Merhaba arkadaşlar. Facebookta 2014 YGS kitapçığı adı altında fotoğraflar dönüyor. Şimdi bu fotoğraftaki kitapçık gerçek mi montaj mı bunun üzerine çeşitli yorumlar yapabilirsiniz. Ama soruların birilerine sızdırıldığına ve para karşılığı yahut yandaşa verildiğini hissediyorum. Bu ülkede temiz olan ne var ki YGS soruları para karşılığı üç beş zenginin çocuğuna, üç beş yandaşa satılmasın. Her gün ortaya çıkan ses kayıtları belli. Midemi bulandırıyor bu ülke....
ne sandın kardeş ben fem kadıköy şubesindeyim dağıttılar bize ama elbette şüphe çekmemek lazım 158,75 net yeterli foyamız ortaya çıkmasın
hayır, bazı dershaneler gercek sınav havası vermek icin böyle bir sınav kitapcığı hazırlamışlar gercek degil.
aklınca dalga mı geçiyorsun? Burada senin hakkından bahsediyorum farkındaysan. Sana karşı haksızlık yapıldığı halde sen bu haksızlığı ufacık beyninle tiye alıyorsun.
Bununla ilgili paylaşımlar yapılmıştı burada da, bir dershanenin denemelerinden biriydi bu sanırım. Gerçeğine en yakın şekilde yapmak istediklerini not düşmüşlerdi kitapçığın altına ancak burada kalemle kapatılmış.