Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  •  SonyEricsson W580i
  • ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR
  • ya bodrumu sadece örnek verdim.siemens A50 bile orda çekiyor diye.ama bu normal ortamda bile şebeke var gibi gözüküyor.ama arıyorum başka bir telden ulaşılamıyor diyor.bide ya bunun kapağının açılmasının pratik yolu yokmu bi türlü açamadım.acaba almasamıydım diye düşünüyorum.gitti 600 ytl.siz memnunmusunuz

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bencede sonuçta bodrumdan konuşmaya çalışıyormuşsun
    bu arada şarjının az gitmesi bu yüzden kaynaklanıyor olabilir
    neden dersen her zaman şebeke aramak için uğraşıyor ve sarjdan yiyor doğal olarak

• birde sizin şarjınız kaç gün gidiyor.ben çok uğraşmamama ve çok tel görüşmesi yapmamama rağmen sabah %100 iken şarjı akşam bitiyo tekrar takıyorum şarja
  • walla benimde öle şarjım hiç gitmiyo taş çatlasa 3 gün oda telefonu kullanma namına hiçbir hamle yapmazsam. (sms, görüşme walkman, oyun vs.)
  • w580 de internete girebilen varmı? Vdafone'dan.
    GPRS kullanımını açtırdım, Telefon ayarlarını SEun sitesinden SMS yoluyla çektim ama yinede girmiyor!
    Yardımcı olabilecek varmı
  • evet benimde şarjım maalesef çok fazla gitmiyor
    daha önceki telefonum z610i idi
    ve onun şarjı çok kurcalamama rağmen iki gün giderdi
    w580i yi çok kurcalıyorum ve aynı gün içinde bitiyor
    bunun en temel sebeplerinden birisi ekran parlaklığı
    ekran parlaklığını azalttığım zaman gözle görülür bir şekilde farklılık oluşuyor

quote:

Orjinalden alıntı: zsag

birde sizin şarjınız kaç gün gidiyor.ben çok uğraşmamama ve çok tel görüşmesi yapmamama rağmen sabah %100 iken şarjı akşam bitiyo tekrar takıyorum şarja
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

evet benimde şarjım maalesef çok fazla gitmiyor
    daha önceki telefonum z610i idi
    ve onun şarjı çok kurcalamama rağmen iki gün giderdi
    w580i yi çok kurcalıyorum ve aynı gün içinde bitiyor
    bunun en temel sebeplerinden birisi ekran parlaklığı
    ekran parlaklığını azalttığım zaman gözle görülür bir şekilde farklılık oluşuyor

quote:

Orjinalden alıntı: zsag

birde sizin şarjınız kaç gün gidiyor.ben çok uğraşmamama ve çok tel görüşmesi yapmamama rağmen sabah %100 iken şarjı akşam bitiyo tekrar takıyorum şarja

Ben teli aldığım gün düşürmüştüm çözünürlüğü. Şarj olayı canımı sıkıyor 3-5 saat kesintisiz müzik dinlendiği farzedilirse batarya fosss!!! buda hoş bişey değil tabiki... Umarım bataryanın açılması için biraz daha kullanmak gerekiyordur yoksa walkman olarak kullanmanın hiç bir esprisi kalmıyoo...

• şimdiki aklım olsaydı samsung U700 veya U600 alırdım ya da ne biliyim üf zaten hala gelmedi servisten tlfonum deli olcam...

ya benim şarjım sizinkiler gibi az gitmiyordu o konuda bi şikayetim olmadı ilk günler tabi cabuk bitiyo ama tlfonu kapalı 10 saat şarj edin ilk haftalar , çünkü ben deli gibi fotoğraf çekiyodum müzik dinliyodum ,radyo dinliyodum uzun süre gidiyordu...
  • ucuz bir telefon aldım forumdan
    yarın gelecek bende hemen hepsiburada com a yollayacağım
    ne yapalım başka çaresi yok
    umarım birebir değiştirirler çünkü telefondan soğudum
  • evet arkadaşlar hepsiburada ya yolladım teli bugün itibariyle
    bakalım ne olacak

bu arada forumda kimseler kalmamış
    bomboş ve buz gibi olmuş burası
  • İyi şeyler yazalım biraz da. Telefona film yükleyince harika gösteriyor. mp4 ve 3gp denedim. 3gp görüntü cam gibi, sesi güzel. Tavsiye ederim.
  • u600 mi alayımki ya karsız kaldım bunca yorumdan sonra sizce ne almalıyım
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.