadas pil kapaanı nasıl kapattıysa ben bir turlu acamıyom. benim eski telden sonra bu biraz narin geldi pek zorlamak istemiom yontemi nedir bu işin ??
arka kapaği acmanin yontemi pek yok arkadasim:) ellerin kupkuru olacak tuttuğun yerde kupkuru olacak iki bas parmagınla alta ve hafif ileriye bastirarak acmayi dene derim..
bu arada flas tema nedir? bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim, teli aldik elimizde patladı zaten bari ozelliklerini bilelim:)
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerring
benim telefon hala serviste 10 günden aşağıda gelmicek 50 günü devireceğim gibi neyse sanırım yeni alan arkadaşlarda tuş problemi olmuyormuş bu sevindirici bir nokta telefonu serviste olan arkadaşlar ne durumda peki? alan oldumu??
sen hala servisten telefon mu bekliyosun ? büyük hata yapıyosun muhtemelen senin aldığın dönemle şimdiki dönem arasında bir miktar fiyat farkı vardır bir an önce hakem heyetine git ve 30 iş günü geçmesine rağmen telefonum tamir edilemediği gibi yeniside tarafıma verilmedi diye bir dilekçe ile para iadesi talebini belirt. bi 15-20 gün daha uğraşırsın ama hem paranı fatura tutarı üzerinden iade alırsın hem de ister aynısını daha ucuza alırsın istersen farklı bir telefon alırsın.
neden yasal haklarının peşini bırakıyorsun ?
abicim artık bıktım uğraşmaktan teli aldığımda 570 küsürdü şimdi ise 530 larda ayrıca onca zamanımı çaldıkları gibi birde 10 ytl ye yakın telefon parası ödedim Allah belalarını versin
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerring
benim telefon hala serviste 10 günden aşağıda gelmicek 50 günü devireceğim gibi neyse sanırım yeni alan arkadaşlarda tuş problemi olmuyormuş bu sevindirici bir nokta telefonu serviste olan arkadaşlar ne durumda peki? alan oldumu??
sen hala servisten telefon mu bekliyosun ? büyük hata yapıyosun muhtemelen senin aldığın dönemle şimdiki dönem arasında bir miktar fiyat farkı vardır bir an önce hakem heyetine git ve 30 iş günü geçmesine rağmen telefonum tamir edilemediği gibi yeniside tarafıma verilmedi diye bir dilekçe ile para iadesi talebini belirt. bi 15-20 gün daha uğraşırsın ama hem paranı fatura tutarı üzerinden iade alırsın hem de ister aynısını daha ucuza alırsın istersen farklı bir telefon alırsın.
neden yasal haklarının peşini bırakıyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: mthrill
yaww ben ne ettim. ****ın onunden gecerken sms geldi cep telde kampanya var diye. ben zaten teli deistircektim o gazla girdim içeri. amacım w810i almaktı. mp3 olayı falan millet ii diye ovmustu sonra gorevli beni w580i almaya ikna etti(marketing!!!) neyse forumu okuyunca dumurdan da ote oldum. simdi benimki acaba ikinci serimidir nasıl ogrencez(forumu hızlıca okudum bu bilgiyi kacırdım mı acaba). birde benim teli biraz kurcala pili baya bi ısınıyo labtop mubarek ısınma problemi normalmidir. ayrıca teli alırken tezgahtar arkadas pil kapaanı nasıl kapattıysa ben bir turlu acamıyom. benim eski telden sonra bu biraz narin geldi pek zorlamak istemiom yontemi nedir bu işin ??
valla arkadasım kanımca hata yapmısın.benim de arada kaldıgım telefonlardan biriydi w810 ve w580i.hatta arkadasımda gormus cok begenmiştim.arkadasım da bayag methetmişti.sonra baktım birgun yuzu aglamaklı noldu dedim.4 ve 8 tusu gitmiş catır catır catlamıs 1 haftalık telefon.acaba dedim sadece onunkunde ki oluyor interneti arastırdım yabancı forumları falan.pekcok sikayet gordum bu konuda.haliyle w810iye dondum.cok da memnunum.mp3 kalitesi olsun RDS radyosu olsun fotografları olsun hızı olsun cok guzel son derece kullanışlı tasarımı w580i kadar hosuma gitmese de.demek ki neymiş hersey tasarım dıs gorunus degilmiş
o pil kapagı acmak icin degil ki zaten pil o kadar degerli ki hazine gibi koruyor işte fena mıarkdasım da acamamıstı ben denedim zorlaya zorlaya actım ve hayatımda da boyle nalet boyle gıcık sıkı bir kapak gormedim.ya w810i kapagı yag gibi acılıyor gayet de sıkı kapanıyor.umarım sorun cıkmaz telefonunda.
ilkerring arkadasım vazgecme bence de.bela okumakla olmaz.bu yaptıkları yanına kalmamalı.benim telefonumda boyle birsey olsaydı herturlu yere basvururdum.resmen rezalet bu.biz burada sen nokiacısın ben sonyci vs. derken adamlar malı goturuyor.sonuna kadar ugras arkadasım.samsung telefonu olan arkadasım 1 seneyi askın ugrasmıstı boyle sonunda parasını catır catır aldı hem de fatura bedeli ustunden.yani telefonun fiyatı bayagı dusmustu ama o fatura bedelini aldı.kolay gelsin gecmiş olsun
saygılar
saol dostum, ettik bi halt. bizim bi arkadasn tanıdıı eriksonda calısıyomus, o tus problemi dısında gayet basarılı bi alet demis. walkmen 2 varmıs farkı neyse bilmem. tus catlamasını adamlar kabullenmis ellerine gecer gecmez deisimi yapıyorlarmıs! ama benim asıl kafamı bozan ısınma. teli al elinde oyna biraz arkası baya bi ısınıoo. alanlar bu konuda geri donebilirmi. yoksa aldıım yer biraz uzak kasıp oraya gitcem geri vermeye kasıcam. 1 hafta olucak yarın. teli cok sevdim gidip geri vermeye kassam mı. yaw biz niye bu kadar usenik millletiz. hayır ortalıaa sacacak paramda yok ama neyse... ısınma ile ilgili deneyimi olan paylasırsa cok sevinirim herkese saygılar,
quote:
Orjinalden alıntı: mthrill
saol dostum, ettik bi halt. bizim bi arkadasn tanıdıı eriksonda calısıyomus, o tus problemi dısında gayet basarılı bi alet demis. walkmen 2 varmıs farkı neyse bilmem. tus catlamasını adamlar kabullenmis ellerine gecer gecmez deisimi yapıyorlarmıs! ama benim asıl kafamı bozan ısınma. teli al elinde oyna biraz arkası baya bi ısınıoo. alanlar bu konuda geri donebilirmi. yoksa aldıım yer biraz uzak kasıp oraya gitcem geri vermeye kasıcam. 1 hafta olucak yarın. teli cok sevdim gidip geri vermeye kassam mı. yaw biz niye bu kadar usenik millletiz. hayır ortalıaa sacacak paramda yok ama neyse... ısınma ile ilgili deneyimi olan paylasırsa cok sevinirim herkese saygılar,
Bu cihazda ısınma sorunu ilk kez duyuyorum. Bence hemen değiştir.
Evet telefonda oyun oynandığı zaman aşırı olmasa da bir ısınma oluyor. Ama normal kullanımda herhangi bir ısınma olayı ile karşılaşmadım.
arkadaslar bende almayı düşünüyorum bluetooth kulaklık var a2dpli tel lazım bana vede uzun pil ömürlü baska ne tavsiye edebilirsiniz?
arkadaşlar son rezaleti yazayım size hepsi burada 60 iş günü sonunda telefonu yolladı ama başka bir adrese! aptal adamlar daha sonra bana yönlendi telefon geldi ama ne göreyim kutunun içinde benim telefonum yok! nokia6101 kullanılmış bir telefon duruyor hemen mesaj attım ve bana verdikleri cevap şu oldu servisten yanlış gelmiş,biz gelen kutuyu açıp bakamıyoruz kafayı yiyeceğim arkadaşlar ne olur bana bir yol gösterin mahkemeyse mahkeme neyse o olsun şimdi telefonu geri yolladım ama Allah bilir benim telefonum şu anda nerde kimin elinde kafayı yiyeceğimya sakın ola hepsiburada dan bişey almayın benim düştüğüm duruma düşersiniz yoksa
ya arkadaşlar bı tandııgım bu telden almış ama kendi hattı hariç her hattı çalıştırıo kendi hattını takınca da simi yerleştirin diyor gidip yeni çıkarttırmış hattı yine aynı diğer hatları çalıştırıyomuş hatta bu çalışmayan hatlarda başka tellerde çalışıyomuş neden boyle birşey olur? napması lazım
hemen her gün bakıyorum bu konuya acaba bir gelişme var mı diye? w810 almaya gitmeden önce görüp bunu almaya niyetlendiğim fakat sorunları yüzünden almayı ertelediğim telefondur kendisi. inanın sizin kadar ben de bıktım bu servis muhabbetinden. ne saçma sapan baştan savma şeylerdir bu yapılanlar ayıptır ya. hakkını aramak isteyen arkadaşlarhttp://www.sikayetvar.com/ sitesine üye olup şikayetlerini belirtebilir. daha önce ilgili firmalarla çözemediğim sorunları buraya taşıyınca 2 gün içinde paşa paşa hallettiler.
Arkadaşlar çok fazla sayıda sayfa olduğu için bakma imkanım olmadı.W580'in beyaz renklisi, Türkiye'ye ithal ediliyor mu?