Şimdi Ara

SorDuk-Mu AcıLmıstır!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadasLar ben SorDuk-Mu admini server tekrar online olmustur bu defa yepyeni bi yüzümüzle sizlerleyiz. Exp/Drop 5000x ve %100 dür level reset 1000 ve reset attıktan sonra pointleriniz kalıo box +1 +2 shoplarda mevcut herkesin iyi bi oyun oynaması için sizlere böle bi server sunduk teşekkür ederim

• lvl 1000 se adam kaybedersin version 97d res lvl 350 olrsa güzel olr
  • Ufya gene ben farklı fikirdeyim. Versiyon season 2 veya 3 olsun. Gerçekden ciddiyim. Bi ilk 100 muonline serwer larına bak. Bakalım 97d falan bulabilirmisin. İlklerde hep s2 ve s2+s3 var.....
  • 1. 1000 levelde atmak oyuncular için dha ii şu nedenLe 1.si 800 levele kadar stadiumdaki canavarlar başına level atlıosun ve 1000 level olunca 5000 pointin cepte ;) yaklasık 30 reste falan bk sm ve elfler fullenio 20 reste falanda mg fullenio o yuzden 1000 levelde yaptım

2. arkadasım yha falla cok denedim season 2 3 kurmayı ama beni cok zorladı sonunda game server bi hata verdi season 2dede 3dede o yusden sinir yaptım 97d kurmaya karar verdim eer bana season 2 yada 3 kurmamda yardımcı olacak bi arkadas warsa serverda hem istediqi yere qelebilir hemde sizin bu aradada benim için dha ii bi server acılmıstır olur

SorDuk-mu.servegame.com
  • Hayırlı olsun...
  • serverın sitesi ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _JaZZy_

1. 1000 levelde atmak oyuncular için dha ii şu nedenLe 1.si 800 levele kadar stadiumdaki canavarlar başına level atlıosun ve 1000 level olunca 5000 pointin cepte ;) yaklasık 30 reste falan bk sm ve elfler fullenio 20 reste falanda mg fullenio o yuzden 1000 levelde yaptım

2. arkadasım yha falla cok denedim season 2 3 kurmayı ama beni cok zorladı sonunda game server bi hata verdi season 2dede 3dede o yusden sinir yaptım 97d kurmaya karar verdim eer bana season 2 yada 3 kurmamda yardımcı olacak bi arkadas warsa serverda hem istediqi yere qelebilir hemde sizin bu aradada benim için dha ii bi server acılmıstır olur

SorDuk-mu.servegame.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav ark ben bu servera giremiyom maini lazım atabilcek warsa serhat_ayaz35@hotmail.com eklesin
  • sorduk mu admin ekelr msn cs-kelly@hotmail.com öneli
  • server harika beyler gelin mukemmel server
  • hallederiz kardesim kafanı takma !
  • HayırLı olsun...
  • arkadasLar server suan hala biraz yapım aşamasında level resette falan kararsız kaldık napacaz die dusunuoruz sizin fikirlerinizde bizim için önemli onun için şöle bişe söleyim size siz nasıl bi serverda oynamak istersiniz ? sizin gorusleriniz bizim için degerlidir lütfen sizin goruslerinize hareketle bu serverı ayakta tutacagız
  • Hayirli olsun ne deyelim baska
  • Hayirli olsun emme 1000 de neymis 350 olsaydi gelurduk hem 350 de daha cok player olur su season3 felan salla onlari number one=97d+99i dir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwars

Hayirli olsun emme 1000 de neymis 350 olsaydi gelurduk hem 350 de daha cok player olur su season3 felan salla onlari number one=97d+99i dir...

usta ben size göre hareket edecem coqunluk ne karar verirse onu yapacam 1000 yada 350 hanqisi :P
  • 350 olursa rankings cosar 1000 ii bence
  • site ney?
  • Ya reset lvl 350 olsa daha ii olmazmi ya 1000 e kadar kim ugrascak zmn mi var...
  • yha siz 350 350 dediniz bende yeni files buldum onla denicem :D reset level 350 onda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.