Şimdi Ara

Soru çözerek kitaplarınızı bedavaya getirebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tosbik uygulaması haftalık yarışma düzenleyerek soru çözen arkadaşlara kitaplarını hediye ediyor. 250 ve üstü soru çözdüğünüzde, çözdüğünüz soru sayısı / 10 tl lik kitap isteyebiliyorsunuz, yani 250 soruya 25 tl lik kitap alabiliyorsunuz.

Kitap alacak durumu olmayan arkadaşlar kaçırmasın derim.

Sadece soru çözerek, kitaplarınızı bedavaya getirebilirsiniz.

Soru çözerek kitaplarınızı bedavaya getirebilirsiniz

• Ben bu uygulamayı kullanıyorum.çözemediğiniz sorunun fotoğrafını çekip atıyorsunuz.eğer daha önceden çözüldüyse(çoğu soru öyle) çözümü gösteriyor.çözülmediyse soruyor.genellikle kısa sürede yanıtlanıyor.

Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bir kitap birde akıllı saat kazanmıştım Derse başlamadan önce ısınma turu gibi girip soru çözmek iyi oluyor.

• Gecen sene mezuna kalinca sorularimi nereye soracagim diye epey endiselenmistim ama uygulayi yapandan Allah razi olsun nerdeyse tum sorularimi halletti uygulama ve soru disinda eksik kitaplarimi da kapattim gunde yarim saat 45 dk ayirarak her hafta istediginiz bir kitabi alabilirsiniz.Soru soracak arkadaslara veya kitap eksigi olan arkaadaslara kesinlikle oneriyorum tip kazanmamda epey katkisi oldu uygulamanin

• Çözemediğiniz soruların çözümlerini öğrenmek ve çok soru görmek açısından faydalı bir uygulama.

• bi bakalım nasıl bir şeymiş

edit:2-3 soru çözüp yolladım uygulama gayet güzel ama sorunu fotoğrafların yüklenirken uzun sürmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dofuber -- 21 Ağustos 2016; 18:59:54 >
  • Aha şimdi bütçelerine limon suyu sıktım

Haber verdiğiniz için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdemoo E kullanıcısına yanıt
    Uygulama icin eyv .

• ilk 3 yorum bildiğin kendi adamları. Reklam olur da bu kadar olmaz yani :) uygulamaya gelecek olursak çok iyi düşünülmüş. Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 21 Ağustos 2016; 19:32:08 >
  • Sayısal biri için yararlı uygulama
  • 250 fazla bea.Haftalık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 21 Ağustos 2016; 19:45:59 >
  • Güzel reklam kardeş

• çok iyi uygulamaymış 20 soru sordum hemen cevaplandı

• abartma kardeş :D
  • edit : whatsapp grubuna cagirinca reklam olmuyor tosbige cagirinca mi reklam oluyor ustune uygulama cozene kitap veriyor
    kotu reklam yapalim, cozmeyecekler sadece soru soracaklar gelmesin hedefi olmayan gelmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemoo -- 21 Ağustos 2016; 20:18:50 >
  • Teşekkürler güzel bir uygulamaya benziyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.