Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel bir yazı yazmışsın arkadaşım
    tebrik ederim seni
  • gelen cevap mailinide bizimle paylaş olurmu?
    çünkü bir çok kişi bu dertten muzdarip durumda
  • şikayetlerin çokluğundan mıdır nedir daha dün bakınırken hepsiburada.com da w580i 569 ytl idi şu anda 550 ytl olmuş.. yarına kadar 500 olur artık..

• EVET BEN ALDIĞIM ZAMANDA 569 DU ŞİMDİ DÜŞMEYE BAŞLADI FİYATI

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

şikayetlerin çokluğundan mıdır nedir daha dün bakınırken hepsiburada.com da w580i 569 ytl idi şu anda 550 ytl olmuş.. yarına kadar 500 olur artık..

• sanmıyourm arkadaşlar.euro kurundan dolayı düşüyodur.ilk çıktığında 275euro+kdv ydi fiyatı.sonra 269euro+kdv ye düştü ve hep aynı.
    ama telefonun tuş takımının dandik olduğu kesin.
    bugünkü mailimize de aynı cevabı vermişler.''tuşu kırık olduğu için garantiye girmemektedir''
    bu işi ancak tüketici hakem heyeti halleder.başka yol kalmadı artık.
    ilk defa sonyericsson almıştım zaten.ve galiba bu gidişle de son olcak!
  • ekran kaç inç arkadaşlar ve bide şu tuş takimi kullanımı nasıl? görünüşü falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 19 Eylül 2007; 21:10:02 >
  • tuşlarda sorun yaşayan arkadaşlar telefonlarınız kvk mı yoksa genpa mı garantili? ve hangi ülkede üretilmiş? çin mi malezya mı yoksa başka bir yer mi? belli bir yerde üretilenlerde veya belli bir ithalatçıda sorun olduğunu düşünüyorum. ona göre biz de alırken dikkat edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

tuşlarda sorun yaşayan arkadaşlar telefonlarınız kvk mı yoksa genpa mı garantili? ve hangi ülkede üretilmiş? çin mi malezya mı yoksa başka bir yer mi? belli bir yerde üretilenlerde veya belli bir ithalatçıda sorun olduğunu düşünüyorum. ona göre biz de alırken dikkat edelim

Bendeki malezya. Hala bir sorun yok tuşunda filan.
  • Benimkide malezya ve 6 kırık var
  • S500i de de sanırım aynı tuş takımı kullanılıyor. Baktım onda da aynı sorunlar varmış. Hevesim kursağımda kaldı yaf.
  • Zamanında bagırdık burdan hatalı üretim diye ama kimse sallamadı!!!!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_17172150/mpage_1/key_hatal%25FD%252C%25FCretim//tm.htm#17440467
  • iyi de bunu madem biliyodun buraya da yazsaydın keşke
    gerçe senin bunu yazdığında ben telefonu çoktaaan almıştım ama...

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

Zamanında bagırdık burdan hatalı üretim diye ama kimse sallamadı!!!!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_17172150/mpage_1/key_hatal%25FD%252C%25FCretim//tm.htm#17440467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozer -- 20 Eylül 2007; 10:11:01 >

• Ben de 3 haftadır kullanıyorum bu telefonu. Bende tuş çatlama olmadı, çok az mesaj yazıyorum,belki de onla alakalıdır. Beni rahatsız eden 3 özellik var. Bunları paylaşayım istedim:

1. Gürültülü bir ortamda konuşmak çok zor. Ses az geliyor. Maksimuma almama rağmen duyulan ses az genede. Bazen konuşamadığım durumlar oldu sokaktayken özellikle. Belki firmware ile yükseltilebilir.
    2. Telefon çaldığı zaman tuşa basıp açmak yerine sürgüyü açıp konuşmayı seviyorum. Aynı şekilde sürgülü kapağı kapatınca da hattın kapanmasını istiyorum ama olmuyor. Bunun için bir ayar da bulamadım. Hem kapağı kapatıp hem de tuşa basmak çok can sıkıcı bi durum. Bazen unutabiliyosunuz çünkü.
    3. USB ile telefonu bağlayınca internete bağlandığını gösteren dünya resmi çıkıyor telefonda üstte. Bu da kontörün gitmesine neden oluyor. Bunun da çözümünü bulamadım.

İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dest -- 20 Eylül 2007; 13:02:01 >

• Menü>yarlar>Çağrılar>Çağrı Bitirmek için kapat>Açık yapıcaksın, Aartık kapağı kapattığında konuşma biticek
    Ama diğer sounu anlamadım
  • HATA

arkadaşlar bugun ikinci el bölümünde ilanlara bakarken bi arkadasın satmaya calıstıgı w580de aynı bu resimdeki gibi 3 tuşunun çatlak oldugunu gördüm icim cız etti yani sonynin üretim hatasından dolayı bu tuştakımı sorunluymuş hem s500 hem w580 modellerinde bu sorun varmış... tamda sonye karar vermişken çok kötü bi haber oldu bu almak isteyenleride burdan uyarmak isterim.....

resim?::

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

quote:

Orjinalden alıntı: Kemalowic

Bi kaç süper tema liink
    Ben "Ishizu Style - Tropical"ı kullanıyorum, w580'e yakışıyor

Kardeş nasıl yüklüyoruz bunu?

en başta tmaları yükle, ama temalar.dm formatında, direk tlefona atınca olmuyor.
    MyPhoneExplorer diye bi tane program vr onu yükle(google dan bi ara) programı çalıştır, kabloyu telefona tak; telefonun ekranına telefon modumuydu neydi(dosya aktarımı olmayn seçenek) onu seç, sonra bilgisayardaki .dm dosyasına sağ tıklayıp telfona yükle de oluversin

Walla ben direk bluetoothla attım çalıştı.

• Mobile-review'da Sony Ericsson S500i'de bulunan tuş çatlaması problemine ciddi bir şekilde değinilmiş. İşin ilginç tarafı telefonun sarı renkli versiyonunda bu probleme pek rastlanmaması...
  • Benimkide malaysia üretimi bendede tuş çatlaması yok henüz gerçi bende mesaj yazmıyorum çok fazla.

Bu arada w200 için bile birsürü flash tema ses yükseltme vs... varken bu telefon için neden hiçbirşey yok ya? Telefonu aldık öyle duruyo.

Ayrıca ben 7610 kullanıyodum bundan önce. Konuşma sesi gayet yüksek 7610 dan çok daha yüksek hatta.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 20 Eylül 2007; 19:46:41 >
  • benim de malezya ama 4 tuşu kırık.
    kvk garantili...
  • ARKADAŞLAR İÇİNİZİ FERAHLATACAK BİR HABER

BUGÜN GENPA YA GİTTİM VE TUŞLARI ORDAKİ ÇALIŞANA GÖSTERDİM
    GARANTİYE GİRECEĞİNİ AMA YAPILMASININ 1 HAFTAYI ALACAĞINI SÖYLEDİ
    SANIRIM DAHA SAĞLAM TUŞ TAKIMI KULLANIRLAR BUNDAN SONRA
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.