Merhabalar. Ferroli marka kombi kullanıyorum ve videoda da gösterdiğim üzere kombi çalışmadan önce bir takırtı ile çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra D2 verip bekleme moduna geçip, daha sonra tekrar aynı şekilde çalışıyor. Bu bir problem mi? Kombi sıfır kurulumu yapılmış bir kombi ve bu takırtı bana pek normal gelmedi. Derece değiştirilerek düzelebilir mi? Anlayan birisi lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. Anıl Ozturkyoutube [Soru] Ferroli Marka Kombi D2 Uyarısı ve Çalışma Şekli https://www.youtube.com/watch?v=EcIi2MhQhzk&feature=youtu.be |
[Soru] Ferroli Marka Kombi D2 Uyarısı ve Çalışma Şekli
-
-
d2 ve/veya d3 petek için alev sönünce bekleme, d1 musluk suyu için alev sönünce bekleme, musluğu açınca SA ile dönüşümlü derece görünür, sorun yok. gaz valfi lastiği bozulunca hem açılışta hemde kapanışta tak diye ses yapar, sorun yok(sadece ses sorun)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebu abdillahd2 ve/veya d3 petek için alev sönünce bekleme, d1 musluk suyu için alev sönünce bekleme, musluğu açınca SA ile dönüşümlü derece görünür, sorun yok. gaz valfi lastiği bozulunca hem açılışta hemde kapanışta tak diye ses yapar, sorun yok(sadece ses sorun)
Cevabımı aldım, gerçekten çok teşekkür ediyorum hocam. Gazın kontrollü bir şekilde akışı etkilenmiyorsa değiştirmeye de gerek kalmayacak o halde diyebilir miyiz peki? Yoksa biraz, "Değiştirmeye gerek yok, ama değiştirirsen iyi olur." durumu söz konusu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X