Şimdi Ara

SONYERİCSSONA mail

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdıklarımla ilgili polemik yapasınız diye yazmıyorum arkadaşlar sadece sony areicssona attığım bir maili buraya koymak istedim.
    Mail Şu Şekilde:
    "Sony ericssonu önce çok beğeniyordum ve büyük güven duyduğum bir
    firmaydı ve bu yüzden çevremdeki tüm arkadaşlarıma,
    akrabalarıma kısaca çevremde telefon alacak herkese hatta (www.donanimhaber.com
    adresinde arama yapıp ulaşabilirsiniz) forumlarda
    Sony Ericsson un gönüllü avukatlığını yapıyor(şimdi kendime kızıyorum) Sony ericsson un
    modellerini tavsiye ediyordum ve onlarda alıyordu(Benim bu konudaki bilgime
    güvendiklerinden).Ama yaşadığım birkaç olaydan
    sonra artık kimseye tavsiye etmiyorum daha doğrusu buna cesaret edemiyorum.
    Artık yeterince dürüst olmadığınızı kalitesiz ürünler ürettiğinizi ve sattığınız
    malın arkasında durmadığınızı düşünüyorum.
    Bu olaylar Nelermi?
    1-Bir yakınıma aldığım bir sony ericsson telefon arızalandı.
    Maslak bana yakın olduğu için ilk oradaki genel merkeze gitmek
    aklıma geldi ve gittim.... gitmez olaydım....Orada bir bayan var ismini vermiyorum
    gerekte duymuyorum çünkü benim gözümde o bayan firmayı temsil ediyordu ve
    sony ericsson o anda bitti gözümde.Bana aynen orada duran paspas gibi davrandı
    bayan suratıma içinde ne var ne yok kustu.Ve beni ordan bağıra çağıra gönderdi.Yazıklar olsun
    Se yakıştıramadım sana bunu. satarken güzeldi demi?
    (Sonra o telefon nemi oldu? Götürdüm beşiktaşa verdim ordan servise bir hafta sonra geldi
    Üç hafta kullanıldı tekrar servise götürüldü bu sefer iki hafta kaldı tekrar geldi şu an
    çalışıyormu diyecekseniz yine arızalı ama idare et o şekilde dedim yakınıma ben servis yollarında
    şehit olacağım yoksa-Arızası Ses çok azgidiyor-geliyoridi)
    Sony Ericsson"a: Siz para verdiğiniz ve bünyenizde çalıştığınız her
    elemana firmanızın ürününü kullanan her birey
    değerlidir vizyonunu veremezseniz Sonunuz SİEMENS Mobile gibi olur.
    2-Üç ay önce aldığım bir sony ericsson w810i cep telfonum vardı üç ayda telefonun
    vavigasyon tuşu siyahlaştı ve metalik boya soyulmaya başladı. Bu aslında olabilecek bir durum
    ama telefon alınalı bir ay olmadan bu gerçekleşirse ben bu işe kızarım.
    Ha diyceksinizki Servise götür.Ben her aldığım telefonu üçbeş kez servise götürecek
    servis yollarında harcayacak o kadar vakti olan bir insan değilim.Kaldiki her servise
    götürme insanın saatlerine maloluyor.
    Kaldiki Ben takip ediyorum son dönemde insanlarda
    bu tür sorumsuz personel ve kalitesiz malzemeden oluşan arızalar yüzünden sonyericsson"a
    insanlarda bir güvensizlik oluştu bende temkinli olmanızda fayda var.Siemens Mobile'i Gördük.

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailelci -- 22 Kasım 2007; 0:30:31 >

• Verilen cevabı da yayınlarsan çok iyi olur..
  • Sert bir üslup olmuş ama herhangi bir kabalık yok gayet düzgün yazmışsınız.
    Sonucu da merakla bekliyoruz.
  • Aslında sert bir üslup değil çünkü çok canım yandı sonyericssondan. Tavsiye ettiğim bir çok insana karşı zor durumda bıraktı beni. Servise götürün çözüm bulalım deniliyor.Beşiktaştaki servise sesi kötü olan z300 için her gitmeme beş saat sıra bekledim(vermeye ve alamaya gitmemden ayrı ayrı bahsediyorum) Hangimizin o kadar bol vakti varki? Bir telefonu servise vermek için bir gün gerekiyor.
    Kargoylada gönderebilirsiniz diyorlar.Ama biz servise gittiğimizde işine hakim olmayan personel yüüzünden derdimizi yüzyüze zor anlatıyoruz, kaldiki kargoyla bu işi hayal bile edemiyorum.
  • Keşke ilk gittiğiniz yerdeki bayana ağzının payını verseymişsiniz,yanına bırakmasaydınız.
    Bende kavga,tartışma taraftarı değilim yalnız böyle haksız yere ahkam kesenlerede hiç dayanamam,bir kere siz orda müşterisiniz her halde ilgili davranılmalı,yazık.İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur,kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.