Şimdi Ara

SOREMS ev sinema sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta net ten aldıgım sorems 5.1 sinema sistemi çok başarılı herkese tavsiye ederim SBS_5113 Toplam Güç : 115W, Bileşen Sayısı : 5x15W Uydu (75W),1xSubwoofer (40W)
    Kumanda : Uzaktan Kumanda İle Ses Kontrolü, Ses Girişi: 1 Analog stereo
    FDD2 Ses Teknolojisi İle Daha Kaliteli Ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıger21 -- 26 Mart 2007; 17:01:20 >

• Biraz daha bilgi verseydiniz Gücü, fiyatı, özellikleri vs. daha iyi olurdu.Ama görünüş güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: tıger21

arkadaşlar geçen hafta net ten aldıgım sorems 5.1 sinema sistemi çok başarılı herkese tavsiye ederim SBS_5113 Toplam Güç : 115W, Bileşen Sayısı : 5x15W Uydu (75W),1xSubwoofer (40W)
    Kumanda : Uzaktan Kumanda İle Ses Kontrolü, Ses Girişi: 1 Analog stereo
    FDD2 Ses Teknolojisi İle Daha Kaliteli Ses

merhaba,

philips mi alsam bu ürünümü alsam karar veremedim

PHILIPS MMS460 5.1 SPEAKER'ı çok övüyorlar, bass'ları harikaymış

sizzce 50 ytl daha fazla verip Philip mi alayım. yoksa bu ürünümü alayım. bu ürün bass'larda nasıl??

Yardımcı olursanız memnun olacağım. Saygılar..

• ben sana bu ürünü almanı tavsiye ederim basları çok güzel kesinlikle bogma yapmıyor yani sorems 5113 model 5.1 spıkır
  • abicim sorems hangi siteden aldığını yaza bilir misin bende almak istiyorum fakat sitelerde bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • Slm arkadaşlar dostum sorems alıp ta boşuna para verme bence sen uygun fiyata ve çok iyi bir ses kalitesi arıyorsan sana x-530 x540 z5500 z2300 yani logitech in ürünlerini öneririm. AMA bunlar bana yetmez diyorsan sen bi servo ürünlerine bak derim. Yada Hİ-Fİ araştırmalarına başlamalısın hi-fiden şaşma.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktör -- 10 Ağustos 2007; 18:05:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.