bu konu galiba otomatik olarak atılmış çünkü haber editörü açmış
quote:
Orjinalden alıntı: rokobatu
Kardeşim ana konu varken niye bidaha konu açıyorsunuz anlamadım
yok abi yok bu olmamış gene.
w800 var bende ne fazlası varbunun, birkaç özellik ve tipi için almam bunu.
kulaklıkta bir özellik yok, insan oraya digital gösterge tuş falan koyar.
msn yok bas konuş yok yok olu yok.
batarya şarz cihazı gene değişmiştir. ulen yolda şarz bitse kimseninki uymuyo nasıl bi iş ya.
nokia bu yüzden seviyorum. 6100 var oohh mis gibi.
beyler bu telefon davinci şifresinde var ordan internete giriyorlar filan beyazını kullanıyordu eleman ve hakketten çok güzel ya
Adamlar ne biçim reklamını yapıp özendiriyor.
sony de coştu
w800 den sonra azıttılar iyice; ama benzer özellikli telefonlar cok
ben ise w800 den sonra k790 diyorum( insallah makul fiyatlı olur)
Olmazsada düşene kadar beklemeli.
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
guzele benzıyor ama ben sevmedım en iyisi yine k750i
telefon güzel
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
guzele benzıyor ama ben sevmedım en iyisi yine k750i
Bence k800 de olay bitmiştir. Tüm detaylarını inceledikten sonra mp3 player ve fotoğraf mak. evde bıraktıracak bir ürün. Ayrıca en iyisi kişiye ve zamana göre değişiyor. 2-3 sene sonra da en iyisi dersen gör o zaman yorumları
Sana katılıyorum ama gulmekten 3310 hala piyasa gezen telefon bende nokianın 3310u SE un k750i olacak ....
walla ben w800i telefonumdan rahatsız edici şekilde mutluyum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama benim için fazla bile sayılır.
2 sene sonra alacağım telefonlardan biri ahh ahh bi tutsa
Kardeşim bir walkman alıyoruz arkasından başka biri çıkıyor her ay yeni bitene çıkıyor anlamadım gitti
w900i aldım ama bu daha guzel ya zaten slide olayına jasta bi insan olarak gelsede bunu alsak demekteyim insallah abartı fiyat olmaz 900ytl uygun
Yaa walla ne gsl tel yaf bizim w800i cabuk eskidi bee
ya zaten k750den sonra pek fark yok teller arasından dizayn bakımndan hoş olanı alırsın ama tipi çok karizma olmuş yaa