Şimdi Ara

Sonyericsson W850i ; yeni Walkman Phone (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mistiq

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=7733663

bana göre tek kötü yanı karanlıkta duruşu

cidden çok kötü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stambul

quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=7733663

bana göre tek kötü yanı karanlıkta duruşu

cidden çok kötü..

yani verseler almıcan

• A.F yok die duydum doğruluk payı nedir acaba
  • yoksa nokiadan sonra şimdi de sony mi takozlaşmaya başlıyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Besiktas1903

yoksa nokiadan sonra şimdi de sony mi takozlaşmaya başlıyoo

Nedir bu takozlara karşı nefretiniz ya ne güzel işte takoz gibi de kullanabilirsinForever Takoz
  • Telefon takoz gibi falan değil. Ama bazı özellikleri çok gereksiz geldi bana. Bunlar; online müzik, müzik tanıma ve 3G özellikleri. Bu telefonu alan kaç kişi müzik markete bağlanıp şarkı satın alacak (online müzik özelliği), kaç kişi müzik tanıma özelliğini kullanacak (track id özelliği), kaç kişi 3G özelliğini kullanacak (Türkiye' de bu hizmet yok zaten). Kaldı ki kamerasında otomatik netleştirme özelliği yok. Bu durumda K750' den daha geride bir telefon oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 30 Haziran 2006; 15:03:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

A.F yok die duydum doğruluk payı nedir acaba

evet a.f yok
  • kamyonum olsa alırdım bi tane bu telefondan
  • Bak bu kötü oldu işte sen böyle bi telefon yap sonra A.F koyma olcak işte deilSe git gide pazar stratejisini nokia ya benzetmeye basladı maalesef
    quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

A.F yok die duydum doğruluk payı nedir acaba

evet a.f yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 30 Haziran 2006; 17:20:25 >

• TELEFONUN TASARIMI ÇOK GÜZEL. AYRICA BOYUTUDA ÇOK KÜÇÜK. TEK SORUN BU TELEFONDA Kİ KAMERA ACABA K750i DEKİ KAMERA İLE AYNI MI? OTOFOKUS OLMAMASI ÇOK BOZDU İŞLERİ.... SİZCE NASIL FARKEDER BU OLAY..........?????
  • Tipi Gerçekten Çok Hoş
  • walman 2.0'ı merak ediyorum ben yoksa mediaplayer temasını değiştirip 2.0 mı diyolar millete.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

walman 2.0'ı merak ediyorum ben yoksa mediaplayer temasını değiştirip 2.0 mı diyolar millete.

neden olmasın ki
  • Ben Bu Telefonu Almayı Düşünmeye Başladım
  • güzelmiş telefon
  • Arkadaşlar w850i w900i nin altında olarak konumlandırılmış fiyatı piyasaya girdiğinde 925 ile 975 ytl civarında olacak resimlere bakıp aldanmayın telefonu gördüm gerek ekran olsun gerekde tuş takımlarının ışıklandırılması süper kesinlikle w900i den daha ii çünkü daha ufak bir yapıya sahip
  • süper olmuş tasarım+
    paylaşım için tesekrlr
  • bencede ve bu ilk kaydırak disaynı... bence kaydırAkın gerisi fırtına gibi gelecek
  • bizim w800i iyice tarih oldu
  • Tasarımı değişik ve 3g özelliği var; bunların dışında W800i' ye göre üstün bir yönü yok W850i' nin. Hatta kamera yönünden W800i' den geri bir telefon.

quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

bizim w800i iyice tarih oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.