Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 0nur!

Oooo 10 yıldıza kadar yolu var demekki, iyiymiş :)

10 yıldız yapmakta pek kolay sayılmaz.
  • Hmm tamam çaktım köfteyi. Bi' tane öğretmen ayarladım zaten Temel Öğretmenlik öğrenip Fotoğrafçılık öğretmeye başlayacam hemen :)
  • quote:

Hmm tamam çaktım köfteyi. Bi' tane öğretmen ayarladım zaten Temel Öğretmenlik öğrenip Fotoğrafçılık öğretmeye başlayacam hemen :)

o kadar kolay ögrenci bulamazsın..

millet tomarla para veriyor öyle ögrencilige alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

Hmm tamam çaktım köfteyi. Bi' tane öğretmen ayarladım zaten Temel Öğretmenlik öğrenip Fotoğrafçılık öğretmeye başlayacam hemen :)

o kadar kolay ögrenci bulamazsın..

millet tomarla para veriyor öyle ögrencilige alıyor

Msn'den 2-3 arkadaş ayarlasam açsalar birer account, hemen zekayı güçlendirip öğrencilik talep ettirsem olmaz mı?

• olur.

ayrıca 2 3 tane multi hesap acıp puanları zekaya ver yetenekleri ögrenince saglıkları iyice düsür gönder bi patikaya orda hastaneyede kalkmaz ölür gider..
  • Hmm iyi fikir sağol, deneyeceğim
  • quote:

Hmm iyi fikir sağol, deneyeceğim

önemi yok.

önceden böyle rock yetenegini 8* yapmıstım böyle.
  • Ben de fotoğrafılığa çok meraklıyımdır, dedim gerçek hayatta böyleyim sanal alemde de böyle olayim Maksimuma ulaşmak hedefim şimdilik, bakalım hayırlısı :D
  • quote:

Ben de fotoğrafılığa çok meraklıyımdır, dedim gerçek hayatta böyleyim sanal alemde de böyle olayim Maksimuma ulaşmak hedefim şimdilik, bakalım hayırlısı :D

Hadi bakalım...

Sizin gibi gençleri ''En iyi Fotoğrafçılar Listesi''nde görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 15 Kasım 2008; 16:09:18 >
  • Arkadaşlar,

Mükemmel , Destansı gibi son derece iyi açık saçık konuşmaları ve sevişmeleri neyle yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ben Linus

Arkadaşlar,

Mükemmel , Destansı gibi son derece iyi açık saçık konuşmaları ve sevişmeleri neyle yapılıyor?

Seks

diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

Ben de fotoğrafılığa çok meraklıyımdır, dedim gerçek hayatta böyleyim sanal alemde de böyle olayim Maksimuma ulaşmak hedefim şimdilik, bakalım hayırlısı :D

Hadi bakalım...

Sizin gibi gençleri ''En iyi Fotoğrafçılar Listesi''nde görmek isteriz.

Oooo inşallah inşallah

• quote:

Arkadaşlar,

sevişme ve ayak üstü için aşk ve keyif barlarının her iki kişide de sarı olması gerekli
    açık saçık konuşma için seks yeteneğinin yıldızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Arkadaşlar,

sevişme ve ayak üstü için aşk ve keyif barlarının her iki kişide de sarı olması gerekli
    açık saçık konuşma için seks yeteneğinin yıldızı

Sağol
  • Sayaçlı avatar yapan site vardı. Adı neydi ?
  • Teşekkür ederim
  • İşte bu, Müberra Swagemakers, hoş bir role soyunup ilişkimize biraz hararet kattı.

Dohtor bu ne
  • quote:

İşte bu, Müberra Swagemakers, hoş bir role soyunup ilişkimize biraz hararet kattı.

Dohtor bu ne

evlilikten sonra iliski seceneklerinde böyle secenekler cıkabiliyor..
  • quote:

İşte bu, Müberra Swagemakers, hoş bir role soyunup ilişkimize biraz hararet kattı.

Dohtor bu ne

temel oyunculuk gerektirir
  • Şimdi bir sorum olacak, 4-5 güncellemedir öğretmen bana "Temel Şovmenlik" öğretmeye çalışıyor ama "pek bir şey anlamadım" çıkıyor günlükte, bu normal midir, daha ne kadar sürer bir de tahmini olarak?(Zeka seviyesi zayıf)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.