ya bodrumu sadece örnek verdim.siemens A50 bile orda çekiyor diye.ama bu normal ortamda bile şebeke var gibi gözüküyor.ama arıyorum başka bir telden ulaşılamıyor diyor.bide ya bunun kapağının açılmasının pratik yolu yokmu bi türlü açamadım.acaba almasamıydım diye düşünüyorum.gitti 600 ytl.siz memnunmusunuz
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerring
bencede sonuçta bodrumdan konuşmaya çalışıyormuşsun bu arada şarjının az gitmesi bu yüzden kaynaklanıyor olabilir neden dersen her zaman şebeke aramak için uğraşıyor ve sarjdan yiyor doğal olarak
birde sizin şarjınız kaç gün gidiyor.ben çok uğraşmamama ve çok tel görüşmesi yapmamama rağmen sabah %100 iken şarjı akşam bitiyo tekrar takıyorum şarja
walla benimde öle şarjım hiç gitmiyo taş çatlasa 3 gün oda telefonu kullanma namına hiçbir hamle yapmazsam. (sms, görüşme walkman, oyun vs.)
w580 de internete girebilen varmı? Vdafone'dan. GPRS kullanımını açtırdım, Telefon ayarlarını SEun sitesinden SMS yoluyla çektim ama yinede girmiyor! Yardımcı olabilecek varmı
evet benimde şarjım maalesef çok fazla gitmiyor daha önceki telefonum z610i idi ve onun şarjı çok kurcalamama rağmen iki gün giderdi w580i yi çok kurcalıyorum ve aynı gün içinde bitiyor bunun en temel sebeplerinden birisi ekran parlaklığı ekran parlaklığını azalttığım zaman gözle görülür bir şekilde farklılık oluşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: zsag
birde sizin şarjınız kaç gün gidiyor.ben çok uğraşmamama ve çok tel görüşmesi yapmamama rağmen sabah %100 iken şarjı akşam bitiyo tekrar takıyorum şarja
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerring
evet benimde şarjım maalesef çok fazla gitmiyor daha önceki telefonum z610i idi ve onun şarjı çok kurcalamama rağmen iki gün giderdi w580i yi çok kurcalıyorum ve aynı gün içinde bitiyor bunun en temel sebeplerinden birisi ekran parlaklığı ekran parlaklığını azalttığım zaman gözle görülür bir şekilde farklılık oluşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: zsag
Ben teli aldığım gün düşürmüştüm çözünürlüğü. Şarj olayı canımı sıkıyor 3-5 saat kesintisiz müzik dinlendiği farzedilirse batarya fosss!!! buda hoş bişey değil tabiki... Umarım bataryanın açılması için biraz daha kullanmak gerekiyordur yoksa walkman olarak kullanmanın hiç bir esprisi kalmıyoo...
şimdiki aklım olsaydı samsung U700 veya U600 alırdım ya da ne biliyim üf zaten hala gelmedi servisten tlfonum deli olcam...
ya benim şarjım sizinkiler gibi az gitmiyordu o konuda bi şikayetim olmadı ilk günler tabi cabuk bitiyo ama tlfonu kapalı 10 saat şarj edin ilk haftalar , çünkü ben deli gibi fotoğraf çekiyodum müzik dinliyodum ,radyo dinliyodum uzun süre gidiyordu...
ucuz bir telefon aldım forumdan yarın gelecek bende hemen hepsiburada com a yollayacağım ne yapalım başka çaresi yok umarım birebir değiştirirler çünkü telefondan soğudum
evet arkadaşlar hepsiburada ya yolladım teli bugün itibariyle bakalım ne olacak
bu arada forumda kimseler kalmamış bomboş ve buz gibi olmuş burası
İyi şeyler yazalım biraz da. Telefona film yükleyince harika gösteriyor. mp4 ve 3gp denedim. 3gp görüntü cam gibi, sesi güzel. Tavsiye ederim.
u600 mi alayımki ya karsız kaldım bunca yorumdan sonra sizce ne almalıyım