Şimdi Ara

Soru - Cevap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
16.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her mürettebata 5x den aldığın expi verir fakat acceleration crew secersen şöyle olur. Yalnız ve yalnız üstünde ok olan crewe 2 kat exp verir.
    Accelariton crew sadece ve sadece en ezik crewe 2x exp veriyor. Şöyleki x5 ile 5000 exxp aldı isen bu en eziq crewe 5000 exp x2 oluyor. 10000 deneyim alıyor.

Örnek jagditerin komutanı 2700 maç yapan 4 skill &67 fakat 2 ncı doldurucu 1300 maç yapan crew de 4 skill %67 . bunu sağlayan acceleration crewdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 13 Nisan 2012; 11:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

her mürettebata 5x den aldığın expi verir fakat acceleration crew secersen şöyle olur. Yalnız ve yalnız üstünde ok olan crewe 2 kat exp verir.
    Accelariton crew sadece ve sadece en ezik crewe 2x exp veriyor. Şöyleki x5 ile 5000 exxp aldı isen bu en eziq crewe 5000 exp x2 oluyor. 10000 deneyim alıyor.

Örnek jagditerin komutanı 2700 maç yapan 4 skill &67 fakat 2 ncı doldurucu 1300 maç yapan crew de 4 skill %67 . bunu sağlayan acceleration crewdir.

Uber yorum için teşekkür ederim.

Ben zaten acceleration crew kutusunu tik işaretli olarak bırakmıştım garajdaki tüm elit tanklarda.. Free'ye çevrilecek 843 k ex var.. artık ihtiyaç duymuyorum daha fazla free'ye çevirecek ex'e.. Onun yerine garajdaki tüm elit tanklarımda crew skill ve perklerini çoşturmayı düşünüyorum.

Crew skill ve perkleriyle ilgili olan altın oranı da buldum bu arada (1-Savaş Kardeşliği 2-Adrenalin Hücumu 3-Kritik hasar şansını arttıran perk) bu 3 etkenin tank performansı ve o tankın oyunun kaderi üzerinde inanılmaz etkisi var. Özellikle bu kritik hasar şansını arttıran perki bi arkadaşla training attım. T110 ile 4 isabetli vuruştan 3'ü kritik hasar verdi arkadaşın tankına... Kritik hasar arttırmada %70 genel performans ortalaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 13 Nisan 2012; 11:42:02 >

• selamlar herkese, 7.3 güncellemesinden önce is almak mantıklı olur mu? ne dersiniz şimdiden is almak için kasayım mı? is 3 zaten yetişmez de

Soru - Cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabor

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

merhabalar, bir sorum olacak: benim kv'nin mürettabatı %100'de, ben hepsine brothers in arms skill'ini seçtim ve o da %10'lar civarında. şimdi bu adamları alıp kv3 için eğitsem, bu brothers in arms skill'i halihazırda %100 olmadığı için iptal edilir mi?

teşekkürler.

BIA 100% olmadığında çalışmıyor ayrıca tüm mürettebatda seçili ve tüm mürettebatdakiler her biri 100% olmak zorunda yerinde olsam drop skill yapar Repair alırdım hepsine 2. sine geçince 1. ye BIA 2. ye de Repair alırdım .

kastettiğim şey şu ki adamlar kv için eğitilmiş ve bia %100 durumda değil, %10 falan. şimdi ben bunları alıp kv3 için eğitsem bu bia iptal olur mu, boşa gider mi?

sizin tavsiyenize dönersek: ben hepsine bia yaptım, şimdi bırak, tamir al, 2. ye geçince 1.ye bia ver demişsiniz. o zaman tek kişide bia olmasının anlamı olacak mı?

Boşa gider eğer sözkonusu o şekilde sadece bir tane mürettebat ve %10 sevbiyesine göre. Bir tane mürettebata BIA almak hiç bir işe yaramaz.

Atıyorum repair'e verirsen kv 3 için gümüş ile train edip aktarırsan %10 repair kullanabilirsin %100 olmadan.

• Stuart 3 vardı sattım elimde %100 mürettebatı var şuan çeşitli dallarda da %26-29 arası skilleri var şimdi bunları alıp t28 de kullanıyorum ama hepsinin yüzdelikleri kırmızı oldu bu ne demek oluyor? Eski askerler %56 daydı bunlar %100 ama kırmızı zararı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

Stuart 3 vardı sattım elimde %100 mürettebatı var şuan çeşitli dallarda da %26-29 arası skilleri var şimdi bunları alıp t28 de kullanıyorum ama hepsinin yüzdelikleri kırmızı oldu bu ne demek oluyor? Eski askerler %56 daydı bunlar %100 ama kırmızı zararı nedir acaba?

Bir de bunlara ek olarak top alırken "100 m'de İsabet Oranı (m)" diye birşey var hedefe yakın atışlar yapabilmek için bunun başındaki oran büyük mü olmalı yoksa küçük mü?

Ayrıca ne zaman oyuna girsem sonuç alttaki gibi oluyor hep en zayıf tank benim bunun bir çözümü yok mu bıktım 1 hitte ölmekten vurduklarımda işe yaramıyor bütün rakipler heavy tank

Soru - Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 14 Nisan 2012; 0:26:20 >

• sanırım tekrar eğitmen gerek o adamları, yani x tankı için eğitilen adamlar y tankına konduğunda kırmızı olur, training kısmından eğitebilirsin, zararı yok aslında sadece o yeni koyduğun tankta daha az verimli olurlar. isimlerinin üstüne götür, 100-25=75 falan gibi bi hesap çıkar, o yeni tankta 75 oranında etkili demektir. dediğim gibi kısaca zararı yok, sadece adamlar yeni tank için eğitilmemiş.

2. sorunun yanıtını bilmiyorum, genelde üst rakipler geliyor bende de. ama arada kendine denkler de gelecektir. tankı ilk aldığın haliyele verilen toplar zaten hiç işe yaramıyor, biraz kas başka top al, ya da iyice kas direk kv al, tercih senin. t28 benim açımdan geçiş tankı oldu, çok oynamadım, kv'ye kadar sabretmiştim, öyle deyim.

kendi soruma dönersem: 7.3 güncellemesinden önce is almak mantıklı mı, ne dersiniz?
  • quote:

sanırım tekrar eğitmen gerek o adamları, yani x tankı için eğitilen adamlar y tankına konduğunda kırmızı olur, training kısmından eğitebilirsin, zararı yok aslında sadece o yeni koyduğun tankta daha az verimli olurlar. isimlerinin üstüne götür, 100-25=75 falan gibi bi hesap çıkar, o yeni tankta 75 oranında etkili demektir. dediğim gibi kısaca zararı yok, sadece adamlar yeni tank için eğitilmemiş.

2. sorunun yanıtını bilmiyorum, genelde üst rakipler geliyor bende de. ama arada kendine denkler de gelecektir. tankı ilk aldığın haliyele verilen toplar zaten hiç işe yaramıyor, biraz kas başka top al, ya da iyice kas direk kv al, tercih senin. t28 benim açımdan geçiş tankı oldu, çok oynamadım, kv'ye kadar sabretmiştim, öyle deyim.

kendi soruma dönersem: 7.3 güncellemesinden önce is almak mantıklı mı, ne dersiniz?

T28 beni oyuna bağlayan tank oldu, tam oyunu silecekken birde orta tank ile deneyeyim olmazsa silerim dedim şimdi 85mm topla bir vuruşta bende öldürmeye başladım Tek sorunu o kadar uzun hedef alıp mermi doldurduktan sonra penetration yada just ding them lafını dumak çıldırtıyor bazen insanı. Şu an tüm modülleri araştırdım bi kv kaldı kv alıp öyle kalmak istiyorum

Bu arada hedef olayını oyun içinde sordum oranın küçük olması daha iyi oluyormuş daha isabetli vuruş açısından.

• quote:

quote:

Stuart 3 vardı sattım elimde %100 mürettebatı var şuan çeşitli dallarda da %26-29 arası skilleri var şimdi bunları alıp t28 de kullanıyorum ama hepsinin yüzdelikleri kırmızı oldu bu ne demek oluyor? Eski askerler %56 daydı bunlar %100 ama kırmızı zararı nedir acaba?

Bir de bunlara ek olarak top alırken "100 m'de İsabet Oranı (m)" diye birşey var hedefe yakın atışlar yapabilmek için bunun başındaki oran büyük mü olmalı yoksa küçük mü?

Ayrıca ne zaman oyuna girsem sonuç alttaki gibi oluyor hep en zayıf tank benim bunun bir çözümü yok mu bıktım 1 hitte ölmekten vurduklarımda işe yaramıyor bütün rakipler heavy tank

Soru - Cevap

PowerOn, İsabet oranındaki rakam sapma değeri, ne kadar küçük olursa okadar iyidir. Hafif ve orta tank ile oynarken genelde alt sıralarda yer alıyoruz. Aslında üstlerdeki tankların tierleri yakın ancak ağır tank olduklarından hep senin üstünde yer alıyorlar. KV ye geçince çoğunlukla sen üstlerde yer almaya başlayacaksın

• quote:

selamlar herkese, 7.3 güncellemesinden önce is almak mantıklı olur mu? ne dersiniz şimdiden is almak için kasayım mı? is 3 zaten yetişmez de

Soru - Cevap

yok mu fikri olan, ilgilenen?

• Arkadaşlar bir sorum olcaktı bende KV-3 Varda Sizce hangi ekipmanları takmalıyım top olarak?
  • iyi geceler

arkadaslar is tankımda egittigim mürettebatın egitim seviyesi %100 yetenek olayıda %90larda felan şimdi ben yetenek olarak repairi secmiştim repairı sıfırlasam baska bı yetenek secsem oda %90 gibi olurmu acaba yoksa sıfırdan mı baslarım?
  • Gold ile sıfırlarsan + yeteneğini hiç kayıp yaşamazsın ,Credit ile 10% ve Bedava ile 20% kayıp oranı olur.Ne mürettebat aktarımlarında ne de yetenek sıfırlamalarında bedava tercih edilmemeli bana göre.

Senin durumunda bana kalsa yetenek sıfırlamazdım 2. yeteneğe geçince credit ile sıfırlar aşağıdaki linki tam olarak inceler ona göre verirdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_58514496/tm.htm buradan alıntıdır.
  • tesekkurler yardımın için
  • quote:

quote:

selamlar herkese, 7.3 güncellemesinden önce is almak mantıklı olur mu? ne dersiniz şimdiden is almak için kasayım mı? is 3 zaten yetişmez de

Soru - Cevap

yok mu fikri olan, ilgilenen?

7.3 IS ile ilgili bir durumu yok, IS-4'e koşmak için almak lazım, hedefin buysa almalısın, yoksa etkisi yok. KV ve KV-3 var ise garajda, onlar bölünerek çoğalacak ve 2 yerine 4 tank olacak, rus heavy tarafının senin soruna yönelik özeti bu :P

• tamam teşekkürler, is3 yetişmez, kv4 alırım yeni güncellemeyle.
  • KV hattından geçerken KV'yi elinde tutmayı unutma :)
  • Arkadaşlar şu yeni gelen taretli td ler hep zararına mı oynuyor?4 tier taretli td ile 2 üst tierimden 2 kill aldım bana verdiği credits 8k :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lütfü696 -- 17 Nisan 2012; 16:18:39 >
  • Arkadaşlar KV-1S tankına hangi topu tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hefkalzail

Arkadaşlar KV-1S tankına hangi topu tavsiye edersiniz?

son top başkası değil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.