Şimdi Ara

[SORU] Turkcell Telefon Alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu kampanyada taksitlehttp://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/lg-g2-mini almak istiyorum. Yeni hat alsam veya taşınsam alabilir miyim? Ayrıca kredi kartı lazım mı?

• Finansbank üzerinden alabilirsiniz.Turkcell ile anlaşmalılar. Fakat çalışıyor olmanız ve kredi puanınizin yüksek olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Finansbank üzerinden alabilirsiniz.Turkcell ile anlaşmalılar. Fakat çalışıyor olmanız ve kredi puanınizin yüksek olması gerekiyor.

Kredi kartı illa ki şart o zaman?
  • Hayır şart değil.

• ODeo Bank teknolojik ürünler için kredi veriyor.

Şahsi görüşüm; muhtemelen müşteri toplamaya çalışıyor.

Aslında piyasaya yeni giren bankalar kolayca para kazanmak için kredi kartı ve kredi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 27 Eylül 2014; 1:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

ODeo Bank teknolojik ürünler için kredi veriyor.

Şahsi görüşüm; muhtemelen müşteri toplamaya çalışıyor.

Aslında piyasaya yeni giren bankalar kolayca para kazanmak için kredi kartı ve kredi veriyorlar.

Konu kilitlenebilir. Yandex arkadaşım sağolsun özel mesajdan analttı birazcık inceledim ve anladım.
  • quote:

Finansbank üzerinden alabilirsiniz.Turkcell ile anlaşmalılar. Fakat çalışıyor olmanız ve kredi puanınizin yüksek olması gerekiyor.

Kredi puanını kim nasıl belirliyor ve nereden öğrenebiliriz, ortalaması nedir düşüğü yükseği nedir bunun, bizimki kaçtır diye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.findeks.com/bireysel/findeks-kredi-notu

En alt puan 800, en üst 2.000. 1.500 altı risk grubuna giriyor.
  • quote:

https://www.findeks.com/bireysel/findeks-kredi-notu

Üye olup kaç çıkacak notum diye bakmak istedim ama 5 aşamadan oluşuyor form ve başta ana bilgileri soruyor, sonradan donumuzun rengine kadar sorar ve başta elini verdin kolunu kaptırdın gibi olur diye girişmedim üyeliğe.

Deneyip gören var mı, sonradan neler soracağını? Belki cep de sorucak, reklam atıcak sonradan, belki 532 li en eski hat numaramı versem onu bile sınıflıycak. Çok aşamalı üyelik sistemleri elini verdin kolunu kaptırdın şeklinde oluyor mutlaka.

• Site güvenilir. Dedenin ismine kadar biliyor adamlar. Zaten ilk sorgulama ücretsiz diğer sorgulamalara para alıyorlar. Hayrına yapmıyorlar yani.
  • Ben 4-5 gün önce tv reklamlarında görünce o siteye girip çıkan ekranda tc kimlik numaramı yazdım ve sonuç vermek yerine aynı ekranı tekrar açtı. birkaç defa denedim bir sonuç göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

quote:

https://www.findeks.com/bireysel/findeks-kredi-notu

Üye olup kaç çıkacak notum diye bakmak istedim ama 5 aşamadan oluşuyor form ve başta ana bilgileri soruyor, sonradan donumuzun rengine kadar sorar ve başta elini verdin kolunu kaptırdın gibi olur diye girişmedim üyeliğe.

Deneyip gören var mı, sonradan neler soracağını? Belki cep de sorucak, reklam atıcak sonradan, belki 532 li en eski hat numaramı versem onu bile sınıflıycak. Çok aşamalı üyelik sistemleri elini verdin kolunu kaptırdın şeklinde oluyor mutlaka.

Herhangi bir TİM e gitsen kimliğinle kredini öğrenebilirsin.Ayrıca bende G2 mini aldım türkcellden.Kayınpederin 2000 puanı vardı onun üzerinden aldım.

• Aynı kredi notu TİM'den görülebilense oradan bakmak iyi fikir teşekkür. Ama oradan görülebilen şey, Turkcell'in kendi müşterilerini kredilenmesi değildir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Aynı kredi notu TİM'den görülebilense oradan bakmak iyi fikir teşekkür. Ama oradan görülebilen şey, Turkcell'in kendi müşterilerini kredilenmesi değildir umarım.

Oradan öğrendiğinle müşteri hizmetlerinden öğrendiğin aynı.Telefondanda öğrenebiliniyor bu müşteri puanı.Ben Türkcell online canlı destekten öğrenmiştim.
    Bu Türkcell e has bir şey değil.Bütün operatörlerde müşteri puanı var.Müşteri güvenirliliği arıyorlar.İnsanların 2 dakikada operatör değiştirebildikleri için bu yola gidiyorlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 30 Eylül 2014; 1:08:25 >
  • Kredi kartina taksitle telefon yasak degil mi??
    Ayrica turkcell taksitle telefon sadece faturali hatlara satmiyormu??
    Eger oyleyse bende turkcellden note 3 alacagim.

• Sahsi fikrim
    kredi ile telefon almayin ben aldim
    odeabanktan falan ama rahatsiz ve sacma geliyor adama bir sureden sonra benim gozumde telefonun aman aman degeri yok da biraz aceleye geldiydi telefonu kirdim falan ama nacizane dostlarima tavsiyem
    pesin para alin,krediyi aldim bunyem kaldirmadi 3.ayina girmeden komple kapadim krediyi,kredi kapama kmh kapama islemleri de uzun suruyor zaten iyiki de kapatmisim bi daha aman aman diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Kredi kartina taksitle telefon yasak degil mi??

Finansbank telefon değeri kadar kredi veriyor. Anlaşmalı oldukları için aylık tutar faturalı hatta yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freljord

quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Kredi kartina taksitle telefon yasak degil mi??

Finansbank telefon değeri kadar kredi veriyor. Anlaşmalı oldukları için aylık tutar faturalı hatta yansıyor.

Yani faturasiz hatlar alamiyor mu taksitle?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.