Şimdi Ara

Sonyericsson W850i ; yeni Walkman Phone (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence fiyat biraz uçuk olur. telefon dizayn olarak falan çok ii. ne zaman piyasaya çıkar acaba
  • quote:

bizim w800i iyice tarih oldu

W850i'nin şu anda kullandığın telefondan daha üstün olduğunu pek söyleyemeyeceğim. W850i'nin 2.0 inç ekran, 3G ve yenilenmiş walkman menüsü dışında bir avantajı bulunmuyor. Hatta W850i'de autofocus bulunmuyor ki bu da bir dezavantaj...
  • bence çok çirkin bir telefonnnnnnnn
  • güzel bi inceleme... onlarca topik acılacağına burdan yada tek topikten devam edilse daha verimli olur...

en son mesajın üstünden bir yıl gecmiş. fakat arama yapılmadığından yeni topikler acılmış...

topik kirliliğini kınıyor ve ana topikleri sonuna kadar destekliyorum..
  • Teli alalı 1 hafta olsu sonye bi bağımlılık var zaten sesi konusunda çok memnunum herkes tercih etmeyebilir tabi ama ben memnuniyetimi dile getireyim.Topic için tşk....
  • öbür w850 konularına soru soruyoruz.cevap gelmiyo.açılması ii olmuş yeni konunun.sen konuşçağına öbür konuları takip et.bizlere cevap ver o zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kajura

w850 için tek bir konu açılsa, böylece forum kirlenmemiş olur... önüne gelen bakmadan etmeden konu açıyor
  • herkes kendi açtığı konuyu takip ederse daha ii olur bence.
  • bir konu hakkinda tek bir baslik olunca bu sefer de sayfalar arasinda kayboluyor insan.
  • Ben yıllar oncesinin hatırına aldım (27 yıl. Yani o zaman da vardım ve yuruyordum -walkman´ siz).
    Bence bir "muzik telefonu"nun kalitesi hakkında yorumda bulunacaklar herseyden once
    1- muzigin ne oldugu
    2-muzigin sıradan bir HI-FIden nasil geldigini
    ve
    3 (bende de olmayan) diger telefonlardan gelen sesin nasil oldugu hakkinda birseyler bilmelidir.

Bu ise bence 20-25 yasta biraz zor bir is.

Yani 40 yasi bir devirmis olmak gerekebilir...

Yine de muzigi son 17 yil boyunca AudioCD´den dinlemis biri olarak sezgilerim, muzik sesinin bu telefonda beklentilerimin cok ustunde "suzuldugu"dur. Yani Allah´ın mp3´unden dinlerken dip sesinin zayifligi beni bayagi bir etkiledi. Dedigim gibi, I-pod turu aygitlar ve Nokia ust seri aygitlardan dinleme sansim olmadi. Ancak bu ses kalitesinin diger bir mp3 player´da asilabilecegini pek sanmıyorum.

Yalniz cok onemli bir husus var. O da kulaklık. Birilerine kok sokturmek pahasina hpm-85 kulaklık getirttim. Bununla dinledikten ve kulaklarımı son 20 yıldır olmadigi olcude sisirdikten sonra siradan walkman kulaklık ile gecmis 1 haftaya gulup gectim. Arada tam bir ucurum bulunuyor. Tabi, aslinda daha ust sinif bir kulaklik almak isterdim. Fakat telefon cikislarinin o kaliteyi destekleyip desteklemeyeceginden emin olmamam yaninda ayni zamanda hpm-85´in "uzaktan kumanda" avantaji var. Ki, bence cok kullanisli. Ve o paraya da deger.

Telefonu eline alip hoparlorden dinlemeye kalkan yeni yetme arkadaslara diyecek sozum yok elbette.

Summary: Aslinda onemli olan telefonu bilmek degil, muzigi bilmek. 1 Gb´lik kartin bana misin demeyecegini tel.i alirken dusunemedim (daha once hic cep tel kullanmadigim icin (!)). İlk firsatta 4 Gb.e cikaracagim. Gerci Nokia´nin 8Gb larini gorunce biraz canim sıkılyor fakat ekranda Pet Shop Boys actually albumunun (1987) kapagini gormek bile acayip bir haz veriyor (Soylemeye utaniyorum fakat HDDlerimde heran beklettigim 25 Gb muzik arsivimin tamamina art cover´larini atamak icin 1 gun kadar ugrastim. Encok da Alan Silvestri´nin Predator soundtrack kapagini gordugumde hazlaniyorum. Bunu ise kimi forumlarda gordugum "art cover´lar nasil ekleniyor?" sorusuna binaen yaziyorum. Yani bu isle ugrasince Frounhoufer´in mp3´un pesine onca zaman sonra neden dustugunu anlıyorum).

Sevindigim asil husus ise SonyEricsson walkman sayesinde cep tel´in beni kil eden ve adina "laklak elektronigi" dedigim halden kurtulmus olmasi...

• quote:

Orjinalden alıntı: metinfe

Telefonu eline alip hoparlorden dinlemeye kalkan yeni yetme arkadaslara diyecek sozum yok elbette.

görmemiş elemanların son zamanlardaki yeni tutkusu
  • nokiadan sasmıcan onu anladım ben yakında 5610 xpress music cıkcak onu alcam
  • en tatlısı ve en şekeri w580i kardeş fiyatıda uygun genel özellikleri falanda güzel kullanıyorum mükemmel bi telefon.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.