Bildirim
(Soru) xbox 360 ile uyumlu kablosuz modem önerileriniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Her kablosuz modem ile kullanabilirsin diye düşünüyorum her hangi bir sıkıntı yaşamazsın yani. -
anladım bazı arkadaşlar bazı modemler ile tam verim alamadıklarını söyledi bende şuan airties marka modem kullanıyorum ve bozulmaya yüz tutmuş durumda kendisi önceki modemim de airties markaydı bir daha airties almayacağım orası garanti ama özellikle xbox 360 ile tam uyum sağlayan bir marka model var ise o süper olurdu yani. -
ASUS DSL-G31 ve sonraki modelleri araştırın derim (siyah renk modeller).
Ben evde XBOX360 ile beraber ASUS DSL-G31 modemi kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
ASUS DSL-G31 ve sonraki modelleri araştırın derim (siyah renk modeller).
Ben evde XBOX360 ile beraber ASUS DSL-G31 modemi kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
teşekkür ederim araştırdım güzel bir modeme benziyor.
Bugün TP-Link marka bir tane aldım içeriğini okudum ve oyun konsolu uyumu yazıyordu o yüzden onu seçtim.
Paylaştığınız öneriniz için teşekkür ederim. -
Sorunsuz bağlandığım modemler.
Airties RT-206 v4
Fishnet AR-1100
Fishnet AR-1101
Live a bağlanmakta sorun yaşadığım modem.
Aities Air 6271 -
bütün modemler uyumludur diye tahmin ediyorum. xbox live bağlanamama hatasıda portların kapalı olmasından dolayı kaynaklanıyor.. ttnet'ten süperonline fibere geçtiğimde bende bağlanamama problemi yaşadım. ve portları kendim belirlediğim statik ip'ye açtım hiç bir sorun olmadan ilk denememde xbox live bağlantısı gerçekleşti. -
TP-LINK berbat bir Çin malı modem üstündeki plastik bile kokuyor leş gibi kısa süre sonra bozulursa şaşırmayın derim benim tavsiyem Netgear ve Linksys marka modemlerdir. -
Bilmeyenler okusun diye yazmak gerekiyor. teoride hepsinin uyumlu olması lazım ama öyle değil, bazı modemler hem mtu hem nat hatası veriyorlar ve kullanamıyorsun. Her modem olmaz. op modemini aldığına göre sorun da kalmamış -
her türlü kablolu öneririm , verim açısından. -
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Bilmeyenler okusun diye yazmak gerekiyor. teoride hepsinin uyumlu olması lazım ama öyle değil, bazı modemler hem mtu hem nat hatası veriyorlar ve kullanamıyorsun. Her modem olmaz. op modemini aldığına göre sorun da kalmamış
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X