Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 0nur!

Şimdi bir sorum olacak, 4-5 güncellemedir öğretmen bana "Temel Şovmenlik" öğretmeye çalışıyor ama "pek bir şey anlamadım" çıkıyor günlükte, bu normal midir, daha ne kadar sürer bir de tahmini olarak?(Zeka seviyesi zayıf)

Normal, öğrenene kadar o yazı çıkar.

Zekan zayıfsa öğrenmen 4-5 günü bulur tahmini.

Ayrıca öğrenme yüzdesini ilişkiler/öğrenciler sayfasından da takip edebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Şimdi bir sorum olacak, 4-5 güncellemedir öğretmen bana "Temel Şovmenlik" öğretmeye çalışıyor ama "pek bir şey anlamadım" çıkıyor günlükte, bu normal midir, daha ne kadar sürer bir de tahmini olarak?(Zeka seviyesi zayıf)

Normal, öğrenene kadar o yazı çıkar.

Zekan zayıfsa öğrenmen 4-5 günü bulur tahmini.

Ayrıca öğrenme yüzdesini ilişkiler/öğrenciler sayfasından da takip edebilirsin.

Hmm iyi bari, ben de bir sakatlık var sandım :)

Sağol öğrendiğim iyi oldu, ama :(
    quote:

VIP karakterler aynı zamanda kendi öğrencilerinin mevcudiyetini, zeka seviyelerini ve öğrenme durumlarını görebilirler.

• Arkadaşlar karakter belli bir yaştan sonra ölüyor mu oyunda?
    Birde yetenekler 5 yıldızın üzerine çıkıyor mu çıkarsa nasıl çıkıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathCreed

Arkadaşlar karakter belli bir yaştan sonra ölüyor mu oyunda?
    Birde yetenekler 5 yıldızın üzerine çıkıyor mu çıkarsa nasıl çıkıyor ?

Yaşlılıktan dolayı ölmek mümkün değil.

Yeteneğini başka oyunculara öğreterek yıldız seviyesini arttırabilirsin.Bunun için Temel Öğretmenlik yeteneği gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 22 Kasım 2008; 14:19:16 >
  • Birisine tokat atınca veya donunu başına geçirince sağlığı düşüyor mu ?
    Birde önceliklerden yasa dışı yükleme falan yapınca yakalanırmıyım direk şuanda tek yeteneğim rock başka bir yeteneğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 22 Kasım 2008; 14:47:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathCreed

Birisine tokat atınca veya donunu başına geçirince sağlığı düşüyor mu ?
    Birde önceliklerden yasa dışı yükleme falan yapınca yakalanırmıyım direk şuanda tek yeteneğim rock başka bir yeteneğim yok.

hayır düşmüyor yakalnırsın polis görürse
  • apocalypse47 pmine bir baksan sana msj attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksencer

apocalypse47 pmine bir baksan sana msj attım...

kişisel mesaj almak istemiyor yazıo galiba gsm nonda sorun var
  • o saman msnmi ekle

msn : sencer_the_king@hotmail.com
  • Çay neye yarar arkadaşlar
  • Yukarı.
  • læbu kola ne işe yarıyo
  • arkadaşlar benim şöhretim sürekli düşüyo neden acaba? Turnedeyim her 2 konserde en az 1 kere groupieler geliyor şöhretim artıyor bikaç sonra bakıyorum tekrar düşüyor nedeni var mı? Yoksa normal mi
  • Edit:

Buldum : [message=xxx.yy] bu şekilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LamiL.B -- 9 Aralık 2008; 11:21:18 >
  • ha bide şu tur aracının tamir edilmesi ne kadar sürüyor? durumu çok hoş ama sürekli bozuluyor her yolculukta 2-3 saat rötarlı oluyo yollar. turnedeyken tamir ettirsem yetişebilir mi acaba ondan soruyorum ne kadar sürüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

arkadaşlar benim şöhretim sürekli düşüyo neden acaba? Turnedeyim her 2 konserde en az 1 kere groupieler geliyor şöhretim artıyor bikaç sonra bakıyorum tekrar düşüyor nedeni var mı? Yoksa normal mi

Normaldir. Yüksek kalmasını istiyorsan Puro,Haiku kullan
  • Puroyla yapınca hemen düşüyor haiku nasıl artırıyor? Ne kadara bulunur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Puroyla yapınca hemen düşüyor haiku nasıl artırıyor? Ne kadara bulunur?

Haiku eskiden artırıyordu,artık kaldırıldı diye biliyorum.5-10 k arası satılıyor.
  • Beyler bu oyunda nası para kasıcam. Bi işe girdimde hep bi hafta bekleyip 400 dolar gelmesini beklersem ancak 2 aya bir iki yetenek öğrenebilirim. Başka bi yolu yok mu bunun?
    Bi de bankadan kredi nası alınıyo?

Bi de gruba yeni üye almak için ITS pop dergisine nası ilan verecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 9 Aralık 2008; 22:39:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Beyler bu oyunda nası para kasıcam. Bi işe girdimde hep bi hafta bekleyip 400 dolar gelmesini beklersem ancak 2 aya bir iki yetenek öğrenebilirim. Başka bi yolu yok mu bunun?
    Bi de bankadan kredi nası alınıyo?

Bi de gruba yeni üye almak için ITS pop dergisine nası ilan verecem.

sağlığın yüksekse önceliklerini sokakta çalmak olarak ayarla ondan az çok para gelir

ilk olarak mühendislik ve medya yönetimi gibi yetenekleri alıp öğren. onların maaşları daha yüksek

annenin göevlerini atlamadan hepsini yapmaya çalış. ne kadar çok görevi başarıyla yapıp tamamlarsan tüm görevleri bitirdiğinde sana o kadar çok para verir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.