Şimdi Ara

Soru T.Kılık Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende T. kılık değiştirme var 3* bu yeteneği nasıl kullanıyoruz.Şöyle dio
    Yasanın uzun elinden kurtulmak istiyorsan bu yetenek tam aradığın şey. Yaşlı bir teyzeden kim şüphelenir ki?

Gizlilik: Bu gizli bir yetenek. Sadece sahibi görebilir, ancak kullanılması halinde kendini ele verebilir...
    Kategori: Sahne ve Performans
    Öğren: Kitap ''Temel kılık değiştirme'' veya Öğretmen
    Yeteneğiniz: ***
    Ben kendimi nasıl böle yaşlı teyze gibi yapçam

• walla bende bilmiorum ama duyduguma göre makjay seti fln alman gerekiomuş.
  • aynı sorun bendede var 3 yıldız oldu temel makyajda 4 yıldız... makyaj setini kullanıyorum ama hala 2 şehirde aranıyorum nası kurtulcaz bundan_?
  • arkadaslar pelerin alıp giymeniz lzm..
  • hehehehehe bende de var makyaj ve t.kılık değiştirme ama daha makyajı hiç geliştirmedim arayanımda yok halledeyim ilk işim yasalara karşı çıkmak olacak zaten sonrasında ülkeyi terk ediyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marco87

aynı sorun bendede var 3 yıldız oldu temel makyajda 4 yıldız... makyaj setini kullanıyorum ama hala 2 şehirde aranıyorum nası kurtulcaz bundan_?

bendede var yetenekler seni polisler arıyo ama asla bulamıyo o yazı hep kalıyo orda polisler zorluyo çok uğraşlar sonunda 1 kaç kişiyi yakaladıklarını duymuştum 2 side 5 yıldız oldumu arandığın zaman polisler bulamıyo ok
  • pelerini kullanmak için temel gizlilik lazımö temel gizlilik öğrenip pelerin satın alıp karakter önceliğinde gizlenmeyi seçerseniz gizlenirsiniz ama kılık değiştirmeyi bilmiyorum ben de onun için makyaj öğreniyorum şimdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.