Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SE w580 ve s500 ü karşılaştırırsak aynı problemlerle karşılaşabilirmiyiz? Her iki telefonu ele aldığınızda malzeme kalitesi olarak s500 çok daha iyi olarak gözüme çarptı: w580 de bait gibi duran(bana basit geldi) plastik malzeme ve dandik gri bir boya, ama s500 de çok şık parlak siyah malzemeli bir ön yüz, arka yüzde ise ele daha iyi yapışan ve masa üzerine koyulduğunda kaymayan, çizilmeyide minimuma indiren yumuşak plastik bir malzeme. Kızak açıkken w580 de sallantı hat safhada fakat s500 de hiç ama hiç sallanma yok, sallanmaya meyli bile yok. Orta göbek w580 de daha büyükve sert, s500 de daha kolay basılabiliyor ancak tuşların küçük oluşu alışmaya fazlaca gerek duydutturuyor. Bunlar benim ilk izlenimlerim, bu telefonlardan birini veya her ikisini düşünüyorum, fakat w580e yapılan olumsuz yorumlar ve kendi şahsi görüşüm s500 daha iyi gibi gözüküyor, fakat bu iki telefonun platformlarının aynı oluşu beni kıllandırmaya yetti. s500 hakkında bilginiz var ve paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: onur151k

SE w580 ve s500 ü karşılaştırırsak aynı problemlerle karşılaşabilirmiyiz? Her iki telefonu ele aldığınızda malzeme kalitesi olarak s500 çok daha iyi olarak gözüme çarptı: w580 de bait gibi duran(bana basit geldi) plastik malzeme ve dandik gri bir boya, ama s500 de çok şık parlak siyah malzemeli bir ön yüz, arka yüzde ise ele daha iyi yapışan ve masa üzerine koyulduğunda kaymayan, çizilmeyide minimuma indiren yumuşak plastik bir malzeme. Kızak açıkken w580 de sallantı hat safhada fakat s500 de hiç ama hiç sallanma yok, sallanmaya meyli bile yok. Orta göbek w580 de daha büyükve sert, s500 de daha kolay basılabiliyor ancak tuşların küçük oluşu alışmaya fazlaca gerek duydutturuyor. Bunlar benim ilk izlenimlerim, bu telefonlardan birini veya her ikisini düşünüyorum, fakat w580e yapılan olumsuz yorumlar ve kendi şahsi görüşüm s500 daha iyi gibi gözüküyor, fakat bu iki telefonun platformlarının aynı oluşu beni kıllandırmaya yetti. s500 hakkında bilginiz var ve paylaşırsanız sevinirim.

Tuş çatlama problemi s500'lerde de bulunuyor malesef

• tsk 2wicky, ayrıca bakmanızda fayda var diye düşünüyorum arkadaşlar, chip dergiisi s500 SE nin en kötü telefonlarının içerisinde lanse etmiş.http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=4764 Platformunun aynı olduğu düşünülürse w580'i de bu katagoriye girebilir.(nacizane benim fikrim). İyi düşünmekte fayda var.
  • telefon hala servisteeeeeeee
  • telefonla ilgili hiç mi olumlu gelişme yok...
  • Benim de ilk aldıgım w610 da şarj etme sorunu vardı telefon garantiye gitti 2 hafta sonra geldi tekrar aynı sorun devam etti bende tekrar garantiye verdim ama bu sefer satan yer aracılığı ile değil direk İst Kvk ana bayisine götürdüm tlefonu 22 fln sonra msj geldi telefon gelmiştir die gittim aldım..Keşke Teknosaya vericeğine Direk kvk ya götürseydin telfonu ... ilginçtir telefoncuyla anlaşmıştım sıfır w610i gelince onu verip w580i alıcaktım ama Şansıma piyasada siyah-turuncu w610i rengi gelince (internet sitesi dışında hiçbir yerde yoq ) vazgeçtim telefoncu cook yalvardı ama hiç şansı yoqtu... Sana tavsiyem Kvk anabayini ara..
  • Ben 2 hafta önce vermiştim, cuma günü mesaj geldi hazır cihazınız diye. Yarın alacağım. Çok merak ediyorum tuşlar tekrar kırılacak mı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Ben 2 hafta önce vermiştim, cuma günü mesaj geldi hazır cihazınız diye. Yarın alacağım. Çok merak ediyorum tuşlar tekrar kırılacak mı diye

bende keşke hepsiburada ya yollayacağıma direk servise verseydim

ah kafam ahhh

• dün forumdaki yazılarınızı okuduktan sonra uzun zamandır takipte olduğum w580i'den soğudum arkadaşlar. o tuş çatlama zırıltısından dolayı. yok bgn 3. tuşum gitti. yok bende 6 tuş gitti. bugün telefoncuya gittim bi daha bi inceledim. tuş sistemi ilgin. tahteravalli gibi bi sistem garip. tuşlar ortadan saüa veya sola doğru dairesel hareket yapıyo. direk orta kısma basılırsa hiçbir çatlama matlama olacağını sanmıyorum belki tuşun tam yan taraflarına basarsanız olur da yine de nasıl oldu nasıl kullandınız da becerdiniz çatlatmayı anlamadım. yani kaç yıllık telefon dünyasında ilk defa duyduğum bişe. ericsson ilk defa bu telefonla giriyor olsa bu işe tamam dicem de adamların bilmem kaçıncı telefonu. kullanıcıdan kaynaklı olmadığına emin misiniz? bana hala garip geliyor ve sırf bu yüzden samsun gibi telefonlara yönelmek istemiyorum. bu olmazsa d900i alacam. valla canım sıkıldı dünden beri
  • kullanıcı ile alakalı olsaa herkesde olmas dimii şuan w580i kullananların hepsnde var nerdeyse, sony nin kullandığı malzemeden kaynaklanıo (s500i yide unutmamak gerek)
    quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

dün forumdaki yazılarınızı okuduktan sonra uzun zamandır takipte olduğum w580i'den soğudum arkadaşlar. o tuş çatlama zırıltısından dolayı. yok bgn 3. tuşum gitti. yok bende 6 tuş gitti. bugün telefoncuya gittim bi daha bi inceledim. tuş sistemi ilgin. tahteravalli gibi bi sistem garip. tuşlar ortadan saüa veya sola doğru dairesel hareket yapıyo. direk orta kısma basılırsa hiçbir çatlama matlama olacağını sanmıyorum belki tuşun tam yan taraflarına basarsanız olur da yine de nasıl oldu nasıl kullandınız da becerdiniz çatlatmayı anlamadım. yani kaç yıllık telefon dünyasında ilk defa duyduğum bişe. ericsson ilk defa bu telefonla giriyor olsa bu işe tamam dicem de adamların bilmem kaçıncı telefonu. kullanıcıdan kaynaklı olmadığına emin misiniz? bana hala garip geliyor ve sırf bu yüzden samsun gibi telefonlara yönelmek istemiyorum. bu olmazsa d900i alacam. valla canım sıkıldı dünden beri

edit:harf hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 29 Ekim 2007; 21:29:00 >

• quote:

dün forumdaki yazılarınızı okuduktan sonra uzun zamandır takipte olduğum w580i'den soğudum arkadaşlar. o tuş çatlama zırıltısından dolayı. yok bgn 3. tuşum gitti. yok bende 6 tuş gitti. bugün telefoncuya gittim bi daha bi inceledim. tuş sistemi ilgin. tahteravalli gibi bi sistem garip. tuşlar ortadan saüa veya sola doğru dairesel hareket yapıyo. direk orta kısma basılırsa hiçbir çatlama matlama olacağını sanmıyorum belki tuşun tam yan taraflarına basarsanız olur da yine de nasıl oldu nasıl kullandınız da becerdiniz çatlatmayı anlamadım. yani kaç yıllık telefon dünyasında ilk defa duyduğum bişe. ericsson ilk defa bu telefonla giriyor olsa bu işe tamam dicem de adamların bilmem kaçıncı telefonu. kullanıcıdan kaynaklı olmadığına emin misiniz? bana hala garip geliyor ve sırf bu yüzden samsun gibi telefonlara yönelmek istemiyorum. bu olmazsa d900i alacam. valla canım sıkıldı dünden beri

yok aslında sony ericsson inanılmaz derecede kaliteli bir malzeme kullanmış ama bizim gibi canavar kullanıcılar bu kadar sağlam bir tuş takımını kırmayı başardık
    tüh bize yoksa bu kadar kaliteli bir malzeme nasıl olurda çatlar
    yazık bize

allah allah yaaaa
    bu adam ne diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

quote:

yok aslında sony ericsson inanılmaz derecede kaliteli bir malzeme kullanmış ama bizim gibi canavar kullanıcılar bu kadar sağlam bir tuş takımını kırmayı başardık
    tüh bize yoksa bu kadar kaliteli bir malzeme nasıl olurda çatlar
    yazık bize

allah allah yaaaa
    bu adam ne diyor

+1
    Şaka gibi

• quote:

Bende olmadı ama ciddi olarak telefon tuşlarında sorun var.Kullanıcı hatası değil tabiki.Bu arada telefonunda tuş sorunu olan arkadaşlar aldığınız yer size hiçbir katkı sağlamaz zaman kaybından başka.Direk servislere teslim etmenizi öneririm.Aldığınız yerde sizin gibi servis götürecek.Artık haftada bir mi giderler bilemem ama aldığınız hiçbir yer "aman abi çok mağdur olmuşlar hemen halledelim gözüyle bakmaz" nasıl bakar peki "atıyorum mustafa bey şu arızalı olanlarıda geçerken bıraksana servise.ha o tarafa gitmiyormusun.Tamam yarın göndeririz o zaman.Sistem kesinlikle böyle işliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

quote:

Bende olmadı ama ciddi olarak telefon tuşlarında sorun var.Kullanıcı hatası değil tabiki.Bu arada telefonunda tuş sorunu olan arkadaşlar aldığınız yer size hiçbir katkı sağlamaz zaman kaybından başka.Direk servislere teslim etmenizi öneririm.Aldığınız yerde sizin gibi servis götürecek.Artık haftada bir mi giderler bilemem ama aldığınız hiçbir yer "aman abi çok mağdur olmuşlar hemen halledelim gözüyle bakmaz" nasıl bakar peki "atıyorum mustafa bey şu arızalı olanlarıda geçerken bıraksana servise.ha o tarafa gitmiyormusun.Tamam yarın göndeririz o zaman.Sistem kesinlikle böyle işliyor.

+++++1

• evet teknik servisten telfonu dönen varsa nasıl telefonda aynı soırun varmı..
    birde bu ikinci parti olayını kkimse açıklamadı...değişen birşey varmı
  • "msaltik" nickli arkadaşımıza cevaben seni buraya sony ericsson gönderdi sanırım , onlar için mi çalışıyorsun???

kullanıcı hatası değil öyle bişey olsa (ki imkansız) forumu doğru okumamışsın sanırım ... se w580i modelini geri toplatmazlardı değil mi?

ayrıca benim servis raporumda direk "yeni telefon değişim" yazıyo kullanıcı hatası olsaydı tamir edip gönderirlerdi değişim yapmazlardı...inanamıyorum hala evet bu tarihte ilk ! tuşların çatlaması ama herşeyin bi ilki vardır...aldığım tek ders bir daha asla sony ericsson ve teknosadan alışveriş yapmayacağım!!!!

ayrıca söyleyim nerdeyse 2 ay oluyo ve telefonum hala serviste, teknosadakilerle birbirimize girdik.Ben İzmirdeyim telefonu istanbul kvk ya yollamışlar...gidip servise kendiniz veren diyenlere cevaben yazıyorum bunu da...olur atlar giderim bilmem kaç yüz kmlik yolu....teknosanında sony nin de kvk nında ben taaa ....!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: TVB

"msaltik" nickli arkadaşımıza cevaben seni buraya sony ericsson gönderdi sanırım , onlar için mi çalışıyorsun???

kullanıcı hatası değil öyle bişey olsa (ki imkansız) forumu doğru okumamışsın sanırım ... se w580i modelini geri toplatmazlardı değil mi?

ayrıca benim servis raporumda direk "yeni telefon değişim" yazıyo kullanıcı hatası olsaydı tamir edip gönderirlerdi değişim yapmazlardı...inanamıyorum hala evet bu tarihte ilk ! tuşların çatlaması ama herşeyin bi ilki vardır...aldığım tek ders bir daha asla sony ericsson ve teknosadan alışveriş yapmayacağım!!!!

ayrıca söyleyim nerdeyse 2 ay oluyo ve telefonum hala serviste, teknosadakilerle birbirimize girdik.Ben İzmirdeyim telefonu istanbul kvk ya yollamışlar...gidip servise kendiniz veren diyenlere cevaben yazıyorum bunu da...olur atlar giderim bilmem kaç yüz kmlik yolu....teknosanında sony nin de kvk nında ben taaa ....!!!

Arkadaşım yaşadığın sorunu anlayabiliyoruz ama benim demek istediğim servise kendiniz verindi.Servis merkezine tabiki o bölgenin servisi götürecek.Okuduklarını anlamamış olabilirsin.Eğer servise verseydin şu an servisten merkeze şeklinde olacaktı.Sen teknosaya götürdün birde orada beklettin.Bunu demek istedik.

• evet gerizekalılık yaptım çünkü daha önce başıma böyle bi saçmalık gelmemişti....gitcem bu kız halimle yarın orda rezalet çıkarcam üf ya hangi işimiz düzgün ki Türkiyede bu düzgün olsun !!!
  • böle servis varken çokk zorr telimi aldığım yere götürdm aynen sizin ki gibi benmkide istanbula gitti 1.5 hafta telefonsuz kaldım(gönderme şikayetim devamlı reset atmasıydı) mağazadan aradılar telefonunuz geldi alabilirsiniz diye gittik aldık telefonu eve geldim ne göreyimm!!! resetlio die servise verdiğim telefon açmamla hemn kendine reset atmaya başladı ve dur duraksız reset atıo tam açılcak tell tekrar reset atıo 5 kez yazılım attım kendim fakat gene aynı sorunn bi türlü deiştirmediler çok severek aldım ama pişman ettiler beni allahtan servis fişlerini hep sakladıım en yakın zamnda tüketici haklarına başvurmayı düşünüoruz maalesef 18 yaşnda olmadığım için ailemle başvurmak zorndaym bi 18 yaşımı geçmiş olsaydm (3 aylık w810i böle giderse 4. kez servisi boylayacak )
    quote:

evet gerizekalılık yaptım çünkü daha önce başıma böyle bi saçmalık gelmemişti....gitcem bu kız halimle yarın orda rezalet çıkarcam üf ya hangi işimiz düzgün ki Türkiyede bu düzgün olsun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 30 Ekim 2007; 18:54:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

böle servis varken çokk zorr telimi aldığım yere götürdm aynen sizin ki gibi benmkide istanbula gitti 1.5 hafta telefonsuz kaldım(gönderme şikayetim devamlı reset atmasıydı) mağazadan aradılar telefonunuz geldi alabilirsiniz diye gittik aldık telefonu eve geldim ne göreyimm!!! resetlio die servise verdiğim telefon açmamla hemn kendine reset atmaya başladı ve dur duraksız reset atıo tam açılcak tell tekrar reset atıo 5 kez yazılım attım kendim fakat gene aynı sorunn bi türlü deiştirmediler çok severek aldım ama pişman ettiler beni allahtan servis fişlerini hep sakladıım en yakın zamnda tüketici haklarına başvurmayı düşünüoruz maalesef 18 yaşnda olmadığım için ailemle başvurmak zorndaym bi 18 yaşımı geçmiş olsaydm (3 aylık w810i böle giderse 4. kez servisi boylayacak )
    quote:

evet gerizekalılık yaptım çünkü daha önce başıma böyle bi saçmalık gelmemişti....gitcem bu kız halimle yarın orda rezalet çıkarcam üf ya hangi işimiz düzgün ki Türkiyede bu düzgün olsun !!!

Bir telefon teknik servise benzer nedenlerden ötürü üç veya üçün üzerinde gönderilirse firma yeni bir telefon vermek durumundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 1 Kasım 2007; 0:17:18 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.