Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim motorumda yük yüzde 0 dı. ankara istanbul 2 saat sürüyordu.

ben şimdi yüzde 75 doldurdum. daha mı yavaş gidicek motor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cîhad -- 10 Aralık 2008; 19:36:53 >
  • alakası yok
  • teşekkür
  • Arkadaşlar sahne illizyonizmi şapkadan tavşan çıkarmak iskambil kağıdı kullanmak fln filan bunlar ne işe yarar? Bide sahne illizyonizminin konserlerde bi faydası fln oluyor mu? Ayrıca ne faydaları var? Öğrensem geliştirsem işime yarar mı?

Aynı şekilde alev üfleme konserlerde nasıl kullanılır? Ne faydası vardır?

teşekkürler
  • @:::Pesimist:::

illizyoniz özelliklerini bilmiyorum ama ateş üfleme olayını heavy metal grupları yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Arkadaşlar sahne illizyonizmi şapkadan tavşan çıkarmak iskambil kağıdı kullanmak fln filan bunlar ne işe yarar? Bide sahne illizyonizminin konserlerde bi faydası fln oluyor mu? Ayrıca ne faydaları var? Öğrensem geliştirsem işime yarar mı?

Aynı şekilde alev üfleme konserlerde nasıl kullanılır? Ne faydası vardır?

teşekkürler

hepsi grubun türüne bağlı konseri daha iyi ypr sahne ilizyonizmi tabiki işine yarar alev üflemede heavy metal isen atraksiyon eklersin
  • Sahne illizyonizmi aktraksiyonlarda fln kullanılmıyor ama konserde faydalı oluyor öğren geliştir diyosun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 23 Aralık 2008; 18:39:31 >
  • ya bn duymuştum ankarada ücretsiz temel suç öretenler varmış aramızda öreten varmı yada öreten tanıyan...
  • Tehlikeli Pembe Hap(Pembe)

bu ne işe yarıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

Tehlikeli Pembe Hap(Pembe)

bu ne işe yarıyor?

Zekayı düşürür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

Tehlikeli Pembe Hap(Pembe)

bu ne işe yarıyor?

Zekayı düşürür.

peki o zaman bu hapın amacı ne. bazı insanların sattığını felan gördüm. kim almak isterki bunu?
  • kimse almıyor zaten üretenler boşu boşuna üretiyor
  • Tek bildiğim bi aralar los angeles patikasına girerken gerekiyodu
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, barın kalitesi ile konserde başarısızlık alınca şöhretin düşmesi arasında nasıl bir orantı vardır? :)
  • bişey sormak istiyorum. patikadan aldığımız eşylar bir süre sonra kayboluyor mu? ben melbourne patikasında didgeridoo alsam bir süre sonra kaybolur mu?
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak, barın kalitesi ile konserde başarısızlık alınca şöhretin düşmesi arasında nasıl bir orantı vardır? :)

bu soruyu anlamadım :(

quote:

bişey sormak istiyorum. patikadan aldığımız eşylar bir süre sonra kayboluyor mu? ben melbourne patikasında didgeridoo alsam bir süre sonra kaybolur mu?

didgeridoo kaybolmaz diye biliyorum
  • Yani mesela ben gittim "çığır açan" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Ya da bunun yerine "gerçekten berbat" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Hangisinde şöhretim daha çok azalır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Yani mesela ben gittim "çığır açan" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Ya da bunun yerine "gerçekten berbat" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Hangisinde şöhretim daha çok azalır?

şöhret çoook değişken bir şeydir
    ama barın kalitesi sadece senin konserde satacağın bilet sayısını etkiler
  • quote:

bişey sormak istiyorum. patikadan aldığımız eşylar bir süre sonra kayboluyor mu? ben melbourne patikasında didgeridoo alsam bir süre sonra kaybolur mu?

hiç bir eşya gibi patikalardan aldığın eşyada kaybolmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Yani mesela ben gittim "çığır açan" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Ya da bunun yerine "gerçekten berbat" bir barda konser ayarladım ve konserim "gerçekten berbat" geçti. Hangisinde şöhretim daha çok azalır?

şöhret çoook değişken bir şeydir
    ama barın kalitesi sadece senin konserde satacağın bilet sayısını etkiler

Hmm anladım tamam. Yanlışlıkla ilk konserimi iyi bir barda ayarladım da, sağlık olsun artık :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.