Şimdi Ara

Soru: Tudorun taktiği var mı? Varsa nedir ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egemena

Özdursunspora elenmek kalite fukaralığından orada haklısın. Ancak Tudor ve bu yönetim bahsettiğin kalitedeki oyuncuları bulacak çapta değil. Ndiaye ye 7 milyon euro bonservis verip gene bir anadolu kulübünü kalkındıracağız. 3 sene boyunca bu adamın maaşının yarısını ödeyelim de defolup gitsin diye kıvranacağız.

Valla transferde yeteneksizlik ama sorumlu yönetim yani tudor değil yönetim gitmeli artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uzun uzun yazdımda sildim valla kısacası adam 3 lü savunma istiyor ama takım müsait değil. 4'lü savunma içinde taktik bilgisi yeterli değil.

her hoca her taktiği çok iyi oynatacak diye bişey yok.

mesela Diego Simeone 4'lü savunmada efsane denilebilir.

aynı şekilde conte 3'lü savunma konusunda şuan en iyi hoca. bu sezona 4'lü başladı ama olmadı tekrar 3'lüye döndü ve taktik değiştirirken 2-3 yıldır kiralanan mosesi ilk 11'e koyup bitti denilen david luizi transfer ederek yaptı bunları. sonuç şampiyon.

ama tudorun sorunu sadece taktik değil oyuncunun o taktikte vereceği performansıda kestiremiyor vs vs.
  • O kadar transfer yapılıyor sevinemiyorum arkadaş.
  • Peki gomis ve belhandaya ne dersiniz? Umutlu musunuz bu adamlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermanerz kullanıcısına yanıt
    Hani müthiş iş yapar diyebileceğimiz isimler değil. Soru işaretleri ile dolu. Takımda en başta başkanından T.direktörüne birlik bi inanmışlık ve uyum olmalı beşiktaş iki sene kiralık oyuncularla beklenmedik adamlardan iyi performas alarak şampiyon oldu. Bunda en önemli faktör BJK yönetiminin uyumu ve Şenol güneşin özverisi oldu.
  • Tudor un taktiği hiç durmadan koşmak. Deli gibi pres yapmak
  • neverlate kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.