Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 zorunlu kamu hizmetine çarptırılmışım ruh halim zaten düşüktü ölürmüyüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Niye imkansız uğraş zaman harca sabret sende girersin.

(girmişim gibi konuşuom dimi )

Ne demişler

Azimle sı.an Klozeti parçalar

azimle sı.an mermeri delermiş

o böyle olucak

benim bildiğim duvar ama hepsi aynı anlama gelio azimli olmak

• Sorular başlığıyla Sohbet başlığı birbirine girdi
    Sessiz hırsız alarmı bıraktım evime. Bir işe yarar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

Sorular başlığıyla Sohbet başlığı birbirine girdi
    Sessiz hırsız alarmı bıraktım evime. Bir işe yarar mı?

hırsız girerse haber verir
  • Teşekkürler
  • Hayır alınmıyor yanlış bilgi vermeyelim
  • ya ben öğretmenlik kitabı okudum ama başkalarına sadece kendimde olan yetenekleri öğretebiliyorum..Bu Böyle mi ?

2. si Temel Suç vs.vs. gibi yetenekleri nerden öğrenecem ??

(acil cevap bekliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 2 Eylül 2008; 11:20:31 >
  • 1) Evet
    2) Onların kitabı yok yanında (S) yani Secret yani Gizli yazan yetenekler sadece öğretmenden öğrenilir.
  • quote:

1) Evet
    2) Onların kitabı yok yanında (S) yani Secret yani Gizli yazan yetenekler sadece öğretmenden öğrenilir.

öğretmenlik kitabını fake hesabıma kullandıttırdım ve tabiki onda sadece Temel Davranış var .
    Asıl üyeliğime secret yetenek öğrettiricem fakat nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 2 Eylül 2008; 11:26:13 >
  • Öncelikle o yeteneği ve Temel öğretmenlik yeteneği 5 yıldız olan birini bulacaksın. Sonra arkadaslığını ilerleticeksin. Öğrencilik talep et seçeneği çıkıcak. Ona tıklıcaksın. O seni öğrencisi olarak kabul ederse sen Karakter>öncelikler> Profosyonel Calışmalarım seçenğini Öğretmenimden öğrenmek olarak ayarlıyacaksın. Sonra zaman içinde öğrenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

quote:

1) Evet

öğretmenlik kitabını fake hesabıma kullandıttırdım ve tabiki onda sadece Temel Davranış var .
    Asıl üyeliğime secret yetenek öğrettiricem fakat nasıl ?

önce fake e gizli yetenek öğrettirmen lazım
    ona öğretmen bul
  • ben eşimin soyadını almıştım, dün bu gün boşandık malesef. nasıl eski soyada geçicem
  • soyadını aldığın gibi değiştirmen lzm.
  • Arkadaşlar neden bende
    '' Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. '' bu çıkıyor. bakın.

Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    18:47 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 36 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    06:40 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    06:40 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 52 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    03:33 1 deneyim puanı kazandım.

2008-09-06
    17:07 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    17:07 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 43 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    09:13 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    09:13 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 46 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.

2008-09-05
    21:30 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    21:30 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 43 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    09:24 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    09:24 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 45 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    03:51 Maaşımı aldım. 1 500 YTL.
    00:15 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    00:15 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 33 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.

2008-09-04
    12:16 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    12:16 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 38 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    01:56 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    01:56 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 43 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.

2008-09-03
    09:56 Davul konusunda kendimi geliştirdim.
    09:56 Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 43 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.
    03:48 Xn Bank!Güvenin Diğer Adı hesabıma yıllık faiz olarak 19 YTL yatırıldı.

bu bi arkadaşın günlüğünden direk kopyala yapıştır. Neden bunda devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yazısı çıkmamış

• :::Pesimist::: arkadaşımda olduğu gibi bende de "Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu." oluyor.Ayrıca benim ruh halim bi hayli düşük.Ruh halimi artırmak için önceliğimi sabaha kadar eğlenmek yapıyorum.Sonra bara gidiyorum.Sabaha kadar eğleniyor.Fakat ruh halinde tık yok ve hatta 2-3 tane azalıyor.Sizce ne yapabilirim???LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
  • @pesimist
    sen karakaterine çoook uzun zamandan beri yetenek geliştirtiyosun
    o arkadaşın belki de kısa zaman önce bir tane şarkı yazıp bitirdi
    mesela ben bir şarkı yazıyorum sonra 1-2 hafta yetenek geliştirsem de çıkmıyor o yazı ama grup arkadaşlarım hiç şarkı yazmıyor hep yeteneke geliştirmedeler onlarda da çıkıyo o yazı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tomahawk ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

Tomahawk ne işe yarıyor ?

kabile eşyası
    tam olarak neye yaradığını hatırlamıyorum ama öylesine bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

@pesimist
    sen karakaterine çoook uzun zamandan beri yetenek geliştirtiyosun
    o arkadaşın belki de kısa zaman önce bir tane şarkı yazıp bitirdi
    mesela ben bir şarkı yazıyorum sonra 1-2 hafta yetenek geliştirsem de çıkmıyor o yazı ama grup arkadaşlarım hiç şarkı yazmıyor hep yeteneke geliştirmedeler onlarda da çıkıyo o yazı

hayır hacı adam fake karakter. yıllardır spor yapıp yetenek geliştiriyor !! hiç azalma yok tık yok
  • Yaff arkadaşlar benim sorumada cevap verebilir misiniz???Hiç mi bilginiz yok bu konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilmezzz -- 8 Eylül 2008; 18:43:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.