Şimdi Ara

soru bankası çözmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EGE TIP - BAŞARI HİKAYELERİ 67
    https://www.youtube.com/watch?v=4xn97lblxUg

bu video da denk geldim adam hiç soru bankası çözmeden sadece alan denemesi çözerek 1800 yapmış
    tecrübeli arkadaşlara soruyorum bunun faydaları nedir zararları nedir böyle bi çılgınlık yapılır mı?

• up
  • Konu eksiğin varsa max 2 soru bankasınu hakkıyla çözüp deneme çözmek en mantıklısı soru bankası çözmek bir yerden sonra vakit kaybı oluyor hep aynı tip sorular el çabukluğu kazandırıyor sadece geliştirmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuların tamsa denemeyle gitmek mantıklı ama bilmiyorsan deneme üzerinden konu öğrenilmez sb şart.

• konuları hızlıca izleyip deneme çözsek yanlışımız çıkan konularda soru bankasından çözsek yani tam tersini yapsak nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eathatfrog -- 28 Ağustos 2019; 15:43:45 >
  • eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Mantikli olabilir bence. Benim izledigim yol da tyt'de bu sekilde, cunku onceden gordugum konuların ustune sifirdan basliyormus gibi dusmek yorucu olur herhalde. Ama yeni ogrenecegim konularda dener miyim bilmiyorum. Cesaret gerektirir kimsenin denemedigi yonteme vakit harcamak. Ha, gerek var mi onu da bilmiyorum. Neticede soru bankasi ustune denemeye zaman kaliyor genelde. Oyle soyluyorlar yani.

• böyle yaparsam vicdani olarak daha çok rahatlayacakmiş gibi hissediyorum nedense ama bunu denemek gerçekten cesaret gerektiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Clay'in askerleriyiz bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: eathatfrog

böyle yaparsam vicdani olarak daha çok rahatlayacakmiş gibi hissediyorum nedense ama bunu denemek gerçekten cesaret gerektiriyor
    Konu anlatım + soru bankası yap. Sonra denemelere geçip yanlışlarını zor soru bankasından temizle vicdanın daha çok rahatlar
    Ben böyle yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 28 Ağustos 2019; 16:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene öyle yaptım.zararini görmedim.
    Bu sene SB çözmeyi düşünüyorum fen kısmı için.gerisi yine branş denemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    kaç k dan mezuna kaldınız hocam
  • her ders için 2 soru bankası diyorsunuz yani hocam tyt adına fazla değilmi
  • vay bee bu forumda benden başka sons of anarchy izleyende mi görecektik :D
  • her dersten sağlam tek sb çözüp geçersin mesela biyolojide palmeyi sağlam bitirip denemeye geçmek gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birer soru bankası şart bence.
    İki üç soru bankası yerine de deneme daha avantajlı ancak sadece denemeyle gittiğin zaman tüm konuların bitmediyse yok yere soru harcarsın, bir şey de öğrenemezsin.
    Değil bence hedefin büyükse. Kimyadan 1 tane çözcem bir tek.
    Sonuçta 2. Kitabı seneye yayacaksın ve bitirmek zorunda değilsin. Mesela denemede bir konuda yanlış yaptın hemen aç o konu hakkında 10 soru çöz. Ya da 2. Kitabın tyt-ayt birleşik olabilir. Mesela ben çoğunlukla apotemi tyt-ayt alacağım. Hem ayt hem tyt denemelerinden sonra bu kitaplardan temizleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 28 Ağustos 2019; 16:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hee anladım hocam mantıklı sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.