Arkadaşlar bende T. kılık değiştirme var 3* bu yeteneği nasıl kullanıyoruz.Şöyle dio Yasanın uzun elinden kurtulmak istiyorsan bu yetenek tam aradığın şey. Yaşlı bir teyzeden kim şüphelenir ki?
Gizlilik: Bu gizli bir yetenek. Sadece sahibi görebilir, ancak kullanılması halinde kendini ele verebilir... Kategori: Sahne ve Performans Öğren: Kitap ''Temel kılık değiştirme'' veya Öğretmen Yeteneğiniz: *** Ben kendimi nasıl böle yaşlı teyze gibi yapçam
walla bende bilmiorum ama duyduguma göre makjay seti fln alman gerekiomuş.
aynı sorun bendede var 3 yıldız oldu temel makyajda 4 yıldız... makyaj setini kullanıyorum ama hala 2 şehirde aranıyorum nası kurtulcaz bundan_?
arkadaslar pelerin alıp giymeniz lzm..
hehehehehe bende de var makyaj ve t.kılık değiştirme ama daha makyajı hiç geliştirmedim arayanımda yok halledeyim ilk işim yasalara karşı çıkmak olacak zaten sonrasında ülkeyi terk ediyorum :D
quote:
Orjinalden alıntı: Marco87
aynı sorun bendede var 3 yıldız oldu temel makyajda 4 yıldız... makyaj setini kullanıyorum ama hala 2 şehirde aranıyorum nası kurtulcaz bundan_?
bendede var yetenekler seni polisler arıyo ama asla bulamıyo o yazı hep kalıyo orda polisler zorluyo çok uğraşlar sonunda 1 kaç kişiyi yakaladıklarını duymuştum 2 side 5 yıldız oldumu arandığın zaman polisler bulamıyo ok
pelerini kullanmak için temel gizlilik lazımö temel gizlilik öğrenip pelerin satın alıp karakter önceliğinde gizlenmeyi seçerseniz gizlenirsiniz ama kılık değiştirmeyi bilmiyorum ben de onun için makyaj öğreniyorum şimdi..