Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaylak puanları kaç günde bitiyor ve ne kadar puan toplanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom Violence

çaylak puanları kaç günde bitiyor ve ne kadar puan toplanıyor?

26 günde bitiyor ama toplanan puan sayısını bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı:

çaylak puanları kaç günde bitiyor ve ne kadar puan toplanıyor?

up
  • haftada 16 güncelleme
    7 gün = 16 güncelleme
    14 gün = 32 güncelleme
    21 gün = 48 güncelleme
    26 gün = 60 güncelleme Civarında

oda 120 deneyim puanına eşit
  • teşekkürler..
  • Arkadaşlar "basit makyaj seti" kullanınca ne oluyor, ne faydası oluyor bize?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Arkadaşlar "basit makyaj seti" kullanınca ne oluyor, ne faydası oluyor bize?

%3 dış gürünüşünü artırır
    etkisi 2 saat miydi tam hatırlamıyorum şuan
  • ya arkadaşlar ben temel sanat dizayn aldım okudum 3 yıldız yaptım sonra graffiti boyama kitabını aldım okudum şimdi spreyi nasıl kullanabilirim
  • yaa nasıl kredı çekebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herdie

ya arkadaşlar ben temel sanat dizayn aldım okudum 3 yıldız yaptım sonra graffiti boyama kitabını aldım okudum şimdi spreyi nasıl kullanabilirim

graffiti yapacagın mekana gidip esyalardan spreye kullan dediginde yaparsın.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackRap

yaa nasıl kredı çekebilirim

VIP olmak gerekiyor.. ardından bankaya gidip kredi seceneklerinden birini secersen banka sahibi veya CEO sunun krediyi onaylamasını beklemen gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Arkadaşlar "basit makyaj seti" kullanınca ne oluyor, ne faydası oluyor bize?

%3 dış gürünüşünü artırır
    etkisi 2 saat miydi tam hatırlamıyorum şuan

Teşekkürler
  • Yaw benim temel ateşli silahlarım var bir silah alıp birini vurursam ölürmü?_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdie -- 10 Ocak 2009; 14:32:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

Orjinalden alıntı: Herdie

ya arkadaşlar ben temel sanat dizayn aldım okudum 3 yıldız yaptım sonra graffiti boyama kitabını aldım okudum şimdi spreyi nasıl kullanabilirim

graffiti yapacagın mekana gidip esyalardan spreye kullan dediginde yaparsın.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackRap

yaa nasıl kredı çekebilirim

VIP olmak gerekiyor.. ardından bankaya gidip kredi seceneklerinden birini secersen banka sahibi veya CEO sunun krediyi onaylamasını beklemen gerekir.

sağol

• Konser bileti 209 tane satılmış. Bu demek oluyor mu ki 100 kişilik konser başarısı alacağım?
  • quote:

Konser bileti 209 tane satılmış. Bu demek oluyor mu ki 100 kişilik konser başarısı alacağım?

evet.
  • rider tam olarak ne işe yarıyor sanatçı sıralamasında 3409. sıradayız rider a ihtiyaç varmı varsa ne kdr olmalı cevaplar için şimdiden sağol.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

Konser bileti 209 tane satılmış. Bu demek oluyor mu ki 100 kişilik konser başarısı alacağım?

evet.

Voouv iyiymiş, ilk konserim olacak bu 28'ine ayarlamıştım ilk oyuna girdiğim zaman. Büyük ihtimalle de gerçekten berbat olacak. Şimdi elimde zaten 2 şarkı var ama konserde 10 şarkı iyi diyorlar. Popülerlik listesinden repertuara aldığım şarkılar üzerinde ek işlem yapmak lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 10 Ocak 2009; 23:51:05 >
  • quote:

Voouv iyiymiş, ilk konserim olacak bu 28'ine ayarlamıştım ilk oyuna girdiğim zaman. Büyük ihtimalle de gerçekten berbat olacak. Şimdi elimde zaten 2 şarkı var ama konserde 10 şarkı iyi diyorlar. Popülerlik listesinden repertuara aldığım şarkılar üzerinde ek işlem yapmak lazım mı?

sen 100 kisiye konser vermek icin diyorsan gercekten berbat versende birsey farketmez..

ama daha iyi perf. olması icin iyi atraksiyonlar yapabilecegin yetenekler ve kendi yazdıgın sarkılar lazım.

ayrıca prova yapmadan popülerlik listesinden aldıkların birseye yaramaz..

ve konserde ideali 13 - 15 sarkı arası.
  • benim karakterimin yaklaşık 52 bin tl borcu var ve ben vip almak istiyorum.bir sorun olur mu? amacım yeni bir kredi alıp tüm borçlarımı ödemek ve düzenli bir gelir sahibi olmak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

benim karakterimin yaklaşık 52 bin tl borcu var ve ben vip almak istiyorum.bir sorun olur mu? amacım yeni bir kredi alıp tüm borçlarımı ödemek ve düzenli bir gelir sahibi olmak :D

bir sorun olmaz.. ama VIP olsanda borcun kalır ödeyene kadar..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.